Jump to content

Pia H

Medlem
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Pia H

 1. Tack alla för era svar, då vet jag hur jag skall förhålla mig för att äta strikt LCHF.
 2. Hej MrB Tack tack för ditt inlägg! Jag tror jag äter något lättare på em/kvällen än en middag till, då jag känner att det räcker. Jag är mest orolig att jag "förstör fettförbränningen" i denna LCHF utmaning om jag inte följer schemat nogrannt, men tar det något mer balanserat nu och "fattar tänket"? // Pia
 3. Tack tack! Ja, portionsstorlekarna lär ju bli mindre om man skall äta 3 ggr/dag? Frukost, lunch och middag, men det är ju en av alla fördelar. Jag skall inte ge upp, detta är hur kul som helst ?? Man får ju äta jättegod mat, hela tiden...!?
 4. Tack för tipset! Ok, se det skulle vara okey att äta typ äggröra med ev. nåt till, säg bacon? För jag vill äta något, men inte en hel måltid till... Men behoven kanske ändrar sig efter en tid. Målet är ändå att hålla sig till strikt LCHF, utan att förstöra förbränningen
 5. Hej Petra! Tack för dina råd och tips, det tar nog några dagar innan kroppen ställer in sig, på LCHF mat helt enkelt! ?
 6. Hej! Jag har just börjat med LCHF-utmaningen och följer 2veckors schemat. Men jag orkar helt enkelt inte en middag till på em/kvällen. Kan jag byta ut middag mot något annat, så länge det är Max 5 gram kolhydrater i maten? Till exempel till någon go smoothie kanske? vad säger ni som kan LCHF?
×
×
 • Create New...