Kita 202

Medlem
 • Innehållsantal

  130
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  2

Allt postat av Kita 202

 1. Kita 202

  Vill köpa crosstrainer, behöver råd

  Nu är crosstrainern inköpt, monterad och invigd. har haft två dagar att träna på och DU MILDE MOSES - soffpotatis som man är så är jag helt slut efter ett par minuter - UTAN MOTSTÅND..... Det här måste ske i små myrsteg med inkörningen, det är då ett som är säkert. Men skam den som ger sig. jag bestämt mig för att köra små korta pass fem gånger om dagen i en vecka, sen öka tiden men fortfarande fem ggr/dag. Jag har ju aldrig använt en sån här mackapär tidigare så det gäller att ta det försiktigt i början. har ju kollat på en del träningssnuttar på Youtube, dom kan både "springa" och prata samtidigt!! Ja, jösses lllll
 2. Jag vill köpa en crosstrainer men går vilse i djungeln när jag söker på nätet. Har ingen vana, aldrig använt nån. Vägrar gå till ett gym och prova. Den ska vara stadig och bra, räknar kallt med att jag tränar upp mig från soffpotatis till att orka köra ganska hårt på den. Vintervädret gör att jag är rädd att halka ute, bättre då att röra sig inne. Jag vägrar numera någon maskin som går på ström (displayen är ok). Hade ett gåband som användes ganska flitigt men så gick det bananas och skenade fullständigt okontrollerat. Jag slog mig halvt fördärvad.... gåbandet åkte på tippen och in här kommer sen dess bara sånt man styr själv. Vad har ni för tips på en crosstrainer som är stadig och bra till rimligt pris.
 3. Kita 202

  Vill köpa crosstrainer, behöver råd

  tack för era svar. Jag får nog pallra mig iväg nånstans för att klappa på några.
 4. Kita 202

  Vill köpa crosstrainer, behöver råd

  hahaha, efter att ha förflyttat mig 22 mil skulle jag nog behöva en respirator istället - dessutom ska jag ju hem också... tror du att även en crosstrainer kan skena alltså??
 5. Kita 202

  Vill köpa crosstrainer, behöver råd

  Får nog lägga ner Itrim, har 22 mil till närmaste
 6. Kita 202

  Det där med att äta ute

  Jag äter också för det mesta bara en gång per dag. Det blir middag vid 16-tiden. Ofta steker jag då en grönsakspytt (i 40-50g smör), kan vara broccoli, blomkål, squash, hackade tomater, sockerärter, brytbönor, totalt ca 150-200g. Allt utom broccolin är från frysen - egen skörd. När det är nästan klart slänger jag på ca 200g färdigbrynt färs som får bli färdig i pytten. En grönsallad till det. Färs brukar jag bryna mycket samtidigt för att frysa in i platta paket. Lätt att bara ta fram det man behöver och tinar jättefort , maten är klar på ett kick. Gör likadant med kyckling. Jag gillar egentligen inte att stå vid spisen, har därför ingenting emot att ganska variationslöst. Kör mycket med olika varianter av grönsakspytten - har man frysen full av extremt närodlat så..... Vet att det blir i underkant med protein men kör emellanåt med keso i salladen och kanske lite räkor. I övrigt blir det drygt 1,5 liter vatten och några koppar kaffe med lite visp i. Jag mår alldeles förträffligt på detta. Är inte hungrig och inga sug. Om det skulle uppstå tar jag en bit hemmabakat fröknäcke "on the rocks", rena godiset
 7. jag håller med helt och fullt. Ha medlemskrönika som rubrik och gör det även sökbart.
 8. hmmm... nej, var finns den??
 9. utan våra pollinerande insekter kommer vi att dö ut..... hjälp dom så mycket som möjligt istället
 10. Kita 202

  Inställningar i lifesum?

  kan den här genomgången på youtube hjälpa kanske? https://www.youtube.com/channel/UCy64gY3TCURHxigExH0cHIg
 11. Kita 202

  Buljong

  Min ICA har både märgben, köttben, fläskben och - inte minst oxsvans (en extremt välhängd produkt).
 12. Kita 202

  Buljong

  hmm... vad är det för fel på kastrull och spis?
 13. Kita 202

  Neurologiska förbättringar med LCHF

  Jag har också en sån, avskyr den förbaskade pekplattan som aldrig gör som jag säger
 14. Kita 202

  Sanningen om kolhydrater . . .

  Ett mycket bra steg på vägen. Ett plus i kanten blev det för mig, jag brukar för det mesta seriematlaga för att frysa in i portioner. Tinar sen i micron. Det var ju extra bra såvitt jag förstår
 15. Kita 202

  Goda kolhydrater

  DietDoctor har massor med nyttig information. Börja här https://www.dietdoctor.com/se/lchf
 16. Har du provat squashmos? Det väljer jag nästan alltid till stekt fisk. Squash passar också utmärkt istället för spaghetti. Jag använder en spiralizer till det, funkar klockrent. Odlar min egen squash och använder massor.
 17. Kita 202

  Fliken senaste kommentarer

  Jag använder alltid den för att få upp listan där det finns nåt oläst. Klickar sen på den blå pricken framför titeln för att komma till senast olästa inlägg. Fungerar klockrent!
 18. Kita 202

  Inspirationstråd!

  Jag gör likadant med färsen, antingen basic köttfärssås eller att jag fräser upp färs i stekpannan med lök och kryddor. Packar sen i platta påsar där det är lätt att bryta av så mycket som jag behöver. Brukar göra likadant med kyckling. Skär den i mindre bitar, fräser upp och låter den "bubbla" i grädde och lite vatten. Packar på samma sätt. Maten blir ofta en form av pyttipanna. Slänger en valfri blandning av skurna grönsaker i stekpannan. Lägger på den mängd jag vill ha av färs eller kyckling direkt från frysen. Krydda, stek klart och avsluta med en skvätt grädde.
 19. Kita 202

  KETO diet och grönsaks skräck..

  jag använder en sån här, tycker den är mycket användbar https://www.youtube.com/watch?v=7gorWlpQVks
 20. Kita 202

  Mäta kolhydrater

  Du ska titta på 5:an
 21. Kita 202

  kostråd vid cancer

  En mycket läsvärd och intressant debattartikel som jag fann hos Dr Annika Dahlqvist. http://www.tidningenhalsa.se/artiklar/artiklar/20170123/ar-cancerfondens-kostrad-vid-cancer-kontraproduktiva/ Den får högsta betyg av mig!
 22. Kita 202

  Hur uppnår man bästa nattsömn?

  Själv har jag valt att ignorera vissa som bara upprepar sig.... orkar inte läsa. Av samma anledning är det en hel del trådar som jag inte ens öppnar..... man älskar sin egen röst och kan inte sluta trots att "allt" är sagt. Även andra kan faktiskt ha rätt - inte bara man själv.... Så - nu har jag pratat av mig och gnällt lite...
 23. Kita 202

  Svullnad pga värmen

  Om du inte har möjlighet att röra på dig med jämna mellanrum så rekommenderar jag att du går till apoteket och köper stödstrumpor. Det fungerar absolut.
 24. Kita 202

  Nyttigheten hos Bregott

  Jag äter också Bregott, och ringlar virgin kallpressad rapsolja på salladen. Har försökt lära mig att tycka om olivolja men det går inte......
 25. Kita 202

  Farligt med ägg

  Ajdå, tänkte inte på det... Nåväl, det är forskaren Emma Frans som slår hål på myten om att ägg ska vara farligt. "kolesterol är faktiskt nödvändigt för flera av kroppens funktioner. Dessutom är det en bra källa av protein, jod, selen och fettlösliga vitaminer. Du kan alltså äta flera ägg om dagen utan att oroa dig" säger hon.