Lars-Erik West

Medlem
 • Innehållsantal

  4
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

8 Neutral

Om Lars-Erik West

 • Rank
  Nyanländ
 1. Jag har en daglig energiförbrukning på ca 3000 kalorier så det skall tankas en del och det är där problemet är. Om man tänker LCHF och skall få 80% av energin från fett så blir det för min del ca.260gram fett om dagen men det betyder ju inte att jag skall äta smör förstås. Jag får ju i mig fett även fån ägg, avokado, kokosolja m.m. Oberoende så behöver jag mycket bränsle, så det blir en balansgång med vad kroppen klarar av.
 2. Tack Erik! Har testat AIP men där var det för mycket stärkelse. Alla mjölkprodukter är borta samt allt socker. Samma sak gäller spannmål. Använder benbuljong Kan testa MCT-olja. Äter en del resistent stärkelse redan. I övrigt så äter jag kött, fisk, fågel, grönsaker( ovanjords) ägg. avokado.
 3. Jag har sådana problem som jag tyvärr inte hittar svar på någonstans. Mina läkare på inremedicinska ser ut som fågelholkar då jag berättat om problemen Lite bakgrundsfakta: Jag har Crohns sedan 2001 som verkar vara av den aggressivare varianten,opererad 2 ggr, har haft bukspottskörtelinflammation vilket ledde till att gallblåsan blev borttagen. Jag vill äta LCHF men har märkt att jag inte tål den mängden fett som jag borde få i mig, det blir diarre' och så tål jag inte heller kolhydrater(diarre') Vad skall jag göra då jag varken tål fett eller kolhydrater? Ide'er!!!!