Kita 202

Medlem
 • Innehållsantal

  164
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  2

Kita 202 vann senast 2 Oktober 2017

Kita 202 hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

431 Enastående

Om Kita 202

 • Rank
  Stammis

Profile Information

 • Gender
  Female

Senaste besökare till profilen

1 062 profilvisningar
 1. Om strömmen går och inte beräknas komma tillbaks i rimlig tid är det dags att laga till det som finns där för att sedan konservera i burkar. Har man inga riktiga konserveringsburkar med gummiring (finns att köpa i olika storlekar men är ganska dyra), då går det bra med sparade glasburkar med skruvade plåtlock. Hmmm... ovanstående är lätt för mig att säga - som har vedspis... svårare annars förstås när man är strömlös. Steg ett är alltså - installera en vedspis 😀
 2. känner igen det där när suget sätter in och jag är ensam hemma. Det ingen ser har inte hänt - själv blundar jag i de lägena. Så förbaskat dumt!!
 3. hmm... min spontana tanke är att du ska låta bli choklad och skräpmat så mår du bra.Varför plåga sig med sånt när din kropp uppenbarligen inte vill ha det??
 4. Min ICA Maxi har både talg och ister i mejeriets matfettshylla. Ankfett har jag däremot inte sett till.
 5. Så gör jag varje kväll med tillägg av en klick smör i. Inga sug efteråt och sover gott.
 6. ok, men låt det vara slut med allt cancerprat här nu, tack!
 7. Ja, jag håller absolut med! Kliv av den här tråden Nils Engström, det finns ett flertal "cancertrådar" om du vill ventilera det ämnet. Låt MariaF få ha den här tråden ifred.
 8. Rätt! Ingen tvingar någon att läsa en blogg. Vi väljer själva vilka vi vill följa, eller hur? Ingen blogg passar alla, men oftast passar de flesta bloggar någon (om inte - så självdör dom). Läs de du vill och låt andra intressera sig för de dom vill läsa.
 9. Mitt i prick MariaF 👍
 10. https://viktklubb.aftonbladet.se/kampanj/artikel/33058225?refpartner=aftonbladet_viktklubb_3.3058225_mittspalt_mat&utm_source=mittspalt&utm_medium=aftonbladet&utm_campaign=mat
 11. Glöm inte att smörja in huden dagligen där du har för mycket skinn, det hjälper till bra när det ska dra ihop sig. Välj en fet salva, t ex canoderm som finns på apoteket.
 12. jag får stark hjärtklappning och blir onormalt trött om jag stoppar i mig snabba kolisar. Dricker väldigt sällan alkohol. Men som någon sa "efter några drinkar blir allt LCHF". Det gäller alltså att se upp