Jump to content

Ekner

Medlem
 • Posts

  590
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Ekner last won the day on July 18 2020

Ekner had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ekner's Achievements

Gammal i gården

Gammal i gården (4/7)

1.4k

Reputation

 1. Men gav läkarna information VARFÖR den hamnade där. Det finns mycket forskning som tystas i medierna om orsakerna till hjärntumörer, känner man till detta kan man vidta åtgärder.
 2. Har läkarna gett en hållbar förklaring varför tumören hamnade där?
 3. Jag äter inte frukt då de innehåller alldeles för mycket socker. Frukter odlas och manipuleras på plantager som ett nytt kapitel i människans historia, vi har således inte erhållit anpassning till dessa sockerbomber där de sötaste frukterna vinner företräde. Detta har givetvis läkemedelsbolagen bra koll på och beordrar skolmedicinens dietister att rekommendera stora mängder frukt, gärna i kombination med sötningsmedel.
 4. https://www.svt.se/nyheter/utrikes/nestle-erkanner-majoriteten-av-produkterna-ar-ohalsosamma Att göra produkterna hälsosammare kan betyda att man planerar ersätta socker med aspartam. Då vore den här nyheten logisk.
 5. Är en grönsak som är på väg att förgås, men fortfarande aptitlig, lika näringsrik som en färsk? Vad tror ni?
 6. Ja i det här fallet är det blodanalyser som gäller
 7. Vet någon var man kan kontrollera om man blivit utsatt för Bisfenol A. icocyanater, bromerade flamskyddsmedel samt ohärdat epoxi?
 8. Upphettad mat är processad mat
 9. Stämmer helt det Nils. Jag har i många år käkat vad en del skulle se som överdrivna mängder oupphettad råkost som spenat, broccoli, dill, paprika, sallader. Där finns näring plus att tänderna och tarmsystemet får jobba tillsammans med riklig salivinsöndring. Jag tar inga läkemedel eller tillskott och kommer inte längre ihåg hur det känns att vara förkyld.
 10. Det kanske vore på plats med praktisk information hur man tillgodogör sej C-vitaminerna. Själv hyser jag stark misstro mot fabriksbearbetade piller där man inte har full garanti att de innehåller vad som utlovas. Pillerburkar som har många lustiga obegripliga uttryck på innehållsförteckningen samt gör en del ofantligt rika och därmed riskerar säljas på andra grunder. Jag ser det som att fabriksbeabetningen strukturerar om en naturlig produkt med positiv kraft till något som istället får fart på immunsystemet.
 11. Just det, en etta av fem möjliga. I övrigt är programmet rent nonsens...
 12. Det är uppseendeväckande att ett mainstreammedie vågar gå emot läkemedelsindustrin. För första gången i Fråga doktorns historia får dom ett plus från mej.
 13. Vaccintillverkarna friskriver sej från allt ansvar när det gäller biverkningar och dödsfall. Vad vet dom som inte vi får lov att veta? Så länge dom vägrar ge fullständig information om orsaken till friskrivningen bör man vara mycket försiktig med vaccinet.
 14. Det finns många branscher som gör anspråk på orsakerna till ADHD. Sömnforskarna anser det beror på sömnbrist, strålskadeförespråkarna anser det beror på för mycket wifi. Kostanhängarna ger socker och näringslös kost skulden, vaccinkritikerna ser vaccin som orsak, healers och andliga förespråkare ger skulden på missanpassningar i tidigare liv osv osv…det är bara att välja och vraka beroende vad man tillhör för skola.
 15. Vad tror ni om glutens inverkan på ADHD?
×
×
 • Create New...