Gå till innehåll

Bokmalen70

Medlem
 • Innehållsantal

  28
 • Gick med

 • Besökte senast

Allt postat av Bokmalen70

 1. Nisse Jag äter 3 ggr per dag är 48 år och 165 cm .Jag lämnar inte ut vad jag väger idag känns rätt privat. Men jag lovar att jag är överviktig i alla fall.
 2. ja rätt chiapudding och paj. Vad menar du till vardags jag äter det givetvis inte varje dag. Har dragit ner på mejerier men tycker att det är svårt att sluta helt.
 3. ja rätt chiapudding och paj. Vad menar du till vardags jag äter det givetvis inte varje dag. Har dragit ner på mejerier men tycker att det är svårt att sluta helt.
 4. mogonsol jag har inte haft som mål att gå ner så fort i vikt utan kroppen har gjort det av sig själv. vissa veckor har jag stått still o ibland gått ner 3-4 kg på en vecka.
 5. jag tränar reda på friskis o svettis 2-3. eftersom jag inte kan hoppa ligger min puls där omrking. men jag kan lägga in någon mer promenad i veckan. jag spelar golf också.
 6. Hej! Jag började med lchf i jan. 2018 och tills i april i år har det gått väldigt bra. Gått ner 32 kg. Men efter april har vikten stått still. Jag väger ca 15 kg mer än bmi rekommender för min längd och ålder. Skulle behöva gå mer 15 kg till alltstå. Jag har kopierat vad jag ätit idag. Ligger lite högt på kolhyderater ser jag. Det som jag ändrat i kosten är mändgen sallad den har minskat under våren.Jag har börjat med en del kosttillskott B1 och thyrosine bla. kan de påverka vikten? Jag vill inte ha rådet att fasta jag har en ätströning och ska inte fasta överhuvudtaget.
 7. Har lite svår att äta ägg fickar typ äggrör en gång i veckan kan känna av gallan annars. Jag tar många kosttillskott omega 3 kalium magnesium d vitamn och k vitamin öljäst och b vitaminer och propiotika. Så näringsbrist borde jag inte ha.
 8. Jag har efter åren med ätströrning (många) inte kolla på detta med mättnad och hunger. Jag äter mer på klockan och hoppas att jag får tillbaka dessa singnaler så såmoning om.
 9. Jag äter alla typer av grönsker som min ibs mage klara av. Måste följa fodmaps med innehåll som kan reta magen. Jag fixar svamp spetspaprika tomater gruka sallad och spenat brocoloi och brysselkål. Sen äter jag några gånger i veckan kålrot eller rödbeta eller palsternacka. ibland morot. Böner funkar inte med min ibs.
 10. Dum fråga kanske men hur vet man om man äter för lite? Jag la in gårdagen i kostabevakningen fick 1800 kalorier och 75 % fett. Åt avocado som fett källa igår och det vet jag nu inte funkar på min kropp . Jag har dåliga efternheter av väga och mäta så jag kör hand metoden efter Anna Hallen känns mindre skrämmande.
 11. Jag har ätit lchf försökt med strikt under 20 kolisar per dag i 8 månader. Sista två månaderna har jag börjat känna det som att jag får blodsocker dippar på eftermiddagen Och jag känner mig kraftlös. Jag hade väldigt kraftiga sånna när jag vanlig mat plus en massa godis. Jag har försökt analysera om jag äter annorlunda men tycker inte det. Kanske att jag har lite svårt att få i mig fett. Jag har gått ner 21 kg hittills. Det sker i stötar står stiil en och halv månad och sen 2-3 kg. Jag äter tre mål mat omdagen. Och lite ost innan jag går och lägger mig. Jag vill inte fasta
 12. Alltså jag fattar inte detta jag utslöt mesosten och efter det är jag hungrig som f-n. Jag äter lika mycket som tidigare jag fattar inte vad jag gör för fel man ska ju vara mätt på lchf. Jag är mätt precis när jag ätit men sen grrrr. När det gäller viktnedgång så har jag sett de som går ner ca 1 kg per vecka till de är på normalvikt vilket är ca 35 kg viktnedgång till för mig. Vad gör jag för fel?
