Jump to content

Melliz

Medlem
 • Posts

  714
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Melliz last won the day on March 22 2014

Melliz had the most liked content!

About Melliz

 • Birthday 03/16/1992

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stockholm
 • Interests
  Dancing!!

Recent Profile Visitors

2,061 profile views

Melliz's Achievements

Gammal i gården

Gammal i gården (4/7)

252

Reputation

 1. likadant här… känner väldigt mkt efter ett glas vin..speciellt rött.. sjukt mkt mer lättpåverkad! men älskar ju rödvin så haha…..
 2. Jag har fått sjukt mkt bättre hy på lchf… men ja klart de kan komma tex innan mensen men då på exakt samma område i och med att mina är hormon relaterade, delvis kanske magen….. har ofta ont i den… något tips? kanske behöver mer fibrer? fast amvänder mkt kokosolja och äter mkt grönsaker så som broccoli, blomkål… märker så fort jag drar i mig socker att hyn inte blir bra.. eller stark mat? och kanske blir den ännu bättre utan questbars och ost… men det går inte och hålla sig undan tyvärr.. min enda last. och selcius…… något gott måste man få ha! hahaha
 3. Var kan man hitta b1 b3 och k1 i för livsmedel?
 4. Okej! Tack Kjell då vet jag.. Steker dock i dmör också men en vän till mig sa att den kallpressad kokosoljan med smak skulle jag inte steka i för de kunds bildas dåliga fetter. Men då vet jag
 5. Spelar de någon roll om det är kallpressade kokosolja med smak eller den raffinerade utan smak? Vilken är bäst att steka i och vilken tål högst temperatur?
 6. Jag vill också testa mina D vitamin nivåer. Vart gör ni de? Äter 5000 ie men inte tagit varje dag nu för har ingen aning om var jag ligger på för nivåer.... Och solen börjar ju titta fram..
 7. Haha! Jaa.. Det får vi hoppas är nog nyttigare än spannmål och strösocker iallafall
 8. Haha! Inte äta mig hoppas jag? Jag har dock inte många gram kollisar per 100 g =)
 9. Lchf pizza blir de ikväll
 10. Jag känner mig väldigt påhoppad och väldigt arg. Har inte på något sätt försökt få dig vara sjölv på kryssningen. Jag lägger min hand på hjärtat och är 100 procent ärlig när jag säger att jag aldrig såg dig!!! Förstår inte. Om du nu såg mig så många gånger och Leo. Varför i hela friden kom du inte fram då!????? Eftersom jag uppenbarligen inte såg dig på hela jäkla kryssningen. Blir faktiskt väldigt ledsen när du sitter och skriver både de ena och andra och låter mig framstå som någon slags mobbare. Vilket verkligen inte stämmer... Och bli av med mitt jobb för att jag inte hittade dig och inte hälsade... Tycker de du skriver är sjukt och man ska då inte hoppa på en specifik person På detta sätt. Det är både kränkande och fel. Och att sitta och kalla mig värdelös säger bara mer om dig än om mig. Det är då inget man skriver om människor och definitivt inte om människor man inte känner! För du känner inte mig ett skit och vet inte alls hur jag behandlar folk. Träffat mig i butiken när du kom och köpte kokosvatten. Hann du få hela den påhittade personligheten om mig på en halvtimme? Sjukt.
 11. Haha! Det blev allt ett par drinkar..... Soda, vodka o lime (Y) kanon god. Dock farlig. Kan drickas som vatten.... Sjukt kul och dans
 12. Du kom ju aldrig fram!??? Såg dig inte på hela kryssningen!!! Trodde du inte åkte med eftersom att jag aldrig såg dig!
 13. Kryssning idag!!!!!!!! vi ses kära vänner
 14. Jag dricker ca en kokosvatten burk per dag. Coco akvo. Den har 4 g kollisar per 100 och är 350 ml i en. Så blir ju en del kolhydrater men kokosen är ju väldigt nyttig och då min kropp inte har problem med kolhydrater i sig så unnar jag mig de. Känns inte onyttigt iallafall och känns bättre ön att jag snyltar på selcius. Som har noll kollisar men massa annat i hehe.
×
×
 • Create New...