Jump to content

Kita 202

Medlem
 • Posts

  194
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Kita 202

 1. Har nu köpt två par byxor med fickor. Det svåra blir att lägga sig till med en ny vana - att inte förvara mobilen i bh:n längre... kommer väl att ta en vecka eller två.
 2. Efter att ha kollat på din länk förstår jag att i fortsättningen måste det bli byxor med fickor att ha mobilen i. Tack till alla för svar!
 3. det enda jag har på är 112-appen till sos alarm. Bra att ha om man skulle bryta benet i skogen t ex. Blir lätt att hitta...
 4. med används menar jag när jag pratar i den. Använder den bara till samtal och sms. har fri sikt till masten så den behöver inte jobba hårt för kontakt. Går praktiskt taget aldrig ut på nätet den vägen, då är det datorn som gäller.
 5. använder inte bygelbh som tur är. kollade på din länk. Såvitt jag förstår uppstår det strålning när mobilen används. Då ligger den ju inte kvar där i alla fall... Borde alltså kunna fortsätta att förvara den i bh:n, eller.... Tänker jag rätt här eller är jag bara optimistisk?
 6. jag brukar, sen säkert tio år tillbaks, ha mobilen i bh:n hela dagarna. Det är praktiskt eftersom jag sällan har kläder med fickor. Har börjat fundera lite sen jag nyligen läste att någon avrådde från att bära bygel bh för att den kan öka risken för bröstcancer. Hur är det alltså med mobilen i bh:n? Kan den öka risken för cancer eller annat ovälkommet?
 7. Du kanske äter för sent på kvällen? Själv äter jag inget efter kl 18. Då hinner kroppen ta hand om det innan jag lägger mig och jag sover som en gris hela natten
 8. det är inte helt lätt.. jag har försökt i ett annat ärende och får detta svar: "Hej,Under sommarveckorna i juli har flera av oss i svenska Diet Doctor-teamet semester och därav att vi har längre svarstid än vanligt. Vi beklagar den längre svarstiden och så snart alla är tillbaka igen lovar vi att bli snabbare. Är det brådskande, vänligen skicka in ditt ärende igen och markera med brådskande så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig ändå. Tack för förståelse och tålamod. Ta hand om er i sommarvärmen!MvhSvenska Diet Doctor-teamet"
 9. jag äter inte frukt, har inte gjort på många år. Undantaget är ett par viktoriaplommon varje sommar.
 10. Jag plockar nässlor, men inte för att äta utan för att göra nässelvatten. Världens näst bästa gödningsmedel för grönsakslanden. Allra bäst är ju täckodling med gräsklipp men där vi bor nu finns det gott om sniglar som jag inte vill ha in i odlingen. jag har snigelkanter runt hela och hoppas att dom inte kan krypa upp och ner...
 11. Men jösses så söta. Ren livsglädje
 12. vad bra, då ska det inte vara några problem. Tack
 13. gäller det bara av senare tillverkning? Jag har några påsar som blivit liggande med utgångsdatum sent i år, kan jag använda dom tro?
 14. Såvitt jag har läst mig till har Naiman två olika nivåer: 1. Grundnivå= ät 1,5g P x din målvikt + lika många g F + max 20g kh. ex. om målvikten är 70kg: 105g P + 105g F + 20g kh. 2."Bränna fett" nivå= ät 2,5g P x din målvikt + hälften i g av F+kh tillsammans. ex. om målvikten är 70kg: 175g P + 67g F + 20g kh
 15. Jag tror att DD kommer lägga upp en egen avdelning för P:E med den info och recept som inte är gemensamt med LCHF.
 16. eller hoppa över om du inte gillar det
 17. Min tanke är att med sugrör så landar ju vätskan långt bak i munnen och man sväljer direkt. Då borde tänderna klara sig bra. Talade med min tandläkare om det och han höll med.
 18. Jag brukar hälla upp en kanna med lagom mycket vatten som brukar gå åt under dagen, ca 1,5 liter. Blandar i 3g askorbinsyra + 1,5g bikarbonat. Den sura syran blir till färskt askorbat och således både godare och snällare mot magen. Därmed blir det ju också en jämn tillförsel under dagen.
 19. Hmmm.... jag "skiter" i veganerna och äter glatt mitt kött i alla fall. Det viktiga är djuren har haft det bra innan de hamnar på min tallrik. Där finns väl ännu en del övrigt att önska tyvärr... men det jobbas på den sidan också. Vi har tidigare haft gård med djur slakt hemma till husbehov. Inga problem att äta köttet i vetskap om att de hade haft det bra under tiden de bott hos oss.
 20. Och hur har de tänkt att vi ska kunna gödsla odlingsjorden tro? Konstgödsel....??? Nej, fram för ett vettigt kretslopp. Våra jordar behöver naturlig gödsel från gräsbetande djur. Jag håller definitivt med om att djurfabrikerna ska bort. Man ska inte ha flera djur än att de alla har ett namn - inte bara nummer.
 21. Jag klickar sen länge alltid på pricken.
 22. Du får se det som en träning för högerarmen
 23. jag har en sån här, funkar jättebra. Enkel att använda och lätt att diska. https://www.youtube.com/watch?v=tWbEuWy3C6A&t=29s edit: den här filmen visar bättre de olika möjligheterna https://www.youtube.com/watch?v=7gorWlpQVks&t=99s
×
×
 • Create New...