Ekner

Medlem
 • Innehållsantal

  502
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  1

Ekner vann senast 19 Juli 2019

Ekner hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

1 179 Enastående

Om Ekner

 • Rank
  Gammal i gården

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Närliggande miljöhot som förorening av grundvatten, plastbaserade kemikalier i världshaven, EMF-bestrålning samt att flygande insekter tycks bli ett minne blott 2030 borde intressera mer än en ickefråga. Men tyvärr kan man inte göra big buissness på ett reellt hot. När några tusentals miljarder bytt ägare och det inte går att komma längre i klimatintäkter och beskattningar kommer man bara att avsluta det hela med: "simsalabim...nu har vi räddat klimatet" Sedan övergår man åter till olja som då har nya ägarstrukturer.
 2. Precis min uppfattning Nils! Man kan tro att du är alias Lars Bern...😉
 3. Är kroppen designad att ta emot detta? Eller blir det ett fall för immunförvaret att gå i red alert?
 4. Om nu klimatförändringarna är verkliga och vi har en domedag om 10 år...varför utestängs alla klimatforskare från att själva yttra sej? Varför ser man aldrig en debatt i medierna där båda sidor får komma till tals? I våra alternativmedier intervjuas klimatforskare, där finns även stående inbjudan där de välkomnar klimatalarmister till vetenskapligt baserad debatt. Till dags dato har ingen vågat anta erbjudandet. Att Gretas föräldrar försvarar henne är väl inget att orda om, det skulle jag också gjort i deras sits.
 5. Hade vi haft ett skarpt klimathot borde logiskt sett professionella klimatforskare fått yttra sej i fakemedierna dagligen, detta har hittills aldrig hänt. Istället skickar man fram ett barn som fått mandat att trigga världens befolkning och läxa upp makthavare över något som klimatforskarna anser kommer att inträffa först tusentals år in i framtiden. När häxpaniken på sin tid avslöjades som falsarie blev många barn och visgossar ihjälslagna. Jag ser ingen ljus framtid för Greta, det kommer att sluta riktigt illa då dagens enfald är densamma som då.
 6. Klimatpaniken började 1972 med Stockholmskonferensen, där man gav 10 år innan domedagen var ett faktum. Så har det fortsatt med eviga domedagsscenarier, idag är det 2030 som gäller. Att alla flygande insekter tycks vara ett minne blott 2030 tycks däremot få noll uppmärksamhet i fakemedierna. Kanske beror det på att det går inte att göra big buissness på ett reellt hot.
 7. Strålskyddsmyndigheten är en värdig kandidat att få priset.
 8. Hjärntumörer kan vara beroende av mobilstrålning. Om tumören sitter på den sida man talar i mobilen kan det vara så.
 9. Helt rätt! Man kan leka med tanken att han inte heller tänkte sej att vi skulle bosätta oss på nordliga breddgrader där den biologiska anpassningen inte verkar ha hunnit ikapp än.
 10. Vad tror ni om ekologiskt? Är det att lita på?
 11. Jag hoppas fungerande lever och njurar kommer att ta bort det mesta, men när dessa börjar krångla kan det bli problematiskt.
 12. Hur är det med besprutade grönsaker? Ligger bekämpningsmedlet ytligt så det kan sköljas bort, eller är det inväxt så det inte kan avlägsnas?
 13. Det var ironi. Jag är etablerad klimatförnekare.
 14. Vi andas själva ut koldioxid. Hur ska vi få stopp på det?