Gå till innehåll

Ekner

Medlem
 • Innehållsantal

  583
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  3

Ekner vann senast 18 Juli 2020

Ekner hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

1 367 Enastående

Om Ekner

 • Rank
  Gammal i gården

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Upphettad mat är processad mat
 2. Stämmer helt det Nils. Jag har i många år käkat vad en del skulle se som överdrivna mängder oupphettad råkost som spenat, broccoli, dill, paprika, sallader. Där finns näring plus att tänderna och tarmsystemet får jobba tillsammans med riklig salivinsöndring. Jag tar inga läkemedel eller tillskott och kommer inte längre ihåg hur det känns att vara förkyld.
 3. Det kanske vore på plats med praktisk information hur man tillgodogör sej C-vitaminerna. Själv hyser jag stark misstro mot fabriksbearbetade piller där man inte har full garanti att de innehåller vad som utlovas. Pillerburkar som har många lustiga obegripliga uttryck på innehållsförteckningen samt gör en del ofantligt rika och därmed riskerar säljas på andra grunder. Jag ser det som att fabriksbeabetningen strukturerar om en naturlig produkt med positiv kraft till något som istället får fart på immunsystemet.
 4. Just det, en etta av fem möjliga. I övrigt är programmet rent nonsens...
 5. Det är uppseendeväckande att ett mainstreammedie vågar gå emot läkemedelsindustrin. För första gången i Fråga doktorns historia får dom ett plus från mej.
 6. Vaccintillverkarna friskriver sej från allt ansvar när det gäller biverkningar och dödsfall. Vad vet dom som inte vi får lov att veta? Så länge dom vägrar ge fullständig information om orsaken till friskrivningen bör man vara mycket försiktig med vaccinet.
 7. Det finns många branscher som gör anspråk på orsakerna till ADHD. Sömnforskarna anser det beror på sömnbrist, strålskadeförespråkarna anser det beror på för mycket wifi. Kostanhängarna ger socker och näringslös kost skulden, vaccinkritikerna ser vaccin som orsak, healers och andliga förespråkare ger skulden på missanpassningar i tidigare liv osv osv…det är bara att välja och vraka beroende vad man tillhör för skola.
 8. Vad tror ni om glutens inverkan på ADHD?
 9. Ekner

  Funderande mamma

  Läs på innehållsförteckningen. Finns det något där du inte känner igen så gör garanterat inte immunförsvaret det heller utan kan gå in i red alert och se pillren som fiender. Se till att barnen har fullgod lever- och njurfunktion om det blir aktuellt att ge dom kosttillskott.
 10. En effektiv och billig metod är kolloidalt silver, som skolmedicin och läkemedelsföretag utsatt för brutala häxjakter på grund av sin ovanligt goda verkan.
 11. Ekner

  Ny bantningsmetod

  Så är det. Jag kan bara tänka mej hur många drabbade som ser detta som en sista utväg.
 12. Ekner

  Ny bantningsmetod

  Vad tror ni om Glucomax? Kolla speciellt den fjärde bilden med texten "Resultatet efter 7 dagar av att ha tagit GlucoMax" www.glucomaxinfo.se
 13. Det kanske kan funka Erik såvida inte företagen friskrivit sej från ansvar.
 14. Jag ska gärna ta vaccinet om jag får 100 bevis att förespråkarna och tillverkarna själva och deras familjer tar det....det vill säga aldrig.
×
×
 • Skapa nytt...