Jump to content

Ingela zingmark

Medlem
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ingela zingmark

 1. Mitt njurstensanfall fick jag nog som en kombination av allt som varit den senaste tiden och pga för lite vatten. Men det åtgärdar jag nu så då kan jag fortsätta med min LCHF-kost som förut! Tack all för era tankar o tips, det känns tryggt!
 2. Nu var det ev ett njurstensanfall som jag råkat ut för, men det kan säkert vara likadana symtom och orsaker vid både gallsten och njursten
 3. Tack snälla för era svar, det låter positivt och jag blir så glad! ??
 4. Läkaren på akuten tyckte att smärtan o symtomen visade på njurstensanfall, men jag ska röntgas efter helgerna o även träffa en urulog.
 5. Jag började med LCHF januari 2016 på grund av diagnosen diabetes typ2. Jag har på dessa två år gått ner 57 kg i vikt och reversat min diabetes så jag sedan ett år tillbaka är medicinfri. På nyårsafton, nu i år, blev jag jättedålig och fick svåra smärtor i höger njurtrakt. Fick då uppsöka akuten på Oskarshamns sjukhus där dom tog diverse prover och läkaren kom då fram till att det var ett njurstensanfall jag råkat ut för. Fick en supp spasmofen och när smärtan lagt sig fick jag åka hem igen, och invänta kallelse till njurröntgen och träff med en urolog. Nu har jag då läst att har man benägenhet att bilda njurstenar/ grus så ska man bla äta mycket frukt, fibrer och ost och akta sig för kål och allt detta går ju inte ihop med lchf precis. Är det möjligtvis någon här som råkat ut för samma eller vet hur man ska förhålla sig??
×
×
 • Create New...