 13. Jag började med strikt lchf med mjölkprodukter den 6 jan. i år. Klarade av 45 dagar i första omgången. Har haft 3 enstaka tillfällen där jag ätit godis och har nu börja om att räkna dagar igen. Jag är socker beroende och kan inte labborera med fasta. Behöver äta 3 ggr per dag. Kan inte äta ägg kokta ägg pga gallan. Vad kan vara anledningen till min viktnedgång stannat av? Jag verkar gå upp i samband med mens 1,5-2 kg och sen ner gå ner ca 1-1,5 kg igen. Jag har inte tyckt att jag behöver kokosfett längre kan det var en anledningen till utebliven vikt nedgång? Jag gick ner 7 kg
 14. Jag kan säga att innan åt jag extremt mycket socker och fett i form av godis.Så det är väl så att jag äter er normala mängder nu så det förklara en del av vikt nedgången tror jag.Tyvärr är det mycket mental hos mig.
 15. Jag vågar inte labborera med fasta som ätstörd finns det risk att slå över har haft sånna peridoer och det vill jag inte riskera.
 16. bra tips ska kolla henne. Ja för min hunger och mättnadskänsla är helt off. Jag verklingen hetsäter slänger i mig maten eftersom det är en som jobbig process.
 17. Jag äter inget mjölsutitut bara vissa ovanjord grönsaker och protein och fett. Jag äter merieriprodukter men vet att jag kan behöv utesluta dom men det blir inte än. eftersom det ställer till det i mathållningen med övriga famijen.
 18. Jag äter frukost oftas turisk youghurt 10% två deciliter. Sen öter jag lunch typ pannbiff av nötkött och brocolie eller brysselkål. och 1 dl fet sås av grädde eller creme frasch, likande till kvällsmat. Om det blri outhärlgit kan jag äte typ 70 g hårdost eller brie. dricker kokosolja i te en till två ggr per dag och tar l glutamin mot sötsug.
 19. Jag lider verkligen med dig Hampus. Det ända som du kan trösta dig med är att nu vid 25 är medveten om ditt problem och tänker att du vill göra något åt det. Jag är 47 och har nu fått inse att kroppen inte pallar den hetsätning jag hållit på mig i alla år börjande när jag var ca 10 år. Jag har också fått erfara att ätstörningsvården inte vill veta av en och att primärvården ska ha ansvar med de har ingen kompetens. Nu försöker jag med Lchf men det är en kamp varend minut av dynget. Jag tänker att man kan få vård för spelberoende genom socialtjänslagen men inte sockerberoenden. Jag tror at
 20. Jag äter Lchf strikt med mjölkprodukter. Hållit på i 29 dagar.Men fortfarande är jag hungrig. Jag har testa att öka fett mängden. Men jag blev illamående efter någon vecka och det höll i sig i 14 dagar. Jag skulle kunna äta en elefant. Och suget är från helevetet. Hur länge dröje det innan detta upphör? jag är sockerberoende och har hetsätströrning. Jag kan inte äta kokta ägg pga IBS mage.Någon som har något tips. Är desperat.Har gått ned ca 6 kg under dessa dagar.
 21. Ja tyvärr så är det väl men det gör det ju inte lättare. Just nu är det de vita knogarna som håller mig i schak.
 22. Problem med gallan så jag kan inte äta kokt ägg. Jag fixar det i typ keso plättar men jag vågar inte äta det för ofta.
 23. Jag äter väl nötkött av gammal vana får prova och se hur jag kan göra för att få in fläskkött. När ska sug försvinna? När jag blundar ser jag chockladkakor och gelehallon. Så det är illa. Är på dag 12 idag.
 24. Eftersom jag har ätstörningproblem vågar jag inte börja med fasta .
 25. Nu har jag läst Sockerbomben 3.0 och på er sida om LCHF strikt. Jag äter än så länge mjölkprodukter laktosfria tål inte vanliga. Men jag är så hungrig. Jag vågar inte äta frukt eller bär och grädde eller nötter. Har ätstörningsprobelm. Jag äter turkisk yoghurt 10% 2 dl till frukost har kanel på. Lunch typ pannbiff nötkött gräddsås och broccolie Middag typ gryta på nötkött och mer broccolie gräddså eller en bit brie ost. Äter jag rätt? Jag vill inte räkna kalorier men skrev in två dagar i en app och fick fram 1800-1900 kalorier.Låg lite högt på kolhydrater
×
×
 • Skapa nytt...