Gå till innehåll

egalia

Medlem
 • Innehållsantal

  7
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  1

egalia vann senast 27 September 2016

egalia hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

33 Bra

Om egalia

 • Rank
  Nyanländ
 1. Tack för all respons här! Idag var det ny blodtrycksmätning och då var trycket normalt. YAY! Har dessutom gått ned ett halvt kg. YAY igen! Inte illa alls eftersom jag började med lchf i fredags.
 2. Jag gick med där igår, men tack för tipset.
 3. h Tack för svar! Jag tänker så här, att om jag börjar med Metformin nu omgående vet jag ju inte om det är det eller kosten som sänker blodsockret eftersom jag kört igång med strikt lchf för mindre än en vecka sedan. Min tanke är att avvakta lite för att se vad kosten gör för nytta först och hjälper inte det så börjar jag med Metformin om några veckor. Samma sak med blodtryckssänkande. Om jag nu ens har för högt blodtryck? Att gå till vårdcentralen stressar mig! Statinerna totalvägrar jag! Har blivit ännu mer övertygad efter allt jag läst senaste dagarna.
 4. Tack för svar! Det låter positivt. Jag är 59 år och kvinna så det är nog ok att ha lite högre kolesterol då, efter vad jag läst. Vatten och salt är jag helt på det klara med så det känns som att det funkar för närvarande iaf.
 5. Tack så mycket för din respons! Precis min tanke också.
 6. Jag började med lchf 2008, blev friskare, mådde mycket bättre och gick ner 18 kg. Sen hände saker i livet som tog allt fokus och jag började tappa bort lchf mer och mer och de sista åren har varit rena katastrofen kostmässigt. Förra veckan var jag hos läkaren (för mina onda fötter) och han bestämde att det var dags för en fullständig provtagning och på tre dagar gick jag från att känna mig hyfsat ok till att vara rena vraket! Mitt kolesterol är för högt, mitt blodtryck och socker lika så. Och jag har inga som helst symptom på detta, men det är vad provsvaren visar. Läkaren skrev omedelbart u
×
×
 • Skapa nytt...