Jump to content

Circe

Medlem
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Circe's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

1

Reputation

 1. hej, Använder en tesked kokosfett i alla mina olika teer. Jag gillar kokossmaken och tycker det passar till de flesta teerna. Särskilt gott till vitt te med hallon:) Brukar ta i fettet efter en stund, när teet svalnat lite. På så sätt inbillar jag mig att fler nyttigheter finns kvar i kokosfettet. Kommer ofta på mig med att längta till mitt te med fett. Hade jag aldrig trott i början, men man vänjer sig fort. Läppbalsam inbyggt dessutom:)
 2. Älskar att läsa Jonas Coltings blogg, alltid välformulerat, tänkvärt, roligt och rakt. Tycker verkligen inte han har någon som helst översittarattityd, rakt och ärligt helt enkelt.
 3. Därav drar jag slutsatsen att det är viktigt att tillskottet är det naturliga D-3 vitaminet. Vet faktiskt inte om det finns syntetiskt d-vitamin som tillskott ens.
 4. Stötte på den här förklaringen när jag kikade runt på internet. "Har du brist på magnesium anses det kunna försvåra upptaget av D-vitamin. Enligt vissa utländska studier (ex Dr Barnett) skulle syntetiskt D-vitamin (D2) även ha ca 10 gånger så stor förmåga att binda magnesium än naturligt D-vitamin (D3) och ta ut magnesiumet ur kroppen, vilket inte skulle vara bra när man tar syntetiskt D-vitamin som vitamin- och kosttillskott i samband med magnesiumbrist, om man inte intar mer magnesium. Syntetisk D-vitamin tillsammans med magnesium kan göra så att kroppen inte kan tillgodogöra sig någon av dem!" källa: http://www.halsosidorna.se/Magnesium.htm
 5. Ogillar personligen alla sötningsmedel, om jag sötar extra blir det lite honung, gott och naturligt. Honung i små mängder bryter inte heller ketosen enligt min erfarenhet.
×
×
 • Create New...