Gå till innehåll

Kita 202

Medlem
 • Innehållsantal

  178
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  2

Kita 202 vann senast 2 Oktober 2017

Kita 202 hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

473 Enastående

Om Kita 202

 • Rank
  Stammis

Profile Information

 • Gender
  Female

Senaste besökare till profilen

1 372 profilvisningar
 1. eller hoppa över om du inte gillar det
 2. Min tanke är att med sugrör så landar ju vätskan långt bak i munnen och man sväljer direkt. Då borde tänderna klara sig bra. Talade med min tandläkare om det och han höll med.
 3. Jag brukar hälla upp en kanna med lagom mycket vatten som brukar gå åt under dagen, ca 1,5 liter. Blandar i 3g askorbinsyra + 1,5g bikarbonat. Den sura syran blir till färskt askorbat och således både godare och snällare mot magen. Därmed blir det ju också en jämn tillförsel under dagen.
 4. Hmmm.... jag "skiter" i veganerna och äter glatt mitt kött i alla fall. Det viktiga är djuren har haft det bra innan de hamnar på min tallrik. Där finns väl ännu en del övrigt att önska tyvärr... men det jobbas på den sidan också. Vi har tidigare haft gård med djur slakt hemma till husbehov. Inga problem att äta köttet i vetskap om att de hade haft det bra under tiden de bott hos oss.
 5. Och hur har de tänkt att vi ska kunna gödsla odlingsjorden tro? Konstgödsel....??? Nej, fram för ett vettigt kretslopp. Våra jordar behöver naturlig gödsel från gräsbetande djur. Jag håller definitivt med om att djurfabrikerna ska bort. Man ska inte ha flera djur än att de alla har ett namn - inte bara nummer.
 6. Jag klickar sen länge alltid på pricken.
 7. Du får se det som en träning för högerarmen
 8. jag har en sån här, funkar jättebra. Enkel att använda och lätt att diska. https://www.youtube.com/watch?v=tWbEuWy3C6A&t=29s edit: den här filmen visar bättre de olika möjligheterna https://www.youtube.com/watch?v=7gorWlpQVks&t=99s
 9. Åh du milde tid så fina!! Jag älskar kossor
 10. Parkslide... hur tokigt det än låter så kan jag rekommendera att äta den;) Blev idag bjuden på en jättegod paj, trodde det var rabarberpaj - men nej - den var gjord på parkslide. Stjälkarna användes precis som rabarbern. "If you can´t beat them - join them"
 11. Mmm... smakar som den filibunke mamma gjorde och satte i källaren somrarna igenom. Fast på den tiden öste man på en massa socker....
 12. hmm.. nu är du dig lik igen, bara en massa länkar hela tiden....
 13. låter som magsjuka..
 14. Om strömmen går och inte beräknas komma tillbaks i rimlig tid är det dags att laga till det som finns där för att sedan konservera i burkar. Har man inga riktiga konserveringsburkar med gummiring (finns att köpa i olika storlekar men är ganska dyra), då går det bra med sparade glasburkar med skruvade plåtlock. Hmmm... ovanstående är lätt för mig att säga - som har vedspis... svårare annars förstås när man är strömlös. Steg ett är alltså - installera en vedspis
×
×
 • Skapa nytt...