Ekner

Medlem
 • Innehållsantal

  520
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  1

Ekner vann senast 19 Juli 2019

Ekner hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

1 220 Enastående

Om Ekner

 • Rank
  Gammal i gården

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Å då missuppfattade jag saken. Jag sätter inte kolhydrater på något sätt i samband med elektrisk bestrålning - det är skilda saker.
 2. Om en person bryter strömmen och då sover bättre, vad ska han då med ”bevis” till? Men är du verkligen intresserad vetenskapliga belägg kan du gå in på den tyska forskningsportalen emf-portal.org/en och söka på ”sleep disorder”. Då hittar du allt du behöver i forskning om saken. Tänk på att dessa studier är av typ oberoende forskning och därför vanligen utsätts för industriellt bekostade häxjakter.
 3. Även om det låter lite snurrigt, försök bryta strömmen i din bostad under nattetid. Detta för att säkerställa att du inte är exponerad för förhöjda elektriska eller magnetiska fält nattetid som kan ge sömnproblem. Fungerar inte metoden kan du bortse från detta och gå vidare i ditt sökande.
 4. Om man leker med tanken att världsbankerna är direkt inblandade i skapandet av den helt absurda coronapaniken så kommer dom att kunna låna ut biljoner för att rädda ländernas infrastruktur. I gengäld kommer de att kräva inflytande, styrelseposter, köpa upp i stort värdelösa aktier etc vilket blir ett steg närmare en global världsregering.
 5. Kan det vara en omstrukturering i din tarmflora? Kanske en antibiotikakur eller annat kemiskt preparat som modellerat om bakteriefloran i tarmsystemet. Då kan kontentan bli att du kanske bara äter 500 kalorier om dagen och ökar i vikt medan han kan äta 3000 kalorier och hålla vikten. Själv undviker jag så gott det går att äta i grupp då det ger en stressfaktor. Jag äter mina nyttoprylar ensam, tar överdrivet god tid, tuggar ordentligt och ser till att få ordentlig salivinsöndring innan maten åker vidare.
 6. Den är bakom betalmur. Men generellt ska man undvika dietister då dom på skolbänken lär sej rekommendera spannmål...
 7. Vad händer om han börjar tillämpa metoden på sina patienter?
 8. Ekner

  Pölsa

  Har man bara hyggligt bra funktion på lever och njurar kommer det som inte hör hemma i kroppen att filtreras bort.
 9. I början av domedagsprofetiorna trodde jag det var en felstavning, att det var frågan om koloxid.
 10. Avstår du helt från gluten? Märker du skillnad?
 11. Det går över. Men ha gärna en flaska tandskölj eller SB12 tillgänglig under tiden.
 12. Det kan man säkert göra omgående. Men då industrin inte får nåt större cashflow på friska individer kommer alla sådana försök att skjutas i sank.
 13. Sommaren 2009 ändrade strålskyddsmyndigheten (SSM) inriktning på sin verksamhet och skyddade därefter industrin. Strålskyddsstiftelsen tog då över bollen efter SSM och fortsätter sin verksamhet i samma anda som SSM's tidigare arbete. Skillnaden är att SSM skyddar industrin och strålskyddsstiftelsen skyddar befolkningen
 14. En skeptiker är alltid en skeptiker, då kan inte ens de bästa bevisen ge annat synsätt. Strålskyddsstiftelsen har mycket information om forskningsläget. Sen finns emf-portal.de som innehåller över 20 000 studier om biologisk påverkan. Bevis finns alltså i uppsjö, det handlar bara om man orkar bry sej...
 15. Kan nämna i sammanhanget att många barn födda efter 1997 har nu konstaterats ha uppenbara problem att skaffa egna barn på naturlig väg. Året innan hade wifi-revolutionen gjort sitt intåg i många av våra bostäder, och spädbarnen utsattes nu för digitalmodulerad bärvåg som i djurförsök gett dna skador och infertilitet. Man ska komma ihåg att ledande namn i branschen som Steve Jobs, Frank Clegg och Bill Gates aldrig lät sina barn komma ens i närheten av wifi, mobiltelefoner eller ett trådlöst babylarm då dom visste att det skadade barnens dna och gjorde dom infertila. Är ni rädda om era barns framtid så stäng av mobiler och wifi. Kräv även att närliggande grannar stänger av sina wifi, även om det så måste ske hårdhänt.