Kita 202

Medlem
 • Innehållsantal

  148
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  2

Kita 202 vann senast 2 Oktober 2017

Kita 202 hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

377 Enastående

Om Kita 202

 • Rank
  Stammis

Profile Information

 • Gender
  Female

Senaste besökare till profilen

894 profilvisningar
 1. och grisar svettas på insidan av frambenen. Såvitt jag vet är det enda stället dom har svettkörtlar på.
 2. eller varför måste du dricka kaffe över huvud taget när du nu inte tycker om det? Kaffe är inget måste - drick the istället om du gillar det.
 3. Jag är i och för sig morgonmänniska, går frivilligt upp vid 5 -halv 6. Men fixar inte att äta frukost, har aldrig gjort. Det är som om jag väcker magen då, är svinhungrig resten av dagen - hela tiden.... Nej, jag mår bäst av att inte äta förrän vid 12-tiden, sen middag vid 17. Ev the på kvällen.
 4. Kita 202

  MAF-tråd

  jag har en magväska, inköpt på knallemarknad för 79 spänn. Den rymmer både bajspåsar (även bra till ev kantareller), mobil (för gps), näsdukar och vatten utan problem.
 5. Kita 202

  Frågor och svar

  Ja, tänk om man kunde få slippa alla dessa länkar, de flesta på engelska dessutom.....
 6. låter som en pillertrillare som känner att marken gungar under fötterna...
 7. samma här. Den togs bort i slutet av 90-talet. Har aldrig haft några problem med det. Det enda som jag känt av lite grann är oskalade äpplen. Men utan saknad, har aldrig varit särskilt förtjust i frukt över huvud taget.
 8. Stödstrumpor gör susen mot svullna ben, värt att testa
 9. Det har jag helt missat. Skulle vara kul att läsa, kan du tipsa om en länk?
 10. Zepp: Den mat TS räknade upp var frukost/lunch, inte hela dagsintaget...
 11. Kram!! 🤗
 12. Låt mig komma med en liknelse så förstår du hur jag menar. Tänk att du är ute och cyklar på en cykelbana. Den korsar en väg där bilar svänger höger. Du har företräde och fortsätter obekymrat att cykla. Bilen kör på dig och du hamnar på sjukhuset med skador som gör förbaskat ont. Du har rätten på din sida - men var det värt det onda? I ren självbevarelsedrift så bör man titta åt sidorna innan man cyklar vidare, eller hur? Det kostar så lite och besparar eventuellt en massa onödigt besvär senare....
 13. för att slippa bråka om kravbrevet kanske...
 14. hmm... Å andra sidan så hade det väl inte varit så besvärligt att lyfta luren och meddela vårdcentralens telefonsvarare att du inte skulle komma? Bara en spontan tanke....