Ekner

Medlem
 • Innehållsantal

  128
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

266 Enastående

Om Ekner

 • Rank
  Stammis
 1. LCHF-läkare!

  Gammal tråd det här. Men finns det någon läkare med god lchf-kunskap som har komptens och vilja att jobba med svårt elöverkänsliga patienter? Bra lchf kostråd av stor vikt med den patientgruppen.
 2. Det finns olika skolor i ämnet självsvält som anser allt från mirakler till nedbrytande effekter. Speciellt förespråkare inom kosttillskottindustrin ser gärna att vi svälter oss mot att vi köper kosttillskott till upprörande priser. Wikipedia har en policy att inte göra reklam för produkter, så här har vi en verksamhet som inte följer big buissness för industrin. Därmed blir självsvält ur deras synvinkel något man bör undvika.
 3. Mail uteblir

  E-postalternativet "Någon kommenterar något som jag följer" är gråat och kan inte aktiveras. Så felet borde ligga i inställningarna hos dej.
 4. Linfröolja

  Är detta något att ta på allvar? http://news.cision.com/se/axellus/r/moller-s-fran-axellus---bast-i-omega-3-test,c9526680
 5. Mail uteblir

  Nej, det är inte fallet...
 6. Mail uteblir

  Admin! Mailutskick vid svar på inlägg uteblir trots att jag markerar detta ska utföras...
 7. Linfröolja

  Vad anser ni om Möllers Tran. Torskleverolja?
 8. kostråd vid cancer

  Eftersom hela cancerstrukturen till stor del är uppbyggd på att man sockrar patienternas mat är detta inget som någonsin kommer att få gensvar. Vad skulle hända om cancerns gåta plötsligt "löstes" ? Ekonomisk katastrof och massarbetslöshet. Vem vill medverka till nåt sånt?
 9. kostråd vid cancer

  Ganska nyligen fick jag se att cancerfonden gjort ett tillägg på sin webbplats, där står: "Det är även viktigt att begränsa konsumtionen av energirika livsmedel, som läsk och godis, eftersom de ökar risken för att bli överviktig vilket i sin tur ökar risken för vissa cancerformer." Detta har dock placerats lite i skymundan och är svårt att hitta för mailstreamsurfaren. Däremot finns info om att starta insamlingar och hur att förse dom med allmosor.
 10. Fråga doktorn om tarmproblem

  Nej det vill jag inte påstå. Men det hade ju varit på plats att nämna något om kostens betydelse, bara läkemedel.
 11. Var det någon som såg på Fråga Doktorn om tarmproblem? Synpunkter på det?
 12. Fungerar Thylakoider för viktminskning?

  Ett extrakt är väl en fabriksbearbetad produkt...
 13. Fungerar Thylakoider för viktminskning?

  Hel rätt! Vi är inte designade att äta piller än på hundratusental år.
 14. Jag har en inbyggd skepsis mot kemiska preparat som gör ett ytterligt fåtal ofantligt rika. Behöver jag infektionshämmande medel använder jag min egen saliv, det är det bästa medel till sådant alla kategorier.
 15. Var sen uppmärksam på barnmat generellt då man inte kan veta vad märkliga ämnen det kan innehålla. Ex Semper har flera gånger tagits på bar gärning med att blanda aflatoxin, ett av historiens värst cancerframkallande mögelgift, i sina produkter. Första larmet jag hörde talas om kom 2006, dom kom undan med knivskarp retorik, och dom verkar fortsätta. Varför? Googla "semper aflatoxin"