Jump to content

Annamaria

Medlem
 • Posts

  108
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Annamaria last won the day on December 9 2016

Annamaria had the most liked content!

About Annamaria

 • Birthday 10/12/1967

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.viktigvardag.blogg.se

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

859 profile views

Annamaria's Achievements

Stammis

Stammis (3/7)

350

Reputation

 1. Vi var ute och åt med vänner i helgen, tog in kyckling med "sommarens primörer" tänkte det kommer nog bli toppen, men döm av min förvåning då det kom in Kyckling 4 sparris och potatisar i mängder, inte någon annan grönsak....hmm, men som tur är delade mannen och jag på en plocktalrik till förrätt så jag blev ändå mätt och belåten. Dumt av mig att inte säga till innan eller åtminstone fråga vad de menade med "sommarens primörer" Och i vanlig ordning, sa väninnan förvånat; "äter du inte potatis" ...suck
 2. östergötland ? Så ja, förvånad / snopen? Tack!
 3. Redan slutet av juni! Helt plötsligt utan att jag gjort något speciellt, har vågen visat på lägre siffror än vad jag tänkt mig, ingen fara på taket, men blev så snopen! Kanske ett resultat av att jag inte fallit ifrån utan kör strikt LCHF? Vad vet jag, tackar och tar emot och ser vad framtiden har att ge. Många som kör väldigt liberalt och undrar varför man inte går ner i vikt, eller är stabil, tja...kan det bero på just det, att man inte kör strikt?! Man måste nog fråga sig själv vad man egentligen vill, hur viktig är vikten för dig egentligen? Är den jätteviktigt, ja då bannemig får man lägga manken till....(talar av egna erfarenheter) Ha en härlig sommar!
 4. Redan juni! Ostadigt väder, men fina dagar har vi haft, var det sommaren mån tro? Här rullar det på, just nu är det fettiskaffe vid 6 tiden och sen äter jag nångång mellan 10 och 12, och sen åter igen vid 16-17 tiden, fungerar kanon. Vikten pendlar flera hekto från ena dagen till den andra men håller sig inom "sin ram", vilket känns toppen. Sommaren är lite jobbig då jag älskar glass, gör iofs egen ibland, men bästa jag vet är att stanna till och ta en god mjukglass...har valt bort det hittills iår, får väl ta med en kylväska med min egengjorda glass på bilturerna
 5. Tillbaka på banan igen, men jädrar vad svårt det är att ställa om sitt huvud, på något vis så kommer jag på mig själv med att, "men sen, sen när jag är färdig" och menar antagligen sen när jag gått ner dom kilon jag vill "då ska jag" Men det är ju inte så, det finns inget sånt "sen" det är "nu", det ska alltid vara så här!! och jag har inga kilon mer att gå ner ( klart det finns, men inga som jag måste gå ner, jag är nöjd här och LCHF-barometern verkar också vara nöjd här) När ska jag förstå det?
 6. God morgon! Äntligen (!?) sista dagen på ledigheten imorgon sitter jag åter i skolbänken och försöker mig på att lära mig allt inför kommande YKB-prov. Gillar verkligen att vara studerande igen (även om det bara är för en kort stund- eller kanske just därför....) Kall morgon här -6 grader och krispigt i luften! Sen denna kyla kom har jag haft jättesvårt att motivera mig till att ge mig ut och röra på mig, får ta nya tag när det kommer lite äkta vårvärme! Skön måndag på er!
 7. Typiskt nog så blev avstegen lite för stora igår, med illamående och en mage som protesterade vilt, att jag inte har lärt mig Har nu påbörjat fasta....och ser bara goda recept överallt, får stänga ner Instagram och FB tror jag...
 8. Oj redan inne i april och jag har helt tappat bort mig med att skriva något här inne! Jag håller min LCHF, och det går förhållandevis bra, vikten har krypit något uppåt, ingen fara på taket men jag är uppmärksam på det :-) Tyvärr blir jag ganska enformig i mina matval, har ju bara mig själv att skylla, men det fungerar och då får jag väl vara nöjd. Ska försöka skriva och hålla mig uppdaterad här inne, mycket att läsa ifatt ser jag .-) Glad Påsk (eller här är det jul kan man tro, det har snöat precis hela dagen :-(...)
 9. God morgon, kan rekommendera er att inte bada er telefon det roade jag mig med igår ...Vaknade alldeles för tidigt denna morgon, men så är det ibland, försöker peppa mig på den PW-runda jag lovat jag ska gå med en väninna nu vid 8 tiden just nu känns det som jag lovat för mycket skulle helst sitta inne heeela dagen. Brrrr skön torsdag!
 10. MC funkar tyvärr inte däremot har jag CE och det är klockrent, känner mig som en förälskad tonåring när jag styr runt på ett 24-metersekipage, glömmer svallningarna när jag kör "kromat"
 11. Funderar på vilket typ av motion jag ska ägna mig åt idag...blev gymmet igår och träningsvärken idag är ett faktum...så yoga eller en löprunda (kombinerat med PW då jag har bråkande löparknän om jag inte skärper mig) Eftermiddagen ska jag umgås med gamla klasskompisar, alltid lika trevligt. skön måndag!
 12. Startade upp dagen med att jaga upp en väninna för att få med henne på en timmas tur, blir lite längre, rödrosiga om kinderna och kalla om låren iallafall jag, kom vi tillbaka och det känns gott i hela kroppen! Efter semesterns utsvävningar är jag nu tillbaka på min vanliga vikt och livet känns "Gött att leva" Skön fredag!
 13. Skönt att vara tillbaka och äta som jag ska, viktuppgången på semestern tappar jag ganska raskt nu, 2,2 kg är borta sen morgonen den 26/1 känns bra, och kroppen har snabbt acklimatiserat sig till min LCHF-kost igen vilket jag är tacksam för!
 14. God Morgon, var det redan 03,00 här, suck, brukar ta någon vecka att komma tillbaka till det normala. Väntar på att det ska bli ljust ute så jag och hunden kan ta en långpromenad
 15. God morgon, vaknade redan 03.00 skapligt jettlaggad...Ambitionen att äta så LCHF jag bara kunde under semstern, fallnade snabbt....bestämde mig för att göra 2 v avsteg, vilket resulterade i 4,5 kg uppgång första dagarna mådde magen (och jag skit) uppblåst och toabesöken uteblev sen gav väl kroppen upp (jaha, ska hon äta sånt här skit igen) och började agera som "vanligt" (dvs som innan LCHF...) Nu sitter jag här nöjd med mitt fettiskaffe, tillbaka på ruta 1, och även om avsteget känns som ett nederlag, så är jag fast besluten att gå tillbaka till där jag var innan, och det beslutet var inte svårt att ta, det tog jag direkt där och då, "ok avsteg, men sen jädrar tillbaka till det jag mår bäst av" Har dock haft underbar semester även om vädret var det sämsta på våra 13 år i Thailand, men å andra sidan kunde det varit sämre. Nu kör jag
×
×
 • Create New...