Stefan S

Medlem
 • Innehållsantal

  96
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  2

Stefan S vann senast 20 December 2017

Stefan S hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

350 Enastående

Om Stefan S

 • Rank

Contact Methods

 • Website URL
  blog.aigoo.se

Senaste besökare till profilen

429 profilvisningar
 1. https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/ngK7M5/kalle-moraeus-om-stora-viktresan han är tillochmed i ketos
 2. Nä då! Ibland när de inte finns mat hemma och orken tryter så blir de snabbmat. Vi är inte sjuka hemma eller nåt, ingen diabetes alls, men man får ju inte riskera att hamna i för många ”olater” ;). Idag på födelsedagen firade jag med en bakelse och två smörgåsar :). Icke lchf. Och det går bra idag, för det händer inte varje dag ;). Och jag har disciplin nog att inte gå till fiket imorgon också :).
 3. Nu har det gått 1 år sen jag började med LCHF. Tack för allt allihopa. Ni som stöttat även de minsta. http://blog.aigoo.se/2018/04/nytt-ar-nytt-liv-1-ar-senare/
 4. Jag känner med deltagarna, då jag gjort en resa själv. Jag blir peppad och får idéer av tränarna. Men dietisten. Nej de går bort.
 5. ”Fasta är inget bra. Det sämsta man kan göra är att hoppa måltider” // biggest loser 2018. blir så triggad å arg ?
 6. Igår drog jag i mig fyra clementiner på rad, kunde inte sluta när jag väl började ?, kompenserar med fasta istället. Jäkla bra verktyg de där.
 7. Vad säger era tandläkare när ni berättar att ni borstar tänderna med kokosolja/fett och sköljer munnen med kokosfett då? Märker de skillnad på röntgenplåtarna? Eller är munhälsan bra enbart för att ni slutat med socker och kolhydrater? Jag vet inte när jag ska på rutinkontroll, men jag är nyfiken på att veta hur mina tänder har förändrats sen jag började med LCHF...
 8. Ah! Okej... nä har inte följt henne nånting.
 9. Jag störde mig mest på bristen av källor i hennes påståenden ... allt var ”egna erfarenheter” eller ”utvärderingar”... men vore kul att testa att skippa kaffet, de kanske inte behövs längre ens..
 10. Får vi dricka kaffe eller inte ??
 11. Klart du kan få ordning på ätandet. Välj bara rätt saker. Välj bort socker och stärkelserik mat. Styrkan i styrketräningen kommer allt eftersom du tränar. För egentligen vad spelar det för roll om du kan lyfta vikten 6 gånger eller 8 gånger? (där 6 gånger är med LCHF och 8 gånger med skräpmat) ? Om ett tag kommer du kunna lyfta vikten 8 gånger med LCHF kost. Du kommer klara det. Men sluta smygät godis
 12. Tack ! Hänt så mycket så jag vet inte var jag ska börja . Men har ju haft mycket tid för reflekterande under alla mina promenader ?
 13. Jag har inte varit så aktiv på den! Försöker bli bättre ! :).
 14. Jag skrev ju det ? ?, vad mer undrar du? :).
 15. http://blog.aigoo.se/2018/01/dags-for-en-summering/ -40kg, dags för en 9 månaders summering (fast jag har redan kommit på en del saker som jag missat ).