Gå till innehåll

Ekner

Medlem
 • Innehållsantal

  571
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  3

Ekner vann senast 18 Juli

Ekner hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

1 334 Enastående

Om Ekner

 • Rank
  Gammal i gården

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Det kanske kan funka Erik såvida inte företagen friskrivit sej från ansvar.
 2. Jag ska gärna ta vaccinet om jag får 100 bevis att förespråkarna och tillverkarna själva och deras familjer tar det....det vill säga aldrig.
 3. Har viruset isolerats och bevisats existera?
 4. Jag dricker när jag är törstig...
 5. Ekner

  Avokado

  Sallad, broccoli, spenat etc borde vara omanipulerat såvida inte åkrarna är gödslade med reningsverksavfall
 6. Ekner

  Avokado

  Är avokado nåt som främjar hälsan? Eller hamnar det i samma liga som manipulerade framodlade frukter som inte främjar hälsan?
 7. Hon kan bli anklagad för okunskap i ämnet då det endast är dietister som tillåts utföra kostråd...som då vanligtvis är ämnade att hålla patienten kvar i vården.
 8. Det händer en del på 12 år. Sen är det läkemedelsindustrin som styr diabetesvården, och dom har som bekant inga intressen i kostråd. Det vore intressant att följa upp hur en sjuksköterska skulle komma att behandlas om hon hjälpte en patient att bli helt frisk
 9. Det får du inte enligt vetenskap och beprövad erfarenhet. Men du kan göra rekommendationen mellan fyra ögon mot försäkran att det inte går vidare eller hamnar i någon journal.
 10. Det kan räcka med en antibiotikakur eller något annat läkemedel för att få fart på rubbningen...
 11. Det kan vara ditt mikrobiom som spökar. Har man rubbning där kan det bli så den ene äter 300 kalorier/dag och går upp i vikt medan partnern äter 3000 kalorier/dag och häller sej smal o smärt.
 12. Går inte att läsa...
 13. Det är lite så jag ser detta. Om man ser nåt på innehållsförteckningen man inte känner igen så gör inte immunförsvaret det heller...
 14. Naturmedlen i sej har jag inget mot, de behövs. Det är när de blandas upp med annat kemiskt otyg som jag reagerar. Jag är nog att se som partisk i den här frågan. Jag upplevde hälsoförbättringar då jag 2012 beslöt avgifta mej helt från alla typer kosttillskott...men det är en annan historia.
×
×
 • Skapa nytt...