Gå till innehåll

Melliz

Medlem
 • Innehållsantal

  714
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  3

Allt postat av Melliz

 1. Okej! Tack Kjell då vet jag.. Steker dock i dmör också men en vän till mig sa att den kallpressad kokosoljan med smak skulle jag inte steka i för de kunds bildas dåliga fetter. Men då vet jag
 2. Spelar de någon roll om det är kallpressade kokosolja med smak eller den raffinerade utan smak? Vilken är bäst att steka i och vilken tål högst temperatur?
 3. Jag vill också testa mina D vitamin nivåer. Vart gör ni de? Äter 5000 ie men inte tagit varje dag nu för har ingen aning om var jag ligger på för nivåer.... Och solen börjar ju titta fram..
 4. Instämmer att vivanis är underbart god... Dock bara hittat 85 %.
 5. Ja usch.... Man borde få ha ett eget val när det kommer till sin kropp. Kan bara tänka mig när man ätit lchf ett bra tag och sen åker in på sjukhuset och får glukosdropp. Kroppen lär ju iallafall undra vad det är som händer..
 6. Ja usch... Undrar om dom ens tänker överhuvudtaget... Min väninna vägrar maten nu och fastar. Dom tjatar och tjatar. Sen så säger hon att hon äter llågkolhydratskost. Och de säger "jaha, den där lchf-dieten?" Som om det vore de värsta man kunde ge.
 7. Dom steker i margarin plus att såserna är fulla av vetemjöl och diverse tillsatser.
 8. Vet inte vad jag ska säga men blir så fruktansvärt arg på sjukvården och dess läkare som inte lyssnar till patientens behov. Min vän gick igenom en operation i förrgår och ligger nu på sjukhus. Där sa hon klart och tydligt att hon inte ville ha glukos dropp utan bara saltdropp. Det gick läkaren med på och lovade att inte ge henne någon glukos då hon sa att hon var väldigt sockerkänslig. Hon äter strikt lchf. När hon vaknade upp så låg hon där under hela dagen och senare på kvällen så tittade hon på sitt dropp och insåg att det stod glukos med stora bokstäver. Då hade dem bytt droppet när hon inte såg. Förstår inte hur dem tänker. Hon stängde av droppet själv och läkarna blev sura. Sen försöker dom tvinga i henne saft och Gud vet vad... Blir så arg. Usch.... Nej man får akta sig för att bli inlagd eller hoppas på att det går någorlunda framåt i denna sjukvården.
 9. Melliz

  Jordnötssmör

  Mandelsmör är godare!! Men finns ju monkis! Dom har både jordnötssmör, mandel, hassel och pumpafrö smör
 10. åh! måste testa kycklingen då
 11. Vad tråkigt! Men ta burgaren nästa gång!! Man får sjukt mycket och blir väldigt mätt! Ätit där två gånger nu och tagit den varje gång!!
 12. Vad skulle du rekommendera för livsmedel som har mycket mineraler och vitaminer??
 13. Okej.. tycker det är en del. Ägg innehåller ju mycket också. Dock kanske inte lika högt fettinnehåll som kokosolja. Vad för livsmedel skulle du själv säga har en hög näring i form av vitaminer och mineraler?
 14. Kokosolja är väl rätt så näringsrikt?
 15. Jag håller med.. Har en vän som äter lchf och hon kan definitivt äta hur mycket som helst.... så ja.. det går nog att överäta. Hon är fortfarande hungrig efter sjukt mycket fett.
 16. Men man använder ju inte bara smör som energi källa på lchf? Grönsaker får man ju äta rätt mycket av beroende på hur strikt man är såklart... Men ris,pasta, potatis och bröd ser jag isåfall som tomma kalorier... Men klart, det finns livsmedel som innehåller en del kolhydrater som också har bra näring...
 17. Jag tror man får testa sig fram själv för att se vilken kost som passar en bäst. Mår så många människor bra på lchf så tycker jag det säger en hel del. Även om det inte gjorts långsiktiga studier osv, för det är de enda folk tjatar om. Som det ser ut idag så märker vi ju att det är något som inte stämmer och att människor blir allt sjukare och sjukare, inte minst i diabetes. Finns alltid saker man kan peta i och kritisera.. men men....en sak vill jag bara säga. Lchf är bäst och fettsnålt kan gå och lägga sig!
 18. Jag åt på café cosmos häromdagen!! Man fick mycket mat och kommer definitivt äta där igen! Dom har flera lchf rätter!!!!
 19. Åh! ska lätt kolla in... Ja vill verkligen starta eget! Bara det att jag helst är minst två som vill då det antagligen är lättare att lyckas !! Tack för tips!
 20. Jämnare humör, mindre pms utbrott samt huden har blivit väldigt bra!! Får aldrig utslag innan mensen nu.. kanske bara någon enstaka .... helt otroligt
 21. Åh lätt!!! Lchf-gym och café!! Så bra ide!!!! Om någon är på så hör av er!!!! Vill starta eget.... Denna ide hade lätt blivit så populär ... Tror på den till 100 procent.
 22. Jag tycker också detta är svårt då man bara vill ha gräsbetat och vilt... och kyckling känns inte alls bra att äta och gillar inte fläskkött så mkt så då blir det endast nötkött eller tex torsk,sej då de är svårt att få tag på vilda feta fiskar? Blir lite enformigt men men... vill ha gräsbetat och vilt!!
 23. Ja!! Köpte på mig lite grejjer igår. både lamm färs, nötfärs och lammrost biff i mat affärerna får man ju kolla efter gröna gådar... dock om man vill ha något annat än nöt färs så kostar det upp mot 300 kr kg men ja.. tänker inte köpa foder kött
 24. Hm har var på Adam café . Kändes mer som en vanlig restaurang? Men msn kanske får fråga efter special? Tog iallafall mixa egen sallad . Funkar alltid. Måste tipsa om fräsbetat kaprifol kött som är lite billigare än i mat affären om man inte bara vill ha nöt förs!! På opal torget!!
×
×
 • Skapa nytt...