Gå till innehåll

Jambo

Medlem
 • Innehållsantal

  8
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

7 Neutral

Om Jambo

 • Rank
  Nyanländ
 1. Tack för tipsen!! Det uppskattas. Har fått lite framgång på vågen som kommer ge mig ny motivation. Har försökt fasta minst 15 timmar om dagen, mer om jag kan. Vägde in mig på 78 idag. . Det innebär cirka 3 kg på 18 dagar. Har inte märkt jättemycket förändring vad gäller fysiskt med kläder och så men det kommer väl hädanefter.
 2. @Zepp Om jag skippar MAX-såsen, nötter och mellanmålen. Jag försöker äta mer fett. Kokosfett i kaffet ex. och dylikt. Försöker med en 16:8 fasta. Äta mellan 12-20 (som jag typ redan gör). Kolhydraterna är under 20g. Ketosstickan lyser blålila. Jag är på rätt väg?
 3. En fråga: Vad händer om man äter alldeles för lite fett? Kan det påverka resultaten negativt direkt? Då syftar jag inte på indirekt genom att man känner sig mer hungrig och äter saker man egentligen inte bör.
 4. Förstår de långsiktiga fördelarna. Men min kortsiktiga målsättning är viktnedgång, den är prioriterad och därför behöver jag resultat för att jag inte ska återgå till dåliga matvanor.
 5. Okej, har lovat mig ge detta minst 4 veckor. Håller tummarna.
 6. Yes, bra råd! Jag har inga problem med att fasta. Jag kan klara mig utan måltid egentligen fram till tidig eftermiddag om det så krävs. Dvs fasta i plus 16 timmar. Vad jag undrar är dock om jag är på rätt väg? Om min utveckling är vanlig. det vill säga -1,5kg på 16 dagar men att jag stått still senaste 10 dagarna typ?
 7. I hear you! Kan skippa dom såserna. Oxfilé har jag köpt in ganska mycket av så hoppas inte det är för stor försämring jämfört med entrecote. Nötterna ska jag skippa. Men i övrigt då? Är det bara hålla i och hoppas på resultat?
 8. Hej! Jag inledde min LCHF-dieten den 3 januari i år och var väldigt peppad till en början. Fem dagar senare, den 8 januari hade jag redan klivit ner till 79,6. Jippie tänkte jag trots att mycket av detta är vätska förstår jag. Sedan testade jag vikten igen bara 3-4 dagar senare och låg då på 78,6. Wow tänkte jag. Men sedan gick det sämre, först 80kg och sedan efter 79,7 kg nu senast 18 januari. Jag har köpt såna ketos-stickor och ligger enligt den i ketos (mer än 8). Jag är total nybörjare på detta. Har tidigare testat på väldigt låga kaloridieter med snabba resultat men dålig långvarig e
×
×
 • Skapa nytt...