Ande

Medlem
 • Innehållsantal

  6
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

5 Neutral

Om Ande

 • Rank
  Nyanländ

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Ande

  Träning, kcal

  Jag tränar ca 3 gånger i veckan. Har gått hos en personlig tränare och hälsocoach. Som ville jag skulle skriva upp vad jag åt några dagar. För att räkna ut kaloribehov. hälsocoachen tyckte jag fick i mig för lite kalorier. Behöver man det när man tränar? Ska man äta något speciellt innan eller efter träning, när man äter lchf?
 2. Jag slavar med lchf och brukar äta vanligt bröd på kvällen ibland och vanlig mat på helger. Kan det vara farligt för mig då? Uppfattar som att det kan vara det om jag läser här: https://www.dietdoctor.com/se/felaktig-nyhetsrapportering-menar-att-lchf-kan-orsaka-formaksflimmer
 3. Har ätit LCHF i ca 1 år. Min fru äter vanlig mat när hon jobbar. Är det någon vits med att äta LCHF om man äter vanlig mat ibland?
 4. med vanlig mