Gå till innehåll

Stefan S

Medlem
 • Innehållsantal

  101
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  2

Allt postat av Stefan S

 1. Jag bara reflekterar över hur de gick för mig förr med samma/liknande träning och kost kontra nu. Att det gick med 1kg i veckan då, när jag nu hamnar mellan 0-300gram på en vecka.
 2. Ja jo, jag kände att jag inte fick ut något av 23:1, så jag gick över till 16:8, och kände väl av att de har hänt lite mer på kilo-sidan. Så nu tänkte jag återigen köra 23:1 en vecka. Dessutom har jag tänkt slänga på några flaskor med "kallt vatten" för att få kroppen att "lägga energi på att värma upp vattnet", sen får vi väl se... Ska se de där klippet.
 3. Jag vet ganska väl hur jag kom mig för att sluta... Jag åkte på dreamhack winter, slutet på november (ni vet den där datorfestivalen i jönköping) och var där i 4 dagar/nätter. Det var ju ganska givet att det inte skulle finnas LCHF-mat på det stället. Men jag fick inte packa med mig nötter och annat, tror dessutom man inte fick ta med sig nötter. Jag ville heller inte peta i maten som jag betalat dyra pengar för (för att ta bort så mycket dåligt som möjligt). Så jag åt med tanken att "jag fixar det sen efteråt". Sen kom december med all form julmat, och då hade jag redan slä
 4. 27-28 resp 30. Ja, jag hade ungefär likadant upplägg då som nu. Fast då hade jag redan nått min vikt på runt 90. Konditionsträna gjorde jag från ... säg såhär: Jag promenerade från 130 till 110. Jag började jogga från 110 till 95. Jag började styrketräna + jogga från 95 till 90 ish. Pga att jag skulle vara med i en hinderbana och kände att kondition inte räckte till :).
 5. Hej! Gjorde en fin viktresa för två år sen där jag tappade 45 kilo på 9 månader. (Gick från 133kg cirka till 88kg) med hjälp av fasta + lchf. Sen blev jag ett ganska fint exempel på att man måste hålla i dieten annars så går det upp igen. Höll väl ändå i kanske ett år. Mina kläder jag köpt som "smalis" blev bara tightare och tightare. Och jag mådde ju inte bra när jag glufsade pizza och godis och slutade träna, men jag kunde inte sluta. Jag gick upp till 103kg innan jag sa stopp. Den 27:e dec efter helgerna bestämde jag mig igen, en gång för alla. Nu är det stopp och det
 6. https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/ngK7M5/kalle-moraeus-om-stora-viktresan han är tillochmed i ketos
 7. Nä då! Ibland när de inte finns mat hemma och orken tryter så blir de snabbmat. Vi är inte sjuka hemma eller nåt, ingen diabetes alls, men man får ju inte riskera att hamna i för många ”olater” ;). Idag på födelsedagen firade jag med en bakelse och två smörgåsar :). Icke lchf. Och det går bra idag, för det händer inte varje dag ;). Och jag har disciplin nog att inte gå till fiket imorgon också :).
 8. Nu har det gått 1 år sen jag började med LCHF. Tack för allt allihopa. Ni som stöttat även de minsta. http://blog.aigoo.se/2018/04/nytt-ar-nytt-liv-1-ar-senare/
 9. Jag känner med deltagarna, då jag gjort en resa själv. Jag blir peppad och får idéer av tränarna. Men dietisten. Nej de går bort.
 10. ”Fasta är inget bra. Det sämsta man kan göra är att hoppa måltider” // biggest loser 2018. blir så triggad å arg ?
 11. Igår drog jag i mig fyra clementiner på rad, kunde inte sluta när jag väl började ?, kompenserar med fasta istället. Jäkla bra verktyg de där.
 12. Stefan S

  Tandskötsel

  Vad säger era tandläkare när ni berättar att ni borstar tänderna med kokosolja/fett och sköljer munnen med kokosfett då? Märker de skillnad på röntgenplåtarna? Eller är munhälsan bra enbart för att ni slutat med socker och kolhydrater? Jag vet inte när jag ska på rutinkontroll, men jag är nyfiken på att veta hur mina tänder har förändrats sen jag började med LCHF...
 13. Ah! Okej... nä har inte följt henne nånting.
 14. Jag störde mig mest på bristen av källor i hennes påståenden ... allt var ”egna erfarenheter” eller ”utvärderingar”... men vore kul att testa att skippa kaffet, de kanske inte behövs längre ens..
 15. Får vi dricka kaffe eller inte ??
 16. Klart du kan få ordning på ätandet. Välj bara rätt saker. Välj bort socker och stärkelserik mat. Styrkan i styrketräningen kommer allt eftersom du tränar. För egentligen vad spelar det för roll om du kan lyfta vikten 6 gånger eller 8 gånger? (där 6 gånger är med LCHF och 8 gånger med skräpmat) ? Om ett tag kommer du kunna lyfta vikten 8 gånger med LCHF kost. Du kommer klara det. Men sluta smygät godis
 17. Tack ! Hänt så mycket så jag vet inte var jag ska börja . Men har ju haft mycket tid för reflekterande under alla mina promenader ?
 18. Jag har inte varit så aktiv på den! Försöker bli bättre ! :).
 19. Jag skrev ju det ? ?, vad mer undrar du? :).
 20. http://blog.aigoo.se/2018/01/dags-for-en-summering/ -40kg, dags för en 9 månaders summering (fast jag har redan kommit på en del saker som jag missat ).
 21. Invägning idag! Hamnade på 88.9 kilo, vilket innebär att jag nått -40kg exakt (om man avrundar till 89). Heja heja :).
 22. De här var samma experter som var med i ett tidigare inslag (i november tror jag) och pratade/marknadsförde sin bok.
 23. Experten har talat ! https://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/därför-fungerar-inte-dieter-och-detox-experternas-tips-3951829 älskar när tilde påade det här, då sa hon att vi skulle få lära oss allt om ”lchf periodisk fasta detox dieter träning” och några mer saker. Sades ingenting om fasta av dessa experter
 24. Behövde äta upp lite lchf bröd som legat ett tag i frysen, Gud vad gott det är med frukost på morgonen haha :). Men nu är de skärpning! Bara middag eller åtminstone lunch och middag framöver ^^.
 25. Ah men... möss med 15% extra vikt gick ner ungefär desamma inom några veckor. ja? Självklart ! De förbrukade mer energi och åt mindre. Då går man ner i vikt :/. varför göra allt så komplicerat. Kan inte kostdoktorn-armén bara sätta alla på plats ?
×
×
 • Skapa nytt...