Gå till innehåll

Banan2

Medlem
 • Innehållsantal

  6
 • Gick med

 • Besökte senast

Allt postat av Banan2

 1. Jag har inte provat på engelska eftersom jag inte behärskar det tillräckligt bra, men på svenska sidan står det tydligt att han inte vill ha frågor som handlar om personlig rådgivning. Därför skickade jag ett mail och frågade i generella termer om det finns någon annan läkare han kan rekommendera. Det mailet fick jag inget svar på.
 2. Men det jag vill är att få till en personlig kontakt helst också en träff irl. med en kunnig doktor som kan vara en motvikt mot det som vi redan fått till oss (och som jag inte tror på).
 3. Jag har provat på svenska till Andreas. Jag fick inget svar.
 4. Jag är medlem men Andreas E ger inte längre råd till enskilda. Jason F ser jag ingen möjlighet att skicka meddelande till alls.
 5. Hej Är det någon som träffat nån läkare som är förespråkare för LCHF och som det är möjligt att boka tid hos. Det kan få kosta och vara privat alternativ. Jag och min man behöver en second opinion på hans kolesterolvärde. Den läkaren han går till förespråkar fettsnål kost och jag tror att det är fel väg att gå.
 6. Jag är bedrövad och besviken! Har jag lurats? Jag har själv ätit lchf en längre tid och har efter mycket tjat lyckats övertala min man att prova. Han går på årliga kontroller av blodfetter mm eftersom han har högt blodtryck. Han har också haft höga kolesterolvärde men inte medicinerat för det. Däremot äter han blodtrycksmediciner. Jag tänkte att ha skulle slippa sina mediciner genom att byta kost. På den årliga kontrollen visade det sig att det istället för bättre värde blivit sämre efter 9 månader med LCHF. Visserligen med en del fusk men men väldigt mycket mindre sockerintag. LDL
×
×
 • Skapa nytt...