Jump to content

A-L.P

Medlem
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

A-L.P's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

18

Reputation

 1. Tack snälla du. Ja, hälsan först och hoppas även på en krympande kropp. Har som sagt inte bråttom med viktnedgången. Men det hade varit trevligt att få tillbaka sin midja igen. Faktum är att jag känner ju mig redan stabilare, inte lika mycket yrsel och koncentrations svårigheter. Ska kika på Anna Hallen. Tack.
 2. Precis, och någon depression har jag inte, det har jag aldrig haft symtom på. Däremot första länken stämmer väldigt bra in på mig, tyvärr.
 3. Det stämmer. Har lagt på mig alldeles för mycket under min sjukdomstid på grund av överätning, (+30kg) mycket skräpmat osv. Känner mig stabilare nu när jag slutat äta snabba kolhydrater och socker. Har minskat något i vikt, antar att det är vätska. Ja jag äter Setralin. Planen var väll inte att gå ner i vikt fort, utan under en längre tid. Och även fortsätta efter jag gått ner, då kroppen känns stabilare. Undrade dock hur 20g skulle funka. Men det är kanske inte något jag bör ge mig in på nu när jag läst era inlägg. Och det verkar vettigt. Har även börjat promenera mer, vilket jag mår bra av.
 4. Har haft detta i drygt 15 år nu, och dem kallade det då för uttmattningdepression. Vilket var fel diagnos, så jag fick ju fel behandling de första åren. Utmattningssyndrom diagnosen kom senare tyvärr. Så detta har ju tyvärr blivit kroniskt. Jag bryr mig egentligen inte om vad det heter, vill bara må så bra som möjligt. Tack för alla råd, tips och funderingar. Ni är så snälla.
 5. MariaF. Tack, det var just därför jag frågade. Då jag är ganska ny på lchf och inte riktigt vågat gå ner i kh p g a det jag hört. men det med nötter och grönsaker låter vettigt, så det är nog likabra att jag ligger kvar kanske? Går man ner lika mycket om man äter 50 g kh som om man äter under 20 g kh?
 6. Ligger just nu på drygt 50g kh per dag. Trappa ner 10g kh per vecka då menar du?
 7. Hur ser ni på Keto lchf kost om man har kroniskt utmattningssyndrom? Alltså max 20 g per dag? Har hört olika bud på detta. -T ex att kroppen inte orkar så lågt kolhydrats innehåll och blir ännu mer stressad mm...
×
×
 • Create New...