Gå till innehåll

roffe

Medlem
 • Innehållsantal

  6
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om roffe

 • Rank
  Nyanländ
 1. Här en professor som går igenom sin forskning med ketogenic diet(LCHF) och cancer. Han tar bl a upp att vid sidan om glukos så är aminosyran glutamin en viktig faktor för cancerns fortsatta liv. Det tråkiga är att glutamin frigörs vid t ex strålbehandling och ger då liv till cancern. http://coconutoil.com/ketogenic-diet-may-be-key-to-cancer-recovery/ Presenterad av Dr. Mercola.
 2. roffe

  Andedräkt

  Har ni tips på hur man kan minska dålig andedräkt vid LCHF?
 3. Att vi inte behöver så mycket C-vitamin och får bättre effekt med C-vitaminet vi äter låter ju bra. Hur är det med C-vitamins effekt vid större intag på vikten via insulinet? Och på leptin (mättnadshormonet)? Någon som vet?
 4. Att vi inte behöver så mycket C-vitamin och får bättre effekt låter ju bra. Hur är det med C-vitamins effekt på insulinet? Indirekt på vikten? Och på leptin (mättnadshormonet)? Någon som vet?
 5. En studie vid Universitet i Florida visade att 2 minuter i mikrovågsugn dödar 99% av bakterier och virus. Det föreslås att användas som fattigmans sterilisering av disktrasa etc. Det påstås att det är hettan som dödar och inte vågorna. "The results were unambiguous: Two minutes of microwaving on full power mode killed or inactivated more than 99 percent of all the living pathogens in the sponges and pads, although the Bacillus cereus spores required four minutes for total inactivation. Bitton said the heat, rather than the microwave radiation, likely is what proves fatal to the pathogens.
 6. Hej Jag har lyssnat lite på Dr Levy som gör reklam för C-vitamin där han hänvisar till människor som har tillfrisknat från gifter och infektionssjukdomar efter mycket hög dosering av C-vitamin (IV 50 g). Jag har för mig att han nämner att C-vitamin kan fungera som glukos i kroppen. Hur ser vi från LCHF på effekt av högt C-vitamin intag?
×
×
 • Skapa nytt...