Ekner

Medlem
 • Innehållsantal

  550
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  2

Ekner vann senast 27 April

Ekner hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

1 292 Enastående

Om Ekner

 • Rank
  Gammal i gården

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Jag tror detta är kärnan. Min fd svärdotter gick 5 år i Pesch i Ungern och utbildade sej till läkare, under hennes femte år fick jag vid ett besök chans att nagelfara hennes studiematerial i sällskap med henne. Jag letade efter 3 saker: 1 Behandlingsmetoder av strålskadade patienter 2 Orsaken till sjukdomar 3 Kostens inverkan på hälsan Resultat: 1 Inte en stavelse, inte ens hur behandla patienter som skadats av joniserande strålning (radioaktiv strålning) 2 En rad som angav rökning och stress som möjlig orsak. I övrigt ingenting 3 Inte en stavelse. Men hon hade deltagit i ett seminarium på 3 timmar där en dietist höll föredrag om kost. Läkare och övrig vårdpersonal kommer alltså ut och kan ingenting om det som egentligen är viktigt. Det som inte finns i utbildningen finns inte i verkligheten annat än som kvasiteorier och konspirationer. Detta tar dom sedan med sej genom hela sin yrkeskarriär.
 2. Undvik dietister! Dom lär sej på skolbänken rekommendera spannmål och sötningsmedel, något som allergiker med ev tarminflammationer och/eller tarmläckage absolut inte ska utsätta sej för.
 3. I Ö Hallbergs bok finner du svar på alla sådana frågor. Där finns även svar på vågländer, kroppsresonanser, varför inte barn under 140 cm drabbas samt varför personer som bevisligen aldrig solar drabbas av hudcancer på kroppsdelar som dessutom skyddas av kläder. Orsaken till att personer boende nära FM-sändare drabbas mycket hårdare finns väl dokumenterad genom forskning i socialstyrelsens cancerregister.
 4. Hur mycket man solar har inte ett skvatt med dödlig hudcancer att göra, isåfall skulle fenomenet vara omtalat för tusentals år sedan. Men solhypotesen tilltalar givetvis solskydds- och cancerindustrin alldeles ypperligt. I övrigt bör gravida kvinnor och spädbarn hållas borta från wifi, trådlösa babylarm och minst 5 meter till närmaste mobiltelefon. I tillägg finns en del information som tyder på att LED-belysning kan orsaka skadliga radiofrekventa störningar.
 5. De gränsvärden som myndigheterna bygger på skyddar mot akut uppvärmning av blod och kroppsvävnad under en exponeringstid på max 2 timmar - detta är designat att skydda industrin. Vill man skydda befolkning, och framför allt barn, mot lång tids exponering gäller helt andra gränsvärden. Det är ingen tillfällighet att auktoriteter som Steve Jobs, Frank Clegg, Bill Gates aldrig lät sina barn komma ens i närheten av ett trådlöst nätverk eller mobiltelefoner då dom kände till att det gav barnen dna-skador och infertilitet som vuxna. Varför tror ni fertilitetsinstituten börjar skjuta upp som svampar? Snacka om big buissness när strålbarnen inte kommer att kunna få barn på naturligt sätt.
 6. Jepp! Den bortgångne statistikforskaren Örjan Hallberg kunde visa statistiska samband mellan FM-starten 1955 och hudcancerfall. Hans webbplats hudcancer.nu har stängts ner och google verkar inte kunna användas att söka efter hans arbeten. Det finns en bok för den som är intresserad som heter "Innan bubblan brister" där han tar upp sambanden mellan FM-strålning och hudcancer
 7. Hudcancer tog fart och började bli dödlig i Sverige sommaren 1955 då FM-nätet började byggas ut. Långt senare har statistik visat att FM-sändare är sk cancerkluster, närboende till FM-sändare (master) är betydligt mer drabbade medan de som bott i radioskugga från sändarna inte varit drabbade alls. Etablissemanget har av förklarliga skäl varit ytterst fientliga till dessa samband. Jag är säker på att efterföljande och kommande högstrålande otyg kommer att öka antalet hudcancerfall samt göra den ännu dödligare.
 8. Mycket bra ide! Se bara till att dom presenterar oberoende studier...dom lär få problem med det 🙂
 9. Kolesterol är en grundläggande byggsten i immunförsvaret. Det är bara sorgligt med denna fanatism inom läkarkåren att beordra utslagning av immunförsvaret, men ser man det ur läkemedelsindustrins perspektiv så kan man väl säga - it makes sense.
 10. Stämmer det att man kan blåsa positivt i alkoholkontroll om man är i ketos?
 11. Läkare är vad dom är utbildade till, hjärntvättade av läkemedelsindustrin. Jag jobbar också på att sova mer, eller rättare sagt, jag omvärderade mina sovvanor efter att läst boken. LCHF har klara hälsofördelar, så tänk om man kunde köra strikt LCHF och få förmånen att sova gott 8 timmar per dygn. Det är mitt mål nu.
 12. Sömnforskaren Matthew Walker beskriver i sin senaste bok egna och sammanställda forskningsresultat som visar en stark koppling mellan sömnbrist och diabetes typ 2. Sover man mindre än 7-8 timmar per dygn finns uppenbar risk att kroppens celler inte svarar på insulinet och man hamnar i insulinresistens. Boken "sömngåtan" rekommenderas för alla diabetiker
 13. Statiner är välkänt för att knäcka immunförsvaret, så svettningar är bara början på en lång rad biverkningar.
 14. Ekner

  EF

  En fundering. Har pojken vid något tillfälle fått läkemedel, som ex antibiotikum, där vårdansvariga sedan "glömt" återställa mikrobiomet? Läkemedel kan orsaka rejäla rubbningar i tarmfloran där en effekt blir att utvinningen av energi från kosten ökar markant. Då kan man hamna i en situation där 500 kalorier räcker för att öka i vikt, medan närstående kan äta 3000 kalorier och hålla sej smärta och smala.