Slankijanuari

Medlem
 • Innehållsantal

  15
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  2

Slankijanuari vann senast 13 November 2017

Slankijanuari hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

78 Utmärkt

Om Slankijanuari

 • Rank

Senaste besökare till profilen

282 profilvisningar
 1. Det är inte hälsofreaket som har något emot yppiga kvinnor - det är jag själv som inte gillar mina extrakilon Han tycker att jag är perfekt haha! Synd att jag inte delar hans uppfattning.
 2. Haha! Nej, jag ska inte gifta mig i februari. Är redan gift. Med ett hälsofreak Nej, jag tänkte att jag skulle bli slank till min födelsedag men det får väl bli till nästnästa födelsedag...
 3. Åh! Tack för era uppiggande inlägg! Jag tar dem till mig!
 4. Hej! Vill bara berätta att det gick åt skogen den här gången (också...). Men jag ger inte upp! En vacker dag kommer nog motivationen över mig och stannar ett tag!! ?
 5. Dag 7. Igår var vi ute och vandrade i flera timmar. Det blev över 22000 steg. Och det var inte på slättmark så det var ett ordentligt träningspass. Jag har nu ätit LCHF sedan i måndags. Det har blivit ett par avsteg från den utstakade stigen men de allra flesta dagarna så har jag skött mig. Har hittills gått ner 1,5 kilo. Jag är glad för det och ser fram emot en ny LCHFdag imorgon!
 6. Dag 3 och 4: Inga problem! Förutom en fruktsvärd huvudvärk i onsdags eftemiddag och igår förmiddag. Jag har migrän så jag får rejält ont i huvudet då och då. Tur att det finns tabletter! I onsdags gjorde jag inga avsteg och hade gått ner 2 hekto såg jag när jag vägde mig i går morse. Under gårdagen skötte jag mig bra till att börja med men på kvällen var vi utbjudna på middag. Maten var helt ok. Inte en kolhydrat så långt ögat nådde men sedan var det dags för dessert och jag gjorde valet att äta en ljuvlig skapelse med glass, mango och vit choklad. Trots detta snedsteg visade vågen idag att jag hade gått ner ytterligare tre hekto. Som sagt, inga problem hittills men jag bävar lite inför helgen och dess frestelser...
 7. Dag 2: Än så länge så går det som tåget! Jag har turen att jobba på ett ställe där vi har en bra lunchbuffé. Man kan lätt hitta mat som passar för LCHF. Idag åt jag köttfärsfylld aubergine. Till det en blandad grönsallad med ordentligt med olivolja på. Till efterrätt blev det en grekisk yoghurt. Som ni märker så utesluter jag inte mejeriprodukter - jag är förtjust i yoghurt/kefir och ost så jag väljer inte bort det. Vågen visade på minus 1 kilo sedan igår. Jajamensan! Då blir man glad! Men jag vet ju att det är så första dagen - är medveten om att jag inte kommer att tappa ett kilo om dagen Nu har jag huvudvärk. Hoppas att den går över till i morgon...
 8. Tack för det varma välkomnandet! Dag 1: Vikt: 75.3 kg Midjemått: 88 För att komma ner till översta gränsen för "normalviktig" enligt BMi-skalan så bör jag gå ner cirka fem kilo. Men nu var det ju så att jag ska ta en dag i taget så de fem kilona ska jag inte tänka på så mycket nu. Än så länge har allt gått bra Inga problem eller snedsteg så här första dagen. Det känns bra! Jag vet att LCHF fungerar för jag gick ner till 62 kilo för några år sedan. Dessvärre var jag dum nog att äta upp mig igen.... Otroligt korkat!
 9. Du har helt rätt Peter B! Profilnamnet stämmer ju inte alls överens med min taktik! Å andra sidan vet man inte vilket år som avses, bara att det ska bli i januari.
 10. Imorgon måndag den 13:e november tänker jag äta LCHF. Va? Bara imorgon? kanske någon tänker. Ja, till att börja med! Det är så här att jag har en viss tendens att sätta upp storstilade mål. Men jag har också en tendens att falla för min dålig karaktär. Så för det mesta så blir det pannkaka av mina viktminskningsplaner Därför har jag nu bestämt mig för att inte sätta upp ett mål typ minus 5 kilo på 10 veckor utan jag ska helt enkelt, likt en missbrukare som försöker vara drogfri, bara ta en dag i taget. Det är ett nytt sätt för mig att konfrontera min muffinsmage. Hoppas att det funkar! Som en hjälp och ett stöd på vägen för mig själv, har jag tänkt att skriva ett par rader här på forumet varje dag. För att notera hur det går. Det kanske inte är någon som kommer att läsa det men för mig, att veta att jag ska gå in här och skriva om hur dagen har gått, kommer det att bli ett stöd och en sporre tror jag. Vi får väl se hur det går. Blott en dag, ett ögonblick i sänder! Imorgon återkommer jag med utgångsvikt och midjemått och lite om min tidigare LCHF-erfarenhet.
 11. Första dagen! Det har gått hur bra som helst. Ingen huvudvärk, ingen yrsel. Men det kommer nog om ett par dagar om det kommer... Hoppas att jag får den där härliga energin också snart! Vägde in mig på 74,3 kilo. Mätte mig. Men glömde att ta en bild. Det kanske jag kan göra i morgon bitti om jag kommer ihåg det.
 12. Oj då! Nu läste jag ett inlägg om att LCHF intet funkar andra gången... Kan det vara sant? I så fall ser det mörkt ut för mig...
 13. Hej! I slutet av augusti 2011 började jag äta enligt LCHF. Tre månader senare hade jag gått ner 6 kilo. Och efter yttelrigare några månader var jag nere på 62 kilo till mina 168 centimeter. Jag hade gått ner 8,5 kilo och jag stortrivdes! Avv olika orsaker så har jag dock lyckats gå upp allt jag gick ner och lite till. Idag vägde jag 74 kilo och imorgon börjar jag med LCHF igen. Det ser jag verkligen fram emot för jag vet att om jag inte äter något som har mer än 5gr kolhydrater per 100 gr så går jag ner! Om jag dessutom tränar lite grann så kan det bli lite extra fart på viktminskningen. Åh vad jag längtar efter att bli av med min muffinsmage!! Jag ser i mina anteckningar från 2011 att jag gick ner 2,4 kilo första veckan då. Det blir spännande att se om jag får samma reslutat den här gången! Ska gå in och läsa ofta på Kostdoktorn så att jag håller motivationen uppe!