Gå till innehåll

Reefer

Medlem
 • Innehållsantal

  7
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  1

Reefer vann senast 11 Augusti 2016

Reefer hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

12 Neutral

Om Reefer

 • Rank
  Nyanländ

Senaste besökare till profilen

216 profilvisningar
 1. Märklig fråga, måste du ha tillstånd av någon för att få äta? Och nej, frukt är inte LCHF, det vet du uppenbart själv.
 2. Havregryn och bär är såklart inte LCHF. Inte på långa vägar, och orsaken är självfallet dess höga innehåll av kolhydrater. Kroppen reagerar här och nu på vad du äter. Äter du kolhydrater så kommer blodsockret att sticka iväg och belastningen på bla levern öka.
 3. Tack! Då lutar det åt den om inte fler har synpunkter.
 4. Står i valet och kvalet mellan de båda böckerna. Någon som vet om det är någon skillnad dem emellan förutom då att den ena är nyare? Prismässigt skiljer det bara 10 kr så det avgörs vem av dem som innehåller flest recept och mest tips om att laga LCHF-mat helt enkelt. Någon som vet? http://www.bokus.com/bok/9789163610523/matkarlek-laga-gott-och-naturligt-med-lchf/ http://www.bokus.com/bok/9789163611056/mera-matkarlek-naturlig-lchf-utan-gluten-och-socker/
 5. Man ska inte bli hungrig redan efter ett par timmar då man har ätit. Då gör man fel och behöver äta mer frekvent. Du verkar själv ha insett det eftersom du nu gått över till ett mer skonsamt och naturligt sätt för kroppen att inta föda än bara en enda gång per dygn. Dock vet jag inte om krympa ätfönstret med två timmar skulle ge någon speciell fördel framför 16:8.
 6. Att ni ens orkar debattera med och/eller om JG och hans anhängare. “Never argue with an idiot. They will only bring you down to their level and beat you with experience” är ett passande citat i sammanhanget.
 7. Känner inte igen mig. Det brukar gå bra med 23:1 fasta för mig utan matkoma. Dock låter det som om du kanske snarare bör köra 16:8. Du skriver själv att du blir hungrig senare på kvällen. Då gör du fel, är du hungrig ska du äta. Att minska på fettet är ingen bra idé. Det är den största mängden näring i en LCHF-kost och som det är nu riskerar du att hamna på svältkostnivå.
×
×
 • Skapa nytt...