Gå till innehåll

Bokmalen70

Medlem
 • Innehållsantal

  28
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

54 Utmärkt

Om Bokmalen70

 • Rank

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Nisse Jag äter 3 ggr per dag är 48 år och 165 cm .Jag lämnar inte ut vad jag väger idag känns rätt privat. Men jag lovar att jag är överviktig i alla fall.
 2. ja rätt chiapudding och paj. Vad menar du till vardags jag äter det givetvis inte varje dag. Har dragit ner på mejerier men tycker att det är svårt att sluta helt.
 3. ja rätt chiapudding och paj. Vad menar du till vardags jag äter det givetvis inte varje dag. Har dragit ner på mejerier men tycker att det är svårt att sluta helt.
 4. mogonsol jag har inte haft som mål att gå ner så fort i vikt utan kroppen har gjort det av sig själv. vissa veckor har jag stått still o ibland gått ner 3-4 kg på en vecka.
 5. jag tränar reda på friskis o svettis 2-3. eftersom jag inte kan hoppa ligger min puls där omrking. men jag kan lägga in någon mer promenad i veckan. jag spelar golf också.
 6. Hej! Jag började med lchf i jan. 2018 och tills i april i år har det gått väldigt bra. Gått ner 32 kg. Men efter april har vikten stått still. Jag väger ca 15 kg mer än bmi rekommender för min längd och ålder. Skulle behöva gå mer 15 kg till alltstå. Jag har kopierat vad jag ätit idag. Ligger lite högt på kolhyderater ser jag. Det som jag ändrat i kosten är mändgen sallad den har minskat under våren.Jag har börjat med en del kosttillskott B1 och thyrosine bla. kan de påverka vikten? Jag vill inte ha rådet att fasta jag har en ätströning och ska inte fasta överhuvudtaget.
 7. Har lite svår att äta ägg fickar typ äggrör en gång i veckan kan känna av gallan annars. Jag tar många kosttillskott omega 3 kalium magnesium d vitamn och k vitamin öljäst och b vitaminer och propiotika. Så näringsbrist borde jag inte ha.
 8. Jag har efter åren med ätströrning (många) inte kolla på detta med mättnad och hunger. Jag äter mer på klockan och hoppas att jag får tillbaka dessa singnaler så såmoning om.
 9. Jag äter alla typer av grönsker som min ibs mage klara av. Måste följa fodmaps med innehåll som kan reta magen. Jag fixar svamp spetspaprika tomater gruka sallad och spenat brocoloi och brysselkål. Sen äter jag några gånger i veckan kålrot eller rödbeta eller palsternacka. ibland morot. Böner funkar inte med min ibs.
 10. Dum fråga kanske men hur vet man om man äter för lite? Jag la in gårdagen i kostabevakningen fick 1800 kalorier och 75 % fett. Åt avocado som fett källa igår och det vet jag nu inte funkar på min kropp . Jag har dåliga efternheter av väga och mäta så jag kör hand metoden efter Anna Hallen känns mindre skrämmande.
 11. Jag har ätit lchf försökt med strikt under 20 kolisar per dag i 8 månader. Sista två månaderna har jag börjat känna det som att jag får blodsocker dippar på eftermiddagen Och jag känner mig kraftlös. Jag hade väldigt kraftiga sånna när jag vanlig mat plus en massa godis. Jag har försökt analysera om jag äter annorlunda men tycker inte det. Kanske att jag har lite svårt att få i mig fett. Jag har gått ner 21 kg hittills. Det sker i stötar står stiil en och halv månad och sen 2-3 kg. Jag äter tre mål mat omdagen. Och lite ost innan jag går och lägger mig. Jag vill inte fasta
 12. Alltså jag fattar inte detta jag utslöt mesosten och efter det är jag hungrig som f-n. Jag äter lika mycket som tidigare jag fattar inte vad jag gör för fel man ska ju vara mätt på lchf. Jag är mätt precis när jag ätit men sen grrrr. När det gäller viktnedgång så har jag sett de som går ner ca 1 kg per vecka till de är på normalvikt vilket är ca 35 kg viktnedgång till för mig. Vad gör jag för fel?
 13. Jag började med strikt lchf med mjölkprodukter den 6 jan. i år. Klarade av 45 dagar i första omgången. Har haft 3 enstaka tillfällen där jag ätit godis och har nu börja om att räkna dagar igen. Jag är socker beroende och kan inte labborera med fasta. Behöver äta 3 ggr per dag. Kan inte äta ägg kokta ägg pga gallan. Vad kan vara anledningen till min viktnedgång stannat av? Jag verkar gå upp i samband med mens 1,5-2 kg och sen ner gå ner ca 1-1,5 kg igen. Jag har inte tyckt att jag behöver kokosfett längre kan det var en anledningen till utebliven vikt nedgång? Jag gick ner 7 kg
 14. Jag kan säga att innan åt jag extremt mycket socker och fett i form av godis.Så det är väl så att jag äter er normala mängder nu så det förklara en del av vikt nedgången tror jag.Tyvärr är det mycket mental hos mig.
 15. Jag vågar inte labborera med fasta som ätstörd finns det risk att slå över har haft sånna peridoer och det vill jag inte riskera.
×
×
 • Skapa nytt...