Jump to content

Peter Westerlund

Medlem
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Peter Westerlund's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

1

Reputation

  1. Det låter gott, även om jag hade hoppats kunna köpa mig en färdig chokladkaka. Men det där låter som mjuk choklad. Gör man chokladbollar sen eller?
  2. Jaha, båda produkterna och näringsinnehållet hittade jag på Mathem. Jag håller på med en beställning och försöker hitta LCHF-vänliga produkter. Dom har själva en "inspirationssida"/temasida för LCHF (https://www.mathem.se/inspiration/dieter/lchf-produkter) och det var där jag hittade CarbZone-chokladen. På den sidan hittar man även denna: https://www.mathem.se/varor/chokladkaka-sockerfri/mork-choklad-100g-clean-eating. Vore ju najs att hitta nån choklad man kan äta.
  3. På "Lindt Excellence 85%" står det följande om näringsinnehåll: Vet inte hur jag ska tolka detta. Hur kan det vara 24 g sockerarter av 19 g kolhydrater? Det är ju mer än antalet kolhydrater? Och vad är det man ska tänka på som LCHF-dietare för viktminskning? Är det antal kolhydrater eller "varav sockerarter" jag ska kolla mest på? På "CarbZone Low Carb Sockerfri Chokladkaka" står det nämligen följande i näringsinnehållet: Det är ju stor mängd kolhydrater men låg mängd sockerarter. Hade produkten inte hetat "Low Carb" hade jag direkt ratat den eftersom det är så mycket kolhydrater. Men detta fick mig att inse att jag kanske måste lära mig mer om hur jag ska läsa näringsinnehållet på produkter för att avgöra om den är "LCHF-mässig". Kan någon reda ut detta åt mig?
×
×
  • Create New...