Thoole

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

9 Neutral

Om Thoole

  • Rank
    Nyanländ

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Thoole

    Lökpulver

    Undrar lite över hur lökpulver (bearnaise sås och annat) och andra processade livsmedel kommer in i LCHF recept på diet doctor, är det ett viktminsknings program eller en hälsostil som promotas, det går business i allt. Jag läser en hel del bloggar globalt, och jag får säga att det börjar likna en show. Själv har jag aldrig gillat smaken på LCHF bröd, det smakar pyton, så jag äter inte bröd alls och mår mycket bra av detta. Om jag är sugen på den gamla skräpmaten går jag på Burger King och beställer en Dubbel Cheese Wopper utan bröd och en vatten, det är faktiskt en meny på BK, som många äter i USA och detta är helt ok. Ha det, Thöger
  2. Tack för alla fina svar, till de som påpekar att vi inte åt sånt för och att man inte ska hitta ersättningar, jag håller helt med, det var bara ett par månader jag håll på med med detta fruktansvärde LCHF bröd och andra fasansfulla recept , det finns många fina recept i gammaldags husmanskost som flera borde damma av och börja äta igen. Potatis ersätts med en fin sallad eller kokt blomkål. Inspirationen till LCHF och ett annat liv, fick jag genom en bok "Varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?" som jag fick av en god vän när jag låg på sjukhuset med en kortare tjocktarm, cancer, orsakat av precis skräpmat och stress i kombination, Jag var världsmästare i cola, godis, pizza slicer och dålig livsstil Världen är inte svart eller vit den är grå
  3. Hejsan Jag har nu ätit LCHF i två år, så gott det går, reser mycket så det kan vara svårt att hålla 100. Jag gör det inte för att minska vikt men för hälsan skuld och har märkt stora förändringar i mitt välbefinnande sedan jag ändrade min kost. Nu till frågan, en på mitt jobb berättade att om man kokar pasta och kyler ner och värmer upp igen skulle detta minska mängden glykos man får i sig radikalt. Jag har googlad men inte riktigt hittat något som är tillräckligt övertygande. Någon här som vet om det finns sanning i postulatet. Pasta med en god sås och mycket parmesan var en av mina favorit rätter och som jag alltid lagade när jag kom hem efter en lång resa.