Jump to content

frippz

Medlem
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Malmö

frippz's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

8

Reputation

 1. frippz

  Finn fem fel!

  Allt låter som himla bakvänt att jag bara blir förvirrad. Kan någon klyftig person plocka isär artikeln för oss som har nedsatt hjärnkapacitet pga av sömnbrist (småbarnsförälder).
 2. Vi köper Bongs buljong. Vi köper just vår på ICA Maxi Västra Hamnen, men den finns säkert på andra ICA-butiker med. Willys säljer tyvärr bara Knorrs smörja.
 3. frippz

  Ont i benhinnor

  Jag gillar crosstrainern på gymmet, om du söker alternativ. Det finns riktigt tunna barfotaskor också, så knalla iväg till en löpbutik som säljer barfotaskor och prova ut. Det är alltid bra att poängtera också att du ska ta det väldigt varsamt i början. Jag hade lite för bråttom förra sommaren, när jag gjorde min barfotapremiär och fick duktigt ont i knäna av alla ställen. Nu går det mycket bättre! Lycka till!
 4. Gissa vem som kör huvudet i väggen och försöker "tolka" SBU:s rapport? http://bloggar.aftonbladet.se/paolosmat/2013/09/vad-sa-de-egentligen/
 5. Såg att du postat en egen tråd för Ängelholm, Husmusen, så jag lade inte till din restaurang i Malmös lista.
 6. Glömde ju helt bort Meze! Där har vi tillbringat många luncher! Laziza på Baltzarsgatan 21 har också trevlig meze Salads and Smoothies (finns på bl.a. centralens foodcourt) kan man få till rätt bra sallader med, som mättar helt ok. Min favorit är deras Caesarsallad utan matvete och krutonger och extra bacon och dressing. Steakhouse på Lilla Torg erbjuder bra LCHF-alternativ. De fixar utan problem extra bea och sallad istället för potatis till deras kötträtter. Mycket gott!
 7. Jag blev förvånad att Malmö inte dykt upp ännu i forumet, så jag passar på att få den bollen i rullning. Det här är säkerligen välkänt sedan innan, men vi har ju Gyros Pita på Bergsgatan 41 i Malmö (dvs. Möllan). De erbjuder ett par olika LCHF-alternativ. Min favorit är medelhavstallriken (gärna med extra ost). Edit: Jag ska försöka hålla detta inlägg uppdaterat med en summering av de ställen som föreslås i tråden. Meze På Engelbrektsgatan har en najs libanesisk lunchbuffé (kebab, falafel, m.m). Basement café Har en 300g "Basseburgare" (med ost, bostongurka, lök, bacon) på menyn, som vi brukar ta på tallrik -bröd +ägg +sallad bredvid. Klarar man sig hela dagen på. RawFoodShop.se / LowCarbShop.se Har öppnat ny butik kombinerat med café på Östergatan 22, men café-delen har ej öppnat ännu. Ser fram emot deras LCHF-alternativ. Laziza På Baltzarsgatan 21, har också trevlig meze Salads and Smoothies Finns på bl.a. centralens foodcourt. Här kan man få till rätt bra sallader med, som mättar helt ok. Min favorit är deras Caesarsallad utan matvete och krutonger och extra bacon och dressing. Steakhouse Finns på Lilla Torg och erbjuder bra LCHF-alternativ. De fixar utan problem extra bea och sallad istället för potatis till deras kötträtter. Mycket gott! Max Low Carb-burgare Vid Stortorget och ICA Maxi Ystadvägen Green Matmarknad Bredvid Turning Torso i Västra Hamnen. Har fokus på närproducerat och ekologiskt, har färskt kött, fisk och ost över disk (en del gräsbetat och ekologiskt), rent generellt stort urval av ekologiska & närproducerade produkter. Det finns väldigt många LCHF vänliga matvaror här, de har i princip allt man kan fråga efter. Har parkeringshus i samma byggnad. Morot & Annat Vid Drottningtorget. Allting i den här butiken är ekologiskt, alltså enligt certifieringen KRAV eller Europeiska standarden. Det finns en bra mängd LCHF vänliga matvaror här. Gyros Pita Finns på Bergsgatan 41 i Malmö (dvs. Möllan). De erbjuder ett par olika LCHF-alternativ. Mosaik På Stortorget. Erbjuder tapas, så man lätt kan välja bort kolhydrater. La Roche På lilla torg. Erbjuder också tapas, så man lätt kan välja bort kolhydrater. Uppdaterad 2013-01-22 22:11
×
×
 • Create New...