Sessan

Medlem
 • Innehållsantal

  4
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

10 Neutral

Om Sessan

 • Rank
  Nyanländ

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Tack för svaret, vad roligt att du klarat äta så pass bra silverfisken. Detta är min 7:e graviditet och jag har testat äta LCHF med någon av de andra men var för dåligt insatt i det för att faktiskt klara det. Nu tänker jag att jag verkligen ska försöka hålla detta trots att det kan vara frestande att ta annat. Känner också direkt när jag tagit något mindre bra för så kommer halsbrännan direkt. Men känner även att kroppen verkligen kör sitt eget race nu, är ovan med signalerna på hunger m.m när jag vanligtvis klarat hålla i flera timmar. Tycker det är jobbigt med småätandet men märker att jag måste äta oftare. Var du öppen om hur du åt till din barnmorska?
 2. Tack! Ska kolla den bloggen.
 3. Hej, har ätit LCHF i perioder och satte fart igen i slutet av oktober och är superglad över framgångarna jag haft. Men som tidigare så blev situationen sån att jag blev gravid nu till vår glädje men detta är första gången jag verkligen tror att jag kan äta LCHF under tiden. Men redan nu under de första veckorna så inser jag att allt förändrades, jag klarar inte att fasta desto mer eller längre stunder och det är inte lika lätt att få i sig fett. Finns det andra här på forumet som varit i samma situation, hur klarade ni er? Finns det några bra sätt att tänka efter , ex första månaderna är "survival mode" , dvs att bara få i sig något för huvudtaget. Hade varit skönt ifall någon kanske har lite erfarenhet av detta.
 4. Jag tänkte att jag kan tillföra lite mer personliga erfarenheter i detta. Jag hade yrsell och lite problem med drickande/kissande och jag tror faktiskt att det höll i sig i ca 6 veckor efter att vi börja äta LCHF. Min man kände inte alls som jag men jag var känslig länge. Jag drack buljong varje dag i flera veckor och insåg för några veckor sedan att jag inte behöver det mer ,det har försvunnit men det tog "länge" för mig. Kan fortfarande vissa dar känna mig yr och illamående och har lärt mig att det är min kropp som behöver salt . I början drack jag över 2 liter citronvatten per dag men oj vad jag gick på toan men det hjälpte mot muntorrheten o lik. Det har också försvunnit och jag gör ibland bara vissa dricka dagar då jag ser till att få i mer vätska. Men jag tänker att du håller ut några veckor till så kan det hända att det ger med sig .