Toon

Medlem
 • Innehållsantal

  9
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

12 Neutral

Om Toon

 • Rank
  Nyanländ

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Västerås
 1. Hej, Är kokosmjölk och sesamolja bra som LCHF mat? Jag kommer från Thailand och lagar ofta thaimat hemma. Alla thais curry består of kokosmjölk. Jag har sett många LCHF recept som används kokosfett och kokosolja men själva kokosmjölk då?! Sesamolja vill jag använda i sallad och som smaksättning. Kan nån svara på min frågan?! Tack på för hand.
 2. Hej, Det finns att köpa på hälsobutik. Jag köpte min från Life..
 3. Hej, Jag tar D-vitamin+Omega 3 varje morgon. Jag äter D-vitamin i flytande form. Det är lättare för kroppen att ta upp det. Tack så mycket. Hoppas att du mår bra av D-vitamin : )
 4. Hej tjejer, Jag har hittat den här artikel om D-Vitamin och PCOS. Det är intressant tycker jag och jag vill dela med mig info med er. Jag har ätit LCHF i en månad och tar D vitamin varje dag också. Jag mår bättre men har inte fått mens än. Hoppas för det bästa! http://pcosdiva.com/2012/11/vitamin-d-a-pcos-deficiency/
 5. Tack så mycket, Ida : )
 6. Toppen : ) jag har precis börjat äta LCHF och hoppas att det ska gå bra för mig också.
 7. Hej, Jag har PCOs och fick diagnos för månader sen, efter 2 år försök att bli gravid. Jag precis börja äta LCHF och hoppas för det bästa. Jag är så glad att LCHF fungerar för er och hoppas att min kropp gå med på det också. Jag är 31 år gammal och ska äta mig gravid med LCHF. Wish me luck,girls!