Ekner

Medlem
 • Innehållsantal

  204
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

468 Enastående

Om Ekner

 • Rank
  Stammis
 1. Det står inget om modern ammade barnet från starten....
 2. När jag oombedd försökt informera om kosthållning, och riskbedömning inom elmiljö och strålning, har jag blivit hånad, utskrattad och belagd med den uttjatade kommentaren: "du är ingen läkare". Att komma oombedd med information som är förbehållen läkarna/kostrådgivarna är inte att rekommendera om ni frågar mej. Leder ibland till rena förtalskampanjer.
 3. Cancer o ketogenik kost

  Om du vill ha bra råd Dr Erik EnbyKarl Johansgatan 49 ESE-414 55 Göteborg031-14 24 14070-560 91 21 Säkrast kvällstiderik@enby.seErik har tappat behörigheten då han brytt sej mer om patienterna än industrin, men har mycket bra behandlingsråd.
 4. Om allergier i Fråga doktorn

  Magnus Wickman nämnde även som hastigast att vetemjöl kan orsaka muskelsmärtor, något man borde ta till sej inom reumatikervården.
 5. 5 typer av diabetes enl ny studie

  Behöver du ännu mer än detta?
 6. 5 typer av diabetes enl ny studie

  Du ska veta att uttryck som ”mer forskning” och ”vi behöver mer kunskap” är skapade av industrin för att hejda kritik och kunna jobba ostört. Börjar vi gå på den linjen är vi ute och cyklar. Vi vet mer än tillräckligt om diabetes för att agera....bara att sätta igång.
 7. 5 typer av diabetes enl ny studie

  Vad är det för kunskap vi saknar menar du? Och varför behövs det mer forskning?
 8. 5 typer av diabetes enl ny studie

  Kan det vara vad man trycker i sej för läkemedel sammantaget som avgör hur diabetes utvecklas?
 9. Friskispressen

  Forskning och "beviskrav" är flytande och mestadels till för att skydda industrin. Om jag äter kött och ådrar mej cancer av det, vad ska jag då med bevis till? Jag har ju liksom alla bevis jag behöver. Beviskrav är ett bra sätt för industrin att hålla oss i okunskap och samtidigt kränga värdelösa näringsbefriade och beroendeframkallade livsmedel.
 10. 5 typer av diabetes enl ny studie

  Man kunde önska mer diskussioner i medierna om typ 3 diabetes, men det verkar inte vara speciellt aktuellt.
 11. Det är knappast relevant för en statsminister att verka för ett friskt folk, då kommer han sannolikt att bli åtgärdad av industrin och tvingas göra en pudel. Hälsofrågor tillhör läkemedelsindustrin och åtgärdas med nya fräscha läkemedel.
 12. Är vi rovdjur eller inte?

  Är vi designade för sånt?
 13. Är vi rovdjur eller inte?

  Det gör jag och det är görgott...
 14. Är vi rovdjur eller inte?

  Den här frågan har dribblats med sedan urminnes tider. Frågan är nog rätt enkel, varför äter vi inte köttet rått som rovdjuren utan måste tillrätta det och använda smakkosmetika för att få det aptitligt?
 15. Har ni några synpunkter i det här ständigt infekterade ämnet? https://nyadagbladet.se/recensioner/peacefood-hur-ett-liv-utan-kott-och-mjolk-laker-kropp-och-sjal/