Jump to content

Madelene Högberg

Medlem
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Madelene Högberg

 1. Ok, då kanske det är det som har hänt! Vad bra, jag mår ju jättebra i övrigt så då låter jag utslagen vara och fortsätter som jag börjat ☺ Tack för svar!
 2. Har också sprungit på toa mer än vanligt och huden känns jättetorr, iofs har jag börjat med LCHF i lördags så det kanske hänger ihop?
 3. Hej på er igen, nu har jag testat nån vecka med D vitamin , 2 tabletter om dagen totalt 5000ie. Jag har fått röda utslag på kroppen och googlat lite och det verkar vara nån slags överdosering ? Hur ska jag nu få bukt med soleksemen ?
 4. Jag ska köpa d vitamin idag och prova, är nåt märke att föredra?
 5. Hej, Jag tränar regelbundet på sats och försöker jogga ibland, jag har tyvärr problem med fötterna så jag brukar få så ont.
 6. Ja jag vet inte, ju mer man försöker få nåt grepp så blir man mer förvirrad
 7. Intressant artikel! Jag äter 3 olika läkemedel för depression och ångest samt stämningsstabiliserande. Har ätit dem i 15 år så mina reserver kanske är tömda. Mina värden brukar iofs vara bra? Det kanske inte syns om man har låga d vitaminvärden på allmän prover?
 8. Kan man ta för mycket? Vilken styrka äter din vän? Jag har hört nånstans att man behöver komplettera med magnesium för den ena tog ut den andra. Minns inte hur det var, det kändes som en djungel så jag lät det vara. Jag vet inte heller om det ligger nån sanning i det påståendet.
 9. Jaha, då kanske jag ska prova med det. Tack ?
 10. Tack för svar, jag ska nog våga prova då!
 11. Hej, Jag har fått rådet att börja äta Maxosol eller liknande mot soleksem. Det är betakaroten tillskott, A och E vitaminer. Jag har läst att det är cancerframkallande att ta tillskott av dessa ämnen. Hur farligt är det? Vågar jag ta dem? Tacksam för svar. /Madelene
×
×
 • Create New...