Gå till innehåll

kajan

Medlem
 • Innehållsantal

  30
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

8 Neutral

Om kajan

 • Rank

 • Födelsedag 1973-08-24

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Close to Mälardalen
 • Interests
  First aid kit.

  Heavy metal, Jazz, Country (& Western) Timbuktu + any other kind of music.
 1. Hur viktig är "tåboxen"? Det finns ju barfotaskor som inte är fivefingers. Är de sämre?
 2. Tack, jag ska ta det försiktigt.
 3. jag har aldrig sprungit barfota men har fått problem med ett knä vid löpning (med vanliga löpskor). är det möjligt att knäna mår bättre av barfotalöpning? nån med erfarenhet?
 4. Om vi bortser från exakthet i mätningen (jag tror att oavsett mätare får man räkna med en tämligen dålig sådan. dessutom kan man fråga sig vad ett "rätt" värde är) så tycker jag att man bör välja en mätare som gör det enklast att göra en provtagnimg till minsta besvär. En parameter torde vara mängden blod som behövs och den informationen brukar tillverkarna gladeligen uppge i sina datatabeller. Här ska man dock se upp. Två mätare som har samma krav på mängd kan vara olika besvärliga att hantera vad gäller att få bloddroppen att sugas upp av teststickan. Ta freestyle t ex. Den vill ha
 5. Alla mätare har en mojäng med en knapp att trycka på. Jag återkommer med några fler tankar om mätare senare.
 6. kajan

  avsluta

  Det går att avsluta. Men det görs av Doc. http://forum.kostdoktorn.se/topic/1102-avregistrera/
 7. Härligt! Kollas upp nästa gång jag är i närheten.
 8. Ät vispad osockrad grädde tills det räcker. Sockra och ät dubbelt mer.
 9. Bumpas en tråd om man redigerar en tidigare text?
 10. Jag har också haft som projekt att komma över Asimovs berättelser. Dock inget köpt. Bara lånat på bibliotek. Det började med Stiftelsetrilogin. Som visade sig vara fler än tre. Sen Robotböckerna som också knyts ihop med Stiftelsen... Även en del av de böcker som inte tillhör stiftelsesfären har lästs. Plus hans populärvetenskapliga som handlar om allt från biologi till fysik. Nu får vi inte glömma den bäste av Sci-fi-författarna. Douglas Adams!
 11. De håller än. Jag gillar robotnovellen Light verse av Asimov.
 12. Vad väger en kotlett? Hur mycket väger du?
 13. Detta är verkligheten av Bertil Mårtensson Börjar som fantasy i en sagovärld med fångad prinsessa, fritagelse och flykt genom svårforcerad terräng. Historien byter inriktning mot mer science fiction-lik dito. Hur ska det sluta? Spännande! Hela boken finns inskannad av Projekt Runeberg, se länk ovan, eller läses på mjuka blad av cellulosa. I många kommuner finns flertalet byggnader resta för huserandet av dessa. Ett tag till...
 14. Mat-ematik minsann. Har ni nån favorit? Jag gillar diskret. Ett annat intresse är musik. All sorts.
 15. Det verkar som att användarkakorna sätts både under forum.kostdoktorn.se och kostdoktorn.se men nollställs bara under forum.kostdoktorn.se Det här löses kanske när/om ip.board uppdateras av Kostdoktorn. Till dess finns möjligheten att själv rensa kakor manuellt. Att ett flertal användare inte har det här problemet vet jag inte vad det beror på. För att testa om man har problemet är det viktigt att stänga av webbläsaren helt efter man har loggat ut och sen starta om.
×
×
 • Skapa nytt...