Jump to content

Ekner

Medlem
 • Posts

  609
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Ekner

 1. Gamla nyheter i repris. Frågan är snarare om public service någon gång i framtiden vågar nämna saken på ett sätt som gynnar de sjuka.
 2. Ta semester några veckor och vistas på annan plats med bra elmiljö. Fungerar det har du en röd tråd att spinna vidare på. Blir det ingen skillnad går du vidare med kostprogram
 3. Se bara på Interphonestudien där industrin inte bara såg till att myndigheterna ignorerade resultaten. Om forskarna ifrågasatte bemötandet blev dom av med jobben, trakasserade i medierna och deras webbplatser stängdes ner.
 4. Bästa sättet att bli kronisk sjuk är att uppsöka läkare. Det är ju logiskt, om läkarna skulle göra människor friska så dom inte längre behöver uppsöka vården....vad skulle dom då leva av. Massarbetslöshet bland läkare, känn på den
 5. Jag vill gärna få tag på obehandlad mjölk....helt hopplöst.
 6. Det kan var så att man hamnar i en ond spiral. Är man fet krävs underhåll av fettet, man blir hungrig och äter än mer tills man blir kroniskt hungrig.
 7. Då är dom inte oberoende. Dom avslöjas lätt av såna som oss
 8. Läkemedelsförgiftning? De flesta läkemedel strukturerar om tarmfloran och orsakar många otippade hälsoproblem
 9. Att bära fram vetenskapliga bevis för en tes är tidsödande och ofta oerhört kostsamt. Forskarnas arbeten kan därefter lätt slås i spillror av industrin eller nonchaleras av myndigheter. Att enbart agera efter ”bevisläge” innebär bara att industrin kan jobba ostört. Om jag vidtar en serie åtgärder som en kund mår bra av, vad ska han då med bevis till? Har man civilkurage att bortse helt från allt sådant har man bäst förutsättningar till ett prima liv. Jag gillar forskare som klarar gå ur boxen och komma med egna ideer.
 10. Det är som du skriver att vi "tar eget ansvar för vår hälsa" som blir ett problem för läkemedelsindustrin. Alternativmedierna - ex swebbtv - varnade för flera år sedan om att yttrandefriheten skulle begränsas och censur införas i den här tiden. Den här frågan avstår jag från att svara på då den är politiskt laddad, då kan jag bli riktigt j-a otrevlig. Jag har ingen lust att bli avstängd härifrån.
 11. Allt covidmotstånd mejas brutalt ner, så även denna snubbe som verkar ha lagt sej i frågan. Det skulle han inte ha gjort.
 12. Alla läkemedel kan med fördel undvikas om magsäcken sprungit läck. Läkemedlen kan även ge tarmläckage där giftiga proteiner kommer ut i blodomloppet och orsakar kroniska inflammationer och svårartade allergiska tillstånd. Som extranummer är risken överhängande att kemikalierna rubbar mikroberna i tarmsystemet och då kan vad som helst hända, ex störningar i immunsystemet, magproblem mm. Läkarna bryr sej givetvis inte ett skvatt om detta utan vill hellre åtgärda problemen med ytterligare läkemedel.
 13. Avstå från alla läkemedel under några månader, speciellt sömn- och blodtrycksmediciner.
 14. Norska löner är höga, matpriserna följer löneindex
 15. Bor du i en fristående bostad kan du bryta strömmen utom till kyl/frun under några nätter, fungerar det har du något nysta i. Funkar det inte går du vidare på din lista. Bor du i flerfamiljsfastighet är det ingen ide att bryta strömmen, då är det bara att gilla läget.
 16. Det är ju ett lustigt sammanträffande att så många verkar må bättre när de är borta från sin bostad, du är inte ensam om det precis. Då kan man undra om det finns något i bostaden som interfererar biologiskt?
 17. Testa här: https://www.aftonbladet.se/relationer/a/EolRjl/nallen-skadar-ofodda-barn Funkar det inte har jag inga bättre förslag. Att ifrågasätta "experter" är ett friskhetstecken som kommer göra dej gott. En usel elmiljö är ett problem idag som de flesta inte har en susning om, men du verkar ha ovanligt bra koll på problemet. Fortsätt så!
 18. Att ett fakemedie som aftonbladet tar upp ett ämne som detta är ovanligt, men antagligen är problemet så omfattande att stora delar av befolkningen nu är drabbade... Reportaget visar att hjärtarytmier kan ha ett tidigt ursprung. Gammal artikel från 2008 men mer aktuell nu än någonsin https://www.aftonbladet.se/relationer/a/EolRjl/nallen-skadar-ofodda-barn?fbclid=IwAR3JX0G8mtZ-v6UIQyo5pH6KO_RgdccLSidG1n9GUwUQ_mAgrPfJuUUulmI
 19. Känner du hjärtklappningen under natten eller under morgontimmarna?
 20. Men gav läkarna information VARFÖR den hamnade där. Det finns mycket forskning som tystas i medierna om orsakerna till hjärntumörer, känner man till detta kan man vidta åtgärder.
 21. Har läkarna gett en hållbar förklaring varför tumören hamnade där?
 22. Jag äter inte frukt då de innehåller alldeles för mycket socker. Frukter odlas och manipuleras på plantager som ett nytt kapitel i människans historia, vi har således inte erhållit anpassning till dessa sockerbomber där de sötaste frukterna vinner företräde. Detta har givetvis läkemedelsbolagen bra koll på och beordrar skolmedicinens dietister att rekommendera stora mängder frukt, gärna i kombination med sötningsmedel.
 23. https://www.svt.se/nyheter/utrikes/nestle-erkanner-majoriteten-av-produkterna-ar-ohalsosamma Att göra produkterna hälsosammare kan betyda att man planerar ersätta socker med aspartam. Då vore den här nyheten logisk.
 24. Är en grönsak som är på väg att förgås, men fortfarande aptitlig, lika näringsrik som en färsk? Vad tror ni?
 25. Ja i det här fallet är det blodanalyser som gäller
×
×
 • Create New...