Jump to content

styloo

Medlem
 • Posts

  59
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

styloo's Achievements

(2/7)

87

Reputation

 1. Invandrares hälsa försämras radikalt. Får välfärdssjukdomar på kort tid! Välkommen till västvärlden och skräpmaten! =( Länk
 2. Om du är medlem: https://www.dietdoctor.com/video/presentations/feldman-breck2018?autoplay=1958380
 3. Jag (man,43år) hade inget sötsug innan och har inget nu heller (efter 1 år) på LCHF. Min utmaning är att få i mig tillräckligt med näring. Känns som jag skulle kunna gå ned till min födslovikt om jag bara åt då jag var hungrig. =/ Samt att mina kolesterolkvoter blir sämre och sämre på LCHF.
 4. Mätningen innan LCHF gjordes på hälsocentral, 40årstest. Brukar de räkna ut LDL istället för mäta? De två mätningarna på LCHF gjordes på Werlabs. Även om jag räknar om till mg/dl så blir förhållandet 3 till 1. Dvs, 13mg/dl innan och 39mg/dl nu.
 5. Ok tack. Svårt att se exakt värde men mätningen 2017 verkar du ha ett rätt högt RC. Övriga ser bättre ut. Undrar vad det betyder...
 6. Hej, jag editerade in mina uppgifter i inlägget ovan. Hur läser man din graf? Det står tex att P-kolesterol gått mellan 3.9 och 7.8 men grafen visar blå från 5.X till 11 typ.
 7. Hej, såg föreläsning med Dave Feldman där han belyste remnant cholesterol (rc). Kvarvarande kolesterol = TOTkol - HDL - LDL Han har även en artikel om detta: http://cholesterolcode.com/remnant-cholesterol-what-every-low-carber-should-know/ Man, 43år Före LCHF (2014-11)TC 4,5HDL 1,38LDL 2,8RC 0,32TRI 0,77Efter 9 (2017-10) respektive 12 (2018-01) månader (hade identiskt resultat) på LCHFTC 6.9HDL 1.4LDL 4.5RC 1TRI 0.88 Av någon anledning är RC 3 gånger högre för mig sedan jag började LCHF. =( Jag hamnar nu enligt Daves inlägg i näst högsta kvartilen för vissa sjukdomar. Surt om man ska tro det. Då var det mycket bättre innan jag började med dieten. Hur ser det ut för er andra?
 8. Du bör nog ta bäst av tre värden. I förrgår så mätte jag 4,1 och 5,6 med 14 minuters mellanrum. Så... vet inte om de stämmer så bra.
 9. Nån som har fått problem med att blodsockret ökar på morgonen? Mitt verkar vara dom högst nu på morgonen (5.9) och sedan ligga runt 5 senare under dagen. Har annars legat i snitt på 4.7 senaste halvåret på liberal lchf.
 10. Nån som har erfa kring att tex ha käkat liberal LCHF (typ 70g kolhydrater) till att körs strikt (typ <20g kolhydrater)? Fick ni i så fall några omställningsbesvär?
 11. Är lite rädd för Rinexin med tanke på biverkningarna och att det är förbjudet i några länder så väntar in i det längsta med detta... =/
 12. Har haft bihåleinflammation som blivit örontrumpetinflammation. Har kört sinova och nasonex i 30 dagar samt penicillinkur utan effekt. Nu skulle jag testa maxdos med vanlig nässpray och om det inte hjälper har jag fått Rinexin.
 13. Nu vet jag nog vad som triggat mina värden. Använde Otrivin igår. Får pausa blåsandet tills jag är färdig med förkylningen... =)
 14. ungefär hur länge blåser du? Även om jag andas ut tills jag vill ta ett nytt andetag och startar att blåsa då, så blåser jag oftast runt 30sekunder innan jag måste avbryta.
 15. Dagens mätningar. Längd 181cm, Vikt 73kg, Man Sjuk med öroninflammation
×
×
 • Create New...