Kita 202

Medlem
 • Innehållsantal

  159
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  2

Kita 202 vann senast 2 Oktober 2017

Kita 202 hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

415 Enastående

Om Kita 202

 • Rank
  Stammis

Profile Information

 • Gender
  Female

Senaste besökare till profilen

947 profilvisningar
 1. ok, men låt det vara slut med allt cancerprat här nu, tack!
 2. Ja, jag håller absolut med! Kliv av den här tråden Nils Engström, det finns ett flertal "cancertrådar" om du vill ventilera det ämnet. Låt MariaF få ha den här tråden ifred.
 3. Rätt! Ingen tvingar någon att läsa en blogg. Vi väljer själva vilka vi vill följa, eller hur? Ingen blogg passar alla, men oftast passar de flesta bloggar någon (om inte - så självdör dom). Läs de du vill och låt andra intressera sig för de dom vill läsa.
 4. Mitt i prick MariaF 👍
 5. https://viktklubb.aftonbladet.se/kampanj/artikel/33058225?refpartner=aftonbladet_viktklubb_3.3058225_mittspalt_mat&utm_source=mittspalt&utm_medium=aftonbladet&utm_campaign=mat
 6. Glöm inte att smörja in huden dagligen där du har för mycket skinn, det hjälper till bra när det ska dra ihop sig. Välj en fet salva, t ex canoderm som finns på apoteket.
 7. jag får stark hjärtklappning och blir onormalt trött om jag stoppar i mig snabba kolisar. Dricker väldigt sällan alkohol. Men som någon sa "efter några drinkar blir allt LCHF". Det gäller alltså att se upp
 8. Den regeln kringgår man lätt genom att stoppa dom i frysen ett dygn. Jag gör likadant med slånbären innan det är dags att göra världens godaste saft.
 9. och grisar svettas på insidan av frambenen. Såvitt jag vet är det enda stället dom har svettkörtlar på.
 10. eller varför måste du dricka kaffe över huvud taget när du nu inte tycker om det? Kaffe är inget måste - drick the istället om du gillar det.
 11. Jag är i och för sig morgonmänniska, går frivilligt upp vid 5 -halv 6. Men fixar inte att äta frukost, har aldrig gjort. Det är som om jag väcker magen då, är svinhungrig resten av dagen - hela tiden.... Nej, jag mår bäst av att inte äta förrän vid 12-tiden, sen middag vid 17. Ev the på kvällen.
 12. Kita 202

  MAF-tråd

  jag har en magväska, inköpt på knallemarknad för 79 spänn. Den rymmer både bajspåsar (även bra till ev kantareller), mobil (för gps), näsdukar och vatten utan problem.