Jump to content

Kim

Medlem
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Kim's Achievements

(2/7)

2

Reputation

 1. Har en liten flicka på 4 månader. Vi Ska börja ge henne lite riktig mat nu.. Har koll på smakportioner men vill ge henne gröt i någon form på kvällen.. Vill inte ge henne semper och liknande utan vill göra egen. BVC rekommenderar "köpegröt" pga att den är berikad med järn. Min fråga är alltså, hur kan jag järnberika den eventuella gröt som jag kommer att ge min tös...? Finns det droppar? Eller pulver? Kram på er
 2. Idag var jag och min fina dotter och badade. En överviktig man kom dit vi satt och han hade en konstig lite tratt som satt mitt på magen. min fantastiska dotter som är sjukt social och orädd frågade vad det var. Jag satt en bit bort men hörde hur han sa "där tömmer jag ut min mat när jag ätit" Jag gick dit och frågade vad han sa och han förklarade att han var med i ett test. 25 personer i kronobergslän (tror jag det var, kan ha varit andra län) Hur som helst så sa han att det skulle vara istället för gastric bypass och gick ut på att 20 minuter efter måltid tömma sig på mat och därrigenom bli smal?! Jag trodde han skämtade och frågade flera gånger...... Alltså 1. operera in en avtappningskran i magen 2. äta vad som helst 3. Vänta 20 minuter 4. Töm ut maten via avtappnings kranen.. Helt sjukt och jag är målös!! Kan man stämma någon? Någon jävla måtta får det ju vara på hur man behandlar folk?! Dessutom hade han blivit erbjuden KBT för sitt sätt att äta!? Jag är som sagt helt mållös och äcklad, förbannad på en och samma gång. Är det hit mina skattepengar går? Min tro på en fin värld börjar bli mer och mer sjuk och mörk.. Som sagt, det var tamefan det värsta jag sett!!
 3. Jag sprang ett 6 timmarslopp på kaffeochvatten.. Vid halvtid tog jag några skedar rysk yoggi.. Alla andra bara proppade i sig:) rolig känsla...
 4. Har lite funderingar på hur jag äter.. Har ätit lchf snart ett år. Till frukost dricker jag mbc med 30g smör och 30g kokosfett.. Lunch köttfärssås med lite grönt och ca 40-50g smör.. Middagen blir lika som lunch.. Varierar givetvis maten men fettet är detsamma, det villsäga ca 60-70g per måltid... Vad tror ni?
 5. Ok.... Var köper jag bäst och billigast kokosfett??
 6. måste det vara kokosolja? Kan det inte gå lika bra med Kaffe, smör och rapsolja?
 7. Hej hej..... Toppen med ett forum... Äter själv LCHF och har under ett år lyckats hjärntvätta fina frun hemma att börja hon med .. Vi har en lite flicka som ammas och jag vet att när man drar ner på kolhydraterna så tappar man vätska... Tror du att det påverkar ammningen? Hur tycker du man bör göra med LCHF och ammning?
×
×
 • Create New...