Gå till innehåll

MSW

Medlem
 • Innehållsantal

  4
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

12 Neutral

Om MSW

 • Rank
  Nyanländ
 1. Tack för alla inspel! Nu har jag ju en massa vidareläsning att göra!
 2. Benmärgstransplantation har nog inte nämnts som något alternativ, inte vad jag kan minnas iaf. Det är itp. Jag har också opererat bort mjälten för flera år sedan som del av behandlingen. Det är efter det som de har legat mer stabilt än tidigare..
 3. Tack för alla svar! I mitt fall har värdena hittills legat tillräckligt hyfsat ett tag, men nu dykt lite. Blev därför ”förvarnad” att det kan bli aktuellt med en medicin vars biverkningslista kändes väldigt skrämmande (bl.a. fler än 1 av 100 riskerade cancer) och är det ens bästa alternativ kändes det inte så kul, fast är det ens enda alternativ så får det väl vara så.
 4. Vad säger vetenskapen om vad det är som gör att en ketogen kost kan behandla autoimmuna sjukdomar? Påverkar den på ngt vis så att antikropparna inte ”anfaller” de kroppsegna cellerna? Finns det artiklar eller föreläsningar att se på nätet? Anledningen till att jag undrar är ifall det liksom finns någon ”allmängiltig mekanism” som även skulle kunna hjälpa/tillämpas generellt för autoimmuna problem. I mitt fall är det trombocyterna(/blodplättarna) som bryts ned och då känns kopplingen till kosten inte riktigt helt glasklar..? Någon som har några tankar eller kan hänvis
×
×
 • Skapa nytt...