Jump to content

Lena 64

Medlem
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

270 profile views

Lena 64's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

6

Reputation

  1. Hej! Jag jobbar natt 21.35-7.10. Jag äter i vanliga fall bara 2 ggr / dag så när jag jobbar natt äter jag bara lite turkisk yoghurt med hallon eller 2 kokta ägg med majonäs. Äter sedan frukost som vanligt när jag kommer hem och sedan middag mellan 19-20 innan jag åker. Vad du ska tänka på är att dricka ordentligt under natten när du jobbar.
  2. Har provat alger en gång och den fick mina eksem att blomma ut något fruktansvärt, tog flera månader att bli av med! Vilken typ av mat pratar vi om när du säger att den bidrar till en läckande tarm? Här helt grön på detta så jag hoppas de är ok att fråga dig?
  3. Jag är allergisk mot fisk och skaldjur, så illa att jag inte ens kan äta fiskoljekapslar utan att få en reaktion med klåda efter ett par veckors användning! Detta gör ju att jag hela mitt liv missat en väldigt stor och viktig näringsbit så nu undrar jag vad skulle ni göra?
  4. Hur gör ni som jobbar natt? Vad äter ni? Jag har problem med dygnet där jag går på för då är jag ju vaken 24 tim och då känns de inte som om det räcker till när jag följer veckomatsedeln för strikt lchf.
×
×
  • Create New...