Gå till innehåll

Ekner

Medlem
 • Innehållsantal

  577
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  3

Ekner vann senast 18 Juli

Ekner hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

1 353 Enastående

Om Ekner

 • Rank
  Gammal i gården

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Det finns många branscher som gör anspråk på orsakerna till ADHD. Sömnforskarna anser det beror på sömnbrist, strålskadeförespråkarna anser det beror på för mycket wifi. Kostanhängarna ger socker och näringslös kost skulden, vaccinkritikerna ser vaccin som orsak, healers och andliga förespråkare ger skulden på missanpassningar i tidigare liv osv osv…det är bara att välja och vraka beroende vad man tillhör för skola.
 2. Vad tror ni om glutens inverkan på ADHD?
 3. Ekner

  Funderande mamma

  Läs på innehållsförteckningen. Finns det något där du inte känner igen så gör garanterat inte immunförsvaret det heller utan kan gå in i red alert och se pillren som fiender. Se till att barnen har fullgod lever- och njurfunktion om det blir aktuellt att ge dom kosttillskott.
 4. En effektiv och billig metod är kolloidalt silver, som skolmedicin och läkemedelsföretag utsatt för brutala häxjakter på grund av sin ovanligt goda verkan.
 5. Ekner

  Ny bantningsmetod

  Så är det. Jag kan bara tänka mej hur många drabbade som ser detta som en sista utväg.
 6. Ekner

  Ny bantningsmetod

  Vad tror ni om Glucomax? Kolla speciellt den fjärde bilden med texten "Resultatet efter 7 dagar av att ha tagit GlucoMax" www.glucomaxinfo.se
 7. Det kanske kan funka Erik såvida inte företagen friskrivit sej från ansvar.
 8. Jag ska gärna ta vaccinet om jag får 100 bevis att förespråkarna och tillverkarna själva och deras familjer tar det....det vill säga aldrig.
 9. Har viruset isolerats och bevisats existera?
 10. Jag dricker när jag är törstig...
 11. Ekner

  Avokado

  Sallad, broccoli, spenat etc borde vara omanipulerat såvida inte åkrarna är gödslade med reningsverksavfall
 12. Ekner

  Avokado

  Är avokado nåt som främjar hälsan? Eller hamnar det i samma liga som manipulerade framodlade frukter som inte främjar hälsan?
 13. Hon kan bli anklagad för okunskap i ämnet då det endast är dietister som tillåts utföra kostråd...som då vanligtvis är ämnade att hålla patienten kvar i vården.
 14. Det händer en del på 12 år. Sen är det läkemedelsindustrin som styr diabetesvården, och dom har som bekant inga intressen i kostråd. Det vore intressant att följa upp hur en sjuksköterska skulle komma att behandlas om hon hjälpte en patient att bli helt frisk
×
×
 • Skapa nytt...