Gå till innehåll

frippz

Medlem
 • Innehållsantal

  8
 • Gick med

 • Besökte senast

Allt postat av frippz

 1. frippz

  Finn fem fel!

  Allt låter som himla bakvänt att jag bara blir förvirrad. Kan någon klyftig person plocka isär artikeln för oss som har nedsatt hjärnkapacitet pga av sömnbrist (småbarnsförälder).
 2. Vi köper Bongs buljong. Vi köper just vår på ICA Maxi Västra Hamnen, men den finns säkert på andra ICA-butiker med. Willys säljer tyvärr bara Knorrs smörja.
 3. frippz

  Ont i benhinnor

  Jag gillar crosstrainern på gymmet, om du söker alternativ. Det finns riktigt tunna barfotaskor också, så knalla iväg till en löpbutik som säljer barfotaskor och prova ut. Det är alltid bra att poängtera också att du ska ta det väldigt varsamt i början. Jag hade lite för bråttom förra sommaren, när jag gjorde min barfotapremiär och fick duktigt ont i knäna av alla ställen. Nu går det mycket bättre! Lycka till!
 4. Gissa vem som kör huvudet i väggen och försöker "tolka" SBU:s rapport? http://bloggar.aftonbladet.se/paolosmat/2013/09/vad-sa-de-egentligen/
 5. Såg att du postat en egen tråd för Ängelholm, Husmusen, så jag lade inte till din restaurang i Malmös lista.
 6. Glömde ju helt bort Meze! Där har vi tillbringat många luncher! Laziza på Baltzarsgatan 21 har också trevlig meze Salads and Smoothies (finns på bl.a. centralens foodcourt) kan man få till rätt bra sallader med, som mättar helt ok. Min favorit är deras Caesarsallad utan matvete och krutonger och extra bacon och dressing. Steakhouse på Lilla Torg erbjuder bra LCHF-alternativ. De fixar utan problem extra bea och sallad istället för potatis till deras kötträtter. Mycket gott!
 7. Jag blev förvånad att Malmö inte dykt upp ännu i forumet, så jag passar på att få den bollen i rullning. Det här är säkerligen välkänt sedan innan, men vi har ju Gyros Pita på Bergsgatan 41 i Malmö (dvs. Möllan). De erbjuder ett par olika LCHF-alternativ. Min favorit är medelhavstallriken (gärna med extra ost). Edit: Jag ska försöka hålla detta inlägg uppdaterat med en summering av de ställen som föreslås i tråden. Meze På Engelbrektsgatan har en najs libanesisk lunchbuffé (kebab, falafel, m.m). Basement café Har en 300g "Basseburgare" (med ost, bostongurka, lök, bacon) på menyn, som v
×
×
 • Skapa nytt...