Ekner

Medlem
 • Innehållsantal

  265
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

619 Enastående

Om Ekner

 • Rank
  Stammis

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Ekner

  Hälsosamma och feta livsmedel

  Frågan är om mjölkdrickandet stärker immunförsvaret på så sätt att man kan kalla det nyttigt.
 2. Ekner

  Hälsosamma och feta livsmedel

  Ok..jag förstår. Tycker bara det känns ironiskt att vi i vuxen ålder konsumerar en produkt som ursprungligen är designad för kalvar.
 3. Ekner

  Hälsosamma och feta livsmedel

  Drack vi substans från andra arter innan jordbrukets intåg?
 4. Ekner

  Hälsosamma och feta livsmedel

  Är grädde ett för människor naturligt livsmedel?
 5. Ibland funderar jag på om överdriven tandhygien istället avväpnar munnen på nödvändiga baselusker som måste finnas där för en bra tandhälsa.
 6. Ekner

  Cancer

  Om ingenting hjälper kan du kontakta läkaren Erik Enby i Göteborg. Han behandlar svårartad cancer med sådan framgång att cancerindustrin försökt knäcka honom med att bekosta en omfattande häxjakt, samt se till att hans leg blev indraget...men han är still going strong www.enby.se
 7. Då har du hittat nyckeln till problemet, gluten och socker. Bara att gratulera! Läkarna är per definition inte speciellt engagerade i orsaksfrågor, risken är att dom på sikt förvärrar saken.
 8. Ekner

  Förvaring av ostchips

  Eh..ja..typ. Eller gör du dom själv?
 9. Ekner

  Förvaring av ostchips

  Chipsen förvaras i butik i rumstemp, så det spelar nog ingen roll vad dom förvaras i bara det är fukttätt...
 10. Ekner

  Förvaring av ostchips

  En bra påsförslutare så ingen fukt kommer in är bäst.
 11. Ekner

  Kunskapskanalen sänder skitprogram!

  Ju mer öppenhet vi får via sociala medier desto mer kommer industrin att trycka ner sådant som ger befolkningen hälsomässiga fördelar. Nu råder situationen "rädde sej den som kan", kanske måste man skapa egna communitys som går bakom ryggen på industrin.
 12. Ekner

  Livsmedelsverket och ungas kostvanor

  Man ska se det här med SLV ur rätt perspektiv. Skulle dom gå ut med nyttiga lchf-inspirerade råd innebär det det katastrof för livsmedelsindustrin, cancervården, diabetesvården och läkemedelsindustrin. Något sådant kommer aldrig att ske. Se bara på Annica Sohlström, och övriga generaldirektörers bakgrund, då förstår man att det är en verksamhet som inte har nåt med god folkhälsa att göra.
 13. Ekner

  Pulsklocka

  En fundering. Varför måste man springa omkring som en levande elektronikbomb i spåren? Processorer och kretselektronik skapar kraftiga högfrekventa magnetfält som penetrerar inre organ medan man tränar. Jag tränar helt elektronikfritt och mår bara bra...
 14. Ekner

  Orkeslös Träning

  Såg en dokumentär på tv för några år sen om 100+ personer som intervjuades och de fick alla ge sitt bästa tips för att bli gammal. Vad jag kommer ihåg gav många av dom tipset att inte äta sej proppmätt...
 15. Ekner

  Orkeslös Träning

  Precis så har jag också upplevt träning och LCHF. Innan LCHF var milen inga problem, efter starten av LCHF rann orken ut men lugnare tempo löste problemet. Explosiv träning kräver fortfarande kolhydrater.