Annie Höjer

Medlem
 • Innehållsantal

  5
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

16 Bra

Om Annie Höjer

 • Rank
  Nyanländ

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Han har ätit alldeles för lite under lång tid, valt bort fler och fler livsmedel och maträtter. Har inte hjälpt att han fått välja maträtter själv. Under två dygn på behandlingshem drack han bara vatten.. Nu har han sondmatats i över två veckor och vill inget hellre än att äta själv. Vi räknar med hemgång och mat någon gång under nästa vecka och vi vill vara förberedda till dess.
 2. Tack för uppmuntrande ord ?? Här är det BMI på 16 som gäller som gräns för när de anser att han är mottaglig för att jobba med orsaken till ätstörningen.. ca 5 kg kvar. Underbart att läsa att din dotter mår bättre!
 3. Bara så svårt med mängden. Det är hans problem att han satt mättnads- och hungerkänslorna ur spel. Vi har inte råd/tid att chansa, hade varit så skönt med någon form av riktlinje.
 4. Det antar jag också, att man kollat det vid något av alla de blodprov som tagits... Ska undersöka det, tack
 5. Jag undrar om någon har möjlighet att hjälpa mig med hur vi ska tänka när det gäller vår son Filip 11 år. Han har en ätstörning som har drivit honom rakt ner i botten. I onsdags förra veckan vägde han 24,6 kg till sina 141 cm. Normalt hade han vägt 37-40 kg om han hade fortsatt att följa sin kurva. 35 kg är väl ca ”mittenkurvan”. Han sondmatas nu med ca 1800 kcal/dygn och har gått upp till 27,2 kg imorse. Mina frågor: Hur översätter vi dessa 1800 kcal till typ liberal lchf? Går man upp lika lätt i vikt med lchf jämfört med sjukvårdens sockrade tallriksmodell? Aldrig har han väl ätit så mycket socker som nu under hösten... Vi tänkte att vi gör som sjukvården säger och så går vi tillbaka till en kost vi tror på senare. Mängder av juiceglas varje dag, proviva, oboy, fruktyoghurt, mackor, ris, pasta och potatis har det blivit. Nu vill vi göra på vårt sätt och bygga en frisk Filip med mat vi står för. Hur hade ni tänkt? Vet att det är helkorkat att räkna kalorier, men nu vet vi att han har en bra viktuppgång på dessa 1800 kcal. Vad händer om vi fortsätter med samma kalorimängd men kör på liberal lchf? Behövs högre kalorimängd då? Supertacksam för era tankar! Med vänlig hälsning, Annie Höjer