Ekner

Medlem
 • Innehållsantal

  429
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

980 Enastående

Om Ekner

 • Rank
  Stammis

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. För några år sen gav min tandläkare följande information: Borsta aldrig tänderna under tiden ett syraangrepp pågår, då är det överhängande risk att man samtidigt borstar bort emaljen. Karies kommer inifrån. Det spelar ingen roll hur väl och ofta man borstar tänderna utan vad man stoppar ner i tarmsystemet. Det kallar jag en icke industristyrd och bra tandläkare. Kan nämna att han var grekisk och utbildad i Grekland.
 2. Ekner

  Keto

  Vad åt vi innan vi började utnyttja eld?
 3. Det allmänna rådet är att undvika dietister då dom lärs upp i att ge helt felaktiga kostråd. Dom rekommenderar bland annat spannmål.
 4. Kanske är det läkarens utländska bakgrund som orsakade vredesutbrottet, men för en svenskfödd patient får det en annan effekt. Vår uppfattning skiljer sej så tillvida att du anser läkemedelsindustrin kommer att utbilda sina läkare att följa sin tid med nya kostråd som bevisat främjar patienternas hälsa. Jag anser att dom kommer att avsluta sin utbildning i övertygelsen att sjukdomar saknar orsaker och läkemedel den är enda sanna frälsningen. Detta kommer att ske med en välplanerad och väloljad retorik som gör att den stora massan kommer att hylla läkarna som de auktoriteter de vill vara.
 5. Jepp! Nu har framtidens läkare börjat ta plats... https://www.tv-helse.se/hjartrusning-arga-statiner/?fbclid=IwAR38EbhkQTeksNFvnF4G4rAudLHSaN7hCemWDhOwcY6DCViTciCAOugwn0Y
 6. Knepig presentation. När jag tittar med chrome blockeras del av texten med lågupplösta bilder av enormt format. Amatörmässigt utfört.
 7. Givetvis är inte kosten enda orsak, isåfall hade inte problemet exploderat som det gjort de senaste åren. Problemet är att industrin vill för död och pina inte att sanningen ska komma i omlopp, det har varit nära några gånger i USA, men även där finner sej folk snällt i att "ingen vet"
 8. Enligt en tv-läkare har sömnstörningar ökat med runt 500 procent från 2000. När jag såg detta funderade jag direkt på hur han kan få sitta oemotsagd i tv och slå mot industrin? Läkaren hade nämligen vissa "idéer" om orsaken, som inte på något sätt gynnade industrin.
 9. För curlingföräldrar är det viktigt att barnen inte har tråkigt en sekund.
 10. Statistik är intressant. 1997 började en ökning skönjas av psykisk ohälsa. 2001 ökade den så pass att det började uppmärksammas i medier, 2009 drog det igång ytterligare så pass att utredningar startade och psykinrättningarna stod handfallna. Gissa vad som hände dessa årtal? Kan tilläggas att 2020, och därefter, räknar man kallt med det hela kommer att eskalera till en magnitud där samhället inte längre kan hjälpa de utsatta av ekonomiska skäl.
 11. Ekner

  Högt kolestrol

  Det är väl det som är poängen med statiner, att hålla folk sjuka för att om möjligt göra dom ännu sjukare. Jag har iaf aldrig hört talas om fall där patienter blivit friska och därefter lämnat sjukvården bakom sej av statiner.
 12. Ekner

  Högt kolestrol

  Undrar om läkarna själva äter statiner?
 13. Det är inte fråga om konkurs eller nån typ skandal, bara att några "experter" gjort en bedömning som inte höll måttet. I det här fallet verkar inte aktierna påverkas. Varför man gör så här begriper jag däremot inte, det kan ju skada företagets rykte.
 14. Det handlar ju bara om reell vinst i förhållande till förväntat resultat, sådant kan man lika gärna använda apor till. Inget att bry sej om.
 15. Ok. Då borde de initiala problemen med dålig andedräkt och kroppslukt vara över. Du får bli detektiv. Läkemedel, mejerier, kosttillskott etc, ?