everest

Medlem
 • Innehållsantal

  5
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

9 Neutral

Om everest

 • Rank
  Nyanländ
 1. har kollat dietdoctor recept men är så trött på blomkål och ägg så ja snart kräks blir riktigt tjatigt .
 2. tack för alla svar! inte lätt det här, mest krångligt tycker jag med LCHF, i en burk svarta bönor är det 250 gr och 13 gram kolhydrater per 100 gr och lika mkt i kidneybönor, det blir ju en hel jäkla del kolhydrater eftersom man skulle ha i båda burkarna, men det borde ju inte va onyttiga kolhydrater, snart kan man väl inte äta nånting om man ska följa LCHF, såg ett LCHF recept till : https://www.koket.se/chicken-tikka-mas-a-la-par där i skulle det vara 150 gram inlagd ananas??
 3. Hittade ett recept https://www.koket.se/lchf---husmanskost/anna-hallen/chili-con-carne-med-svarta-bonor/ som enligtdom kallas LCHF men har läst att det inte ska överstiga 5 gr /100 gr men i bönorna är det ju 13 gr per/100 gr och krossade tomater är väl socker i också? liknar inte LCHF längre!!
 4. everest

  LCHF

  på de ställen man såg "större "ut som axlar o armar o ryggen som man va så stark i, det har liksom sjunkit ihop, ser väldigt smal ut på dessa ställen, och orkar som sagt ej lyfta lika mkt vikt på gymet, jag kör nog blandad LCHF, inte strikt precis, utan en blandning av dom alla tycker också de verkar väldigt konstigt om man skulle tappat muskelmassa på så kort tid men det ser verkligen ut som det tyvärr, för man ser ju skillnad på fett o muskler ! känner mej inte alls fast och vältränad som innan i kroppen...allt hänger o känns slappt bara
 5. everest

  LCHF

  Hej ! jag har hållt på med LCHF i lite över 2 månader, gått ner 7 kilo men även fuskat ibland o ätit onyttigt, men nu till det tråkigaste med LCHF eller kanske rent allmänt, så har jag tappat muskelmassa och styrka, orkar inte lyfta lika tungt längre och blivit slapp precis som om musklerna har förtvinat, kände verkligen hur stark och fast man va i ryggen innan, nu känns det som man aldrig nånsin har tränat, vad har hänt, tillbaka på ruta ett igen 7 år senare, ska man börja om från början, då tänker jag i så fall aldrig mer dra ner så mkt på kolhydrater, man äter ju så mkt protein så vart har musklerna tagit vägen?!?!