Jump to content

Ande

Medlem
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ande's Achievements

(2/7)

5

Reputation

 1. Ande

  Njursten

  Tips på annat som man kan få i sig vitaminer ifrån?
 2. Ande

  Njursten

  På kvällen till maten. T. Ex blomkål med hemmagjorda köttbullar.
 3. Ande

  Njursten

  kosttillskott, multivitamin, vitamin c, magnesium. omega 3
 4. Ande

  Njursten

  slarvar med grönsaker. äter inte det ofta.
 5. Ande

  Njursten

  Ätit lchf ca 5 år. Innan åt jag vanlig mat. husmanskost. Ris, pasta, potatis, kött
 6. Ande

  Njursten

  Kan man få njursten av lchf? Fick det i går. Fick in till akuten. Dom sa det var njursten. Läst på nätet att man kan få det om man äter mycket kött Kan man få det om man slavar och äter annat. Förra veckan var vi i väg så det blev en del skräpmat. på helger brukar jag äta vanlig glass o lite godis. Kanske inte bra?
 7. Ande

  Träning, kcal

  Jag tränar ca 3 gånger i veckan. Har gått hos en personlig tränare och hälsocoach. Som ville jag skulle skriva upp vad jag åt några dagar. För att räkna ut kaloribehov. hälsocoachen tyckte jag fick i mig för lite kalorier. Behöver man det när man tränar? Ska man äta något speciellt innan eller efter träning, när man äter lchf?
 8. Jag slavar med lchf och brukar äta vanligt bröd på kvällen ibland och vanlig mat på helger. Kan det vara farligt för mig då? Uppfattar som att det kan vara det om jag läser här: https://www.dietdoctor.com/se/felaktig-nyhetsrapportering-menar-att-lchf-kan-orsaka-formaksflimmer
 9. Har ätit LCHF i ca 1 år. Min fru äter vanlig mat när hon jobbar. Är det någon vits med att äta LCHF om man äter vanlig mat ibland?
 10. med vanlig mena jag. Mat med vetemjöl, potatis, ris, m.m.
 11. Har hållit på med lchf i ca 2 månader. Ibland slarvar vi och äter vanligt. Är mest på helger vi äter vanlig mat. Är det dåligt att kombinera lchf? Jag har ett fysiskt jobb inom lager och tränar ibland. Då ska man kanske ha i sig kolhydrater? Jag är 167 låg väger 62kg. 65kg Innan lchf. Har inget behov av att minska i vikt. Vill öka lite i vikt, muskelmassa. Vad ska man äta då?
×
×
 • Create New...