Ekner

Medlem
 • Innehållsantal

  390
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

899 Enastående

Om Ekner

 • Rank
  Stammis

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. https://www.hemtrevligt.se/icakuriren/artiklar/test-rad/20150806/kokosolja/ "Kokosfettet består av ungefär 90 procent mättat fett, just den typen av fett som vi bör äta mindre av enligt vetenskapliga rekommendationer. Mättade fetter ökar risken för sjukdomar, till exempel hjärt- kärlsjukdom, demenssjukdomar och diabetes." ----------------------------------------------------------------------------------- Man får väl hoppas ICA-kurirens omdöme är initierat av industriella intressen...
 2. Är det någon näringsmässig skillnad mellan kokosfett och kokosolja?
 3. Ekner

  Buljong

  Ett gammalt hederligt långkok fungerar bra. Avkoket kan även användas att läka ut tarmsystemet efter inflammation eller tarmläckage.
 4. Din vän kan vara glad att få sådan information, oavsett formaliteter. Här en liknade story. För några år sedan hade jag en kund som i början på 2012 hade fött en hjärnskadad flicka. Barnläkaren berättade då att skadan med stor sannolikhet berodde på exponering för smartphones, som både hon och hennes man lattjat med under hela graviditeten. Läkaren berättade att hon sett detta flera gånger och kunnat koppla till mobilanvändning, samt att oberoende amerikansk forskning visat samma sak. Informationen skedde i form av en förflugen viskning som inte på något sätt fick vidareföras. Tragiskt är att det finns skolmedicinare som skulle kunna jobba för patienternas hälsa men som har att följa andra riktlinjer. Läkare som inte väljer att smyginformera kan hamna i klistret. Ett exempel är Harald Blomberg som flera gånger anmälts till ansvarsnämnden då han rekommenderat glutenfri kost till glutenöverkänsliga patienter.
 5. Undrar hur KS påverkar mikrobiomet, jag tror inte ett ögonblick att har någon som helst positiv inverkan. Finns det överlag vetenskapliga studier som visar att inte kroppsnyttiga bakterier tas av daga av detta otyg?
 6. Ett tips för cancerpatienter är att stänga av wifi och bryta spänningen till sovrummet för att dämpa ELF. Dessa strålningstyper penetrerar kroppen dygnet runt och stressar upp många kroppsorgan som svarar med hormonstörningar och fake-trauman.
 7. Ekner

  Sömnprat - orsaker?

  Det finns fb-grupper för drömtydning. Man vet att plötsliga förändringar i den normala livsstilen kan göra att reptilhjärnan (det undermedvetna) har saker att meddela ditt medvetna jag, att prata i sömnen är då ett sätt att bekräfta detta. Inget att vara orolig för, men handlar det om att du tex träffat en annan partner kan det visserligen få konsekvenser.
 8. En fundering om KS är hur det stuvar om i mikrobiomet. Och finns det vetenskapliga belägg att det inte tar död på kroppsegna baselusker?
 9. Ekner

  Pizzasallad

  ...eller byta till avocadoolja
 10. Du har all kunskap du behöver Nils, jag har iaf inte mycket att tillägga. Möjligen att undvika skolmedicinarnas kostråd då de inte drar sej för att rekommendera spannmålsprodukter.
 11. Ekner

  Lchf och ångest

  Låter som klassisk abstinens...
 12. Ekner

  Farligt när LCHF blir vetenskapsresistent

  Samma här. Jag betraktar förvillarutmämningarna på samma sätt som regeringsdribblandet, underhållning på hög nivå...
 13. Precis så är det. Se bara på EMF-forskningen som per idag kan uppvisa över 27 000 oberoende studier som alla pekar på negativ inverkan på i stort sett allt levande. Dessutom finns över 6 000 sammanställningsstudier Så vad säger du @kickilotta? Ska vi klämma in några studier till och hoppas korthuset faller?
 14. Vet vi inte redan vilken mat som är bra? Hur många fler studier krävs? Ständiga beviskrav, och allt gnäll efter "mer studier behövs" tilltalar i synnerhet industrin som då kan fortsätta förgifta människor ostört.
 15. Strålskada? Långvarig exponering för wifi, mobiltelefon, dect, surfplattor, elektriska fält i sovrummet. Allt detta har potential att stressa immunsystemet och ge hormonstörningar och i värsta fall...tarmläckage