Gå till innehåll

Jennica.Rocks

Medlem
 • Innehållsantal

  158
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  1

Allt postat av Jennica.Rocks

 1. Det var ju ett tag sedan.. men det här händer just nu.. Jag går upp i vikt.. jajjemen.. upp upp.. det är inte hela världen och det är för att jag inte äter som jag ska.. så det är inte så konstigt med andra ord. Men ändå.. varför är det så svårt med motivationen ibland? Varför är det "lättare" att äta dåligt än bra? Är det bara betingat, eller är det faktiskt lättare att äta godis än typ ägg? Det borde inte vara det, det är ju samma sak.. tugga svälj. Förhoppningsvis kommer våren med sol och ny motivation om att inte skinkorna skall trilla ur shortsen.. Ha en fin dag i e
 2. Läser i en bok att munkar i Indien går aslångt till ett iskallt vattenfall och står där, när de tänker negativa tankar.. för att de skall släppa dem.. är det samma sak med kallbad, fast lite mindre långt att gå.. ??
 3. Fantastiskt jobbat .. jag ska visa det här för min make, som var frustrerad att han inte gjorde framsteg på vågen.. men det syntes VERKLIGEN på kläderna.. men det sket ju han i.. Nu kanske han kan se vad LCHF gör för skillnad..
 4. Telemark avklarad... nu är det snart vår.. och till våren skall jag klara av att göra en??? pullup kanske.. Vågen står på 70,2 idag..
 5. Det man även ska komma ihåg när man går till ett gym är att alla har börjat någonstans, även de som är mest vältränad. De vaknade inte upp en morgon med rutor på magen och biceps i hulken klass. De har jobbat hårt för sina muskler. Det man också ska komma ihåg, är att alla blir glada när man säger hej och ler, då ler de flesta tillbaka, det är då lättare att komma in i gemenskapen och känna sig trygg på gymmet. Alla ska vi börja någonstans, och det är ju hur imponerande som helst med de tanter, gubbar, tjejer och killar som är på "mitt" gym och peppar varandra och hejjar på när någon ä
 6. Livet är lite trögt just nu.. på så många sätt. Det är extremt mycket lättare att äta dåligt, när hjärnan mår pest.. men om man kämpar på blir det kanske bättre.. Snart är det i alla fall dags för skidor, och i år är utmaningen telemark Ha en fin vecka i etern..
 7. Kan tänka mig att även om man inte är diagnostiserad att det handlar lite om personlighet också. Min äldsta är mycket mer mogen och har alltid varit. Hon har gjort egna val i maten tidigare, medans den yngre går från att hon skall vara vegan som Therese Lindgren, till att hon sitter och äter socker direkt ur paketet, typ..
 8. Nej, det är inte så bara, hon är tolv år, så det är lite lättare att kontrollera eftersom de inte får gå i från skolan ännu. Jag fasar för nästa år då hon börjar i högstadiet , men hon har inte någon diagnos som jag måste tampas med också. Jag hoppas på att vi kan få bukt på mycket under sommaren, då jag har större kontroll på hennes matintag och att hon då blir så peppad att hon gör egna smarta val. Jag vet att det är en utopi, men hoppet är det sista som dör..
 9. Mitt yngsta barn är kanske inte i samma situation, men hon har stora problem med socker. Hon vill själv och mår mycket bättre när hon inte äter kolhydrater eller socker, men konsekvensbeteendet är så mycket mindre hos barn än hos oss vuxna. Till och med vi.. eller läs jag, har svårt att "ta" konsekvenserna av vad jag äter. Eller rättare sagt jag tycker ibland att det är värt det. Det är också svårt att ständigt hålla sig till situationer som man kan kontrollera och hantera. Nu försökte ni göra det för att hon fick välja om hon ville ta med sig något, nästa gång, kanske hon inte får välja,
 10. Ny vecka Vågen visade nedåt, trots en helg som var späckad med kolhydrater Jag har nu satt fem delmål för februari.. och skall försöka att hålla dem. Man behöver väl inte alltid ha en månad på sig för att ha mål, i bland får det helt enkelt räcka med 16 dagar.. I 16 dagar borde man kunna göra vad som helst, eller hur? Så här ser vågen ut just nu.. 2016-09-12 = 81,3 kilo (de där 85 var nog mycket vatten och annat göjs) 2016-09-19 = 79,3 2016-09-25 = 78,4 2016-10-02 = 79,3 (jävla skit!) 2016-10-10 = 77,9 (whop, whop) 2016-10-17 = 76,5 (hejja mig!!) 2016-10-24 = 76,5 2016-10-31
 11. Typiskt att de där männen kommer släpandes på en massa kilon som de frikostigt delar ut till oss kvinnor.. och dessutom VÄGRAR att ta tillbaka dem.. Känner igen det där med "sambo" kilona.. och det faktum att min man alltid har lättare än jag att gå ned
 12. Jag undrar hur lång tid det tog mig att gå upp alla kilon som jag har gått ned? Jag menar, jag tittar på gamla bilder, och även när jag tyckte att jag var smal.. var jag ju inte det, och det är i alla fall tio år sedan. Är det någon som har en aning om hur snabbt man kan gå upp i vikt, och hur snabbt vikten typ fastnar? Inte för att jag har det problemet, men det som är lite roligt är att det verkar vara samma råd för att gå upp i vikt som för att gå ned i vikt.. ialla fall om man tittar på livsmedelsverkets råd.. Ät vid ungefär samma tider varje dag. Frukost, lunch, middag, två mellanmål
 13. Den skulle kunna heta: Kan man gå ned i vikt tre gånger? Klart läsvärd
 14. Jag får nu sälla mig till periodisk fasta fantasterna.. har kört på det i två dagar, en dag frivilligt, och i går för att jag drog ut en tand.. hyfsat ofrivilligt. Men kroppen reagerade bra och släppte ifrån sig en massa äckligt vatten.. så nu på morgonen stod vågen på 69,2 så det är ju kul.. bra sporre för mig som har tyckt att det varit lite trögt. Det spelar inte så stor roll viktminskningsmässigt, men det är skönt när resten av kroppen sover bättre, är gladare och man är piggare på dagen. Det gäller bara att komma i håg det när det känns frestande att stoppa i sig semlor och ljus chokl
 15. God eftermiddag.. idag är det fasta, för det har tandläkaren sagt.. när hon drog ut en tand.. inget ont som inte har något gott med sig med andra ord..
 16. ja ha.. en vecka har passerat och jag har gått upp till 71,1.. vad kan man säga om det förutom FAN vad jag får skylla mig själv.. påt igen bara! Ha en fin dag..
 17. Bra för dig.. du är duktig. Dessutom skall man inte se det som att man gått upp en massa fett.. troligtvis mest vätska..
 18. Godmorgon i etern .. ha en fin dag
 19. Alltså.. hemligt.. tja alla sätt är bra utom de dåliga.. men om man är så pass stor som han är.. är det nog mycket vatten som lämnat kroppen. Oavsett tycker jag att han är duktig, men tycker generellt att det är löjligt att hålla det hemligt. Det är som de där som har hittat en mirakelfrukt som skall göra att man går ned i vikt om man äter den samtidigt som man står på huvudet med benen i kors. Men står det i det finstilta, du kan inte äta vad du vill i övrigt och det är bra om du rör lite på dig också..
 20. Jag känner igen det där med slarv.. och nu har dessutom semmelbullarna, jag gillar bara bullarna kommit ut till affärerna, jag kastar mig förbi och springer sedan mot kassorna för att undvika dem.. Det är inte lätt det där..
 21. Jag är ÄNTLIGEN under 70 kilos strecket.. att det förmodligen beror på att jag för första gången i mitt liv åkt på kräksjukan, tänker jag välja att ignorera. Jag ser det som att jag har fastat med en twist.. Annars händer det inte mycket i världen, januari tar aldrig slut och det känns som om just den månaden har pågått i ett helt år nu..
 22. Roligt med youtube.. jag är inte lika modig.. utan bloggar lite istället.. kanske ska börja med rörliga bilder !! = LÄSKIGT
 23. Körde med tung styrketräning igår.. känns mindre idag än vad jag trodde, så det är bara påt igen i dag.. nu skall det bli en bättre träningsperiod än det varit de sista två veckorna.. Vågen i morse stod på 70,5 så kanske att jag kan komma under 70 kilos strecket denna vecka.. det vore väl något..
 24. Godmorgon alla finisar där ute. Ha en fantastisk dag.. det ser ju ut att bli sol
 25. Det är lite ironiserat.. det är inte traditionell tung styrketräning, utan maskiner som har vikt både vid frånskjut och mottag. Nu är jag inne i en fas där man tränar med mindre repetitioner och tyngre vikt.. så vi får väl se vad som händer om 20 gånger ungefär då det skall mätas igen..
×
×
 • Skapa nytt...