Gå till innehåll

Ekner

Medlem
 • Innehållsantal

  583
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  3

Allt postat av Ekner

 1. Upphettad mat är processad mat
 2. Stämmer helt det Nils. Jag har i många år käkat vad en del skulle se som överdrivna mängder oupphettad råkost som spenat, broccoli, dill, paprika, sallader. Där finns näring plus att tänderna och tarmsystemet får jobba tillsammans med riklig salivinsöndring. Jag tar inga läkemedel eller tillskott och kommer inte längre ihåg hur det känns att vara förkyld.
 3. Det kanske vore på plats med praktisk information hur man tillgodogör sej C-vitaminerna. Själv hyser jag stark misstro mot fabriksbearbetade piller där man inte har full garanti att de innehåller vad som utlovas. Pillerburkar som har många lustiga obegripliga uttryck på innehållsförteckningen samt gör en del ofantligt rika och därmed riskerar säljas på andra grunder. Jag ser det som att fabriksbeabetningen strukturerar om en naturlig produkt med positiv kraft till något som istället får fart på immunsystemet.
 4. Just det, en etta av fem möjliga. I övrigt är programmet rent nonsens...
 5. Det är uppseendeväckande att ett mainstreammedie vågar gå emot läkemedelsindustrin. För första gången i Fråga doktorns historia får dom ett plus från mej.
 6. Vaccintillverkarna friskriver sej från allt ansvar när det gäller biverkningar och dödsfall. Vad vet dom som inte vi får lov att veta? Så länge dom vägrar ge fullständig information om orsaken till friskrivningen bör man vara mycket försiktig med vaccinet.
 7. Det finns många branscher som gör anspråk på orsakerna till ADHD. Sömnforskarna anser det beror på sömnbrist, strålskadeförespråkarna anser det beror på för mycket wifi. Kostanhängarna ger socker och näringslös kost skulden, vaccinkritikerna ser vaccin som orsak, healers och andliga förespråkare ger skulden på missanpassningar i tidigare liv osv osv…det är bara att välja och vraka beroende vad man tillhör för skola.
 8. Vad tror ni om glutens inverkan på ADHD?
 9. Ekner

  Funderande mamma

  Läs på innehållsförteckningen. Finns det något där du inte känner igen så gör garanterat inte immunförsvaret det heller utan kan gå in i red alert och se pillren som fiender. Se till att barnen har fullgod lever- och njurfunktion om det blir aktuellt att ge dom kosttillskott.
 10. En effektiv och billig metod är kolloidalt silver, som skolmedicin och läkemedelsföretag utsatt för brutala häxjakter på grund av sin ovanligt goda verkan.
 11. Ekner

  Ny bantningsmetod

  Så är det. Jag kan bara tänka mej hur många drabbade som ser detta som en sista utväg.
 12. Ekner

  Ny bantningsmetod

  Vad tror ni om Glucomax? Kolla speciellt den fjärde bilden med texten "Resultatet efter 7 dagar av att ha tagit GlucoMax" www.glucomaxinfo.se
 13. Jag dricker när jag är törstig...
 14. Ekner

  Avokado

  Sallad, broccoli, spenat etc borde vara omanipulerat såvida inte åkrarna är gödslade med reningsverksavfall
 15. Ekner

  Avokado

  Är avokado nåt som främjar hälsan? Eller hamnar det i samma liga som manipulerade framodlade frukter som inte främjar hälsan?
 16. Hon kan bli anklagad för okunskap i ämnet då det endast är dietister som tillåts utföra kostråd...som då vanligtvis är ämnade att hålla patienten kvar i vården.
 17. Det händer en del på 12 år. Sen är det läkemedelsindustrin som styr diabetesvården, och dom har som bekant inga intressen i kostråd. Det vore intressant att följa upp hur en sjuksköterska skulle komma att behandlas om hon hjälpte en patient att bli helt frisk
 18. Det får du inte enligt vetenskap och beprövad erfarenhet. Men du kan göra rekommendationen mellan fyra ögon mot försäkran att det inte går vidare eller hamnar i någon journal.
 19. Det kan räcka med en antibiotikakur eller något annat läkemedel för att få fart på rubbningen...
 20. Det kan vara ditt mikrobiom som spökar. Har man rubbning där kan det bli så den ene äter 300 kalorier/dag och går upp i vikt medan partnern äter 3000 kalorier/dag och häller sej smal o smärt.
 21. Det är lite så jag ser detta. Om man ser nåt på innehållsförteckningen man inte känner igen så gör inte immunförsvaret det heller...
 22. Naturmedlen i sej har jag inget mot, de behövs. Det är när de blandas upp med annat kemiskt otyg som jag reagerar. Jag är nog att se som partisk i den här frågan. Jag upplevde hälsoförbättringar då jag 2012 beslöt avgifta mej helt från alla typer kosttillskott...men det är en annan historia.
 23. Kan man sälja något under benämningen "vitamin" så tycks folk vara beredda gå över stock och sten för att komma i bättre form. Hur kan man vara så säker på att pillerburkarna inte i tillägg innehåller socker och kemiska tillsatser som får immunsystemet att gå i red alert? Finns det överlag någon garanti att de innehåller vad som utlovas utöver att de säljs till upprörande priser och göder en potent industri?
 24. Ekner

  LCHF magar

  Gjordes den utredningen hos skolmedicinare? Isåfall kan deras gränsvärden för sådana problem vara så högt satta att du gått under radarn.
×
×
 • Skapa nytt...