Gå till innehåll

kornett

Medlem
 • Innehållsantal

  3
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

19 Bra

Om kornett

 • Rank
  Nyanländ
 1. Tack för era inlägg och tips=) Nu är jag igång blev en riktigt bra dag igår tot 11,5 kh Idag ligger planen på 12g kh återstår att se om det går vägen. Väntar på omställningsbesvären enda jag märkte igår va att jag hade svårt att sova. Hoppas ni får en härlig dag allihopa.
 2. Tack för peppen. Har bestämt mig gör ett nytt försök med LCHF så återstår det att se om det ger viktnedgång eller ej. Kommer nog bli besvärligt att skippa kolhydraterna. 2 veckors provperiod startar idag(igentligen imorgon) men drar ner på kolhydraterna redan idag.
 3. Hej För att göra en lång historia kort har mitt liv mer eller mindre konstant kretsat kring att nå en normalvikt sen 2009. 2009 började jag räkna kcal och gick ner från 92-76kg sen började jag hetsäta och få svårt att hålla något form av diet som gav viktnedgång vilket resulterade att jag gick upp i vikt. Sedan dess har jag pendlar i vikt mellan 82-90kg provat Lchf tidigare men gick ej ner i vikt så slutade efter ca 2 månader men kommer ihåg att jag kunde gå förbi godis hyllan i affären utan att vilja köpa vilket va en underlig känsla. Så frågan är ska jag ge LCHF en chans till? I dagslä
×
×
 • Skapa nytt...