Ekner

Medlem
 • Innehållsantal

  441
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 018 Enastående

Om Ekner

 • Rank
  Stammis

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Den magiska formeln mot tarmläck, tarminflammation, fibromyalgi etc är avhållsamhet från spannmål. Enkelt och effektivt.
 2. Varför argumentera mot fanatiker? Det går som bekant inte. Det är ungefär som att försöka argumentera mot nyfrälsta klimatfanatiker som blivit så tokiga att dom inte drar sej för att ställa till ett helvete för vänner och grannar.
 3. Hellre komma tillrätta med överbefolkning på det här sättet än genom kvotering som ex Amin, Mao och Stalin ägnade sej åt.
 4. Jag funderar om avocadoolja har samma potential? Tycker olivolja är lite besk...
 5. Fråga doktorn är väl inkastare till vården. Då kan man väl inte förvänta sej att dom ska ge bra kostråd.
 6. Detsamma gäller att trycka i sej några matskedar kokosolja. Men tyvärr går det inte att lura en beroendehjärna genom så enkla trix. Varför tror ni världens befolkning ökar i midjemått med i snitt en klädstorlek varje årtionde?
 7. Sockersuget släpper inte lätt greppet eftersom det styrs av hjärnan och inte tarmsystemet. Om det blir helt för jävligt kan man sätta sej på händerna och vänta...
 8. Äter man rätt behöver man inte använda sej av sjukvården. Handlar det om olycksfall etc är kostfrågor irrelevanta.
 9. Frågan är befogad även i den meningen att man kanske vill kolla upp främmande substanser som normalt inte skrivs ut på förpackningen, inte minst vad gäller mängden bekämpningsmedel på grönsaker. Jag skulle gärna vilja göra ett hemmatest på sempers barnmat då jag inte litar ett skvatt på deras innehållsförteckning efter den stora aflatoxinskandalen dom var inblandade i.
 10. Bäst är att bara tiga och hålla käft om kostvanor
 11. 2017 gjorde jag elarbeten hos en privatpraktiserande läkare som fortsatte sin praktik efter pensionen. Hon erkände att runt 80 procent av allt hon fick lära på läkarutbildningen var nonsens, hade ingenting med hälsa att göra.
 12. David Perlmutter beskriver i några fallstudier hur svåra epileptiska problem upphört samma dag som kosten ändrades till glutenfritt.
 13. För några år sen gav min tandläkare följande information: Borsta aldrig tänderna under tiden ett syraangrepp pågår, då är det överhängande risk att man samtidigt borstar bort emaljen. Karies kommer inifrån. Det spelar ingen roll hur väl och ofta man borstar tänderna utan vad man stoppar ner i tarmsystemet. Det kallar jag en icke industristyrd och bra tandläkare. Kan nämna att han var grekisk och utbildad i Grekland.
 14. Ekner

  Keto

  Vad åt vi innan vi började utnyttja eld?
 15. Det allmänna rådet är att undvika dietister då dom lärs upp i att ge helt felaktiga kostråd. Dom rekommenderar bland annat spannmål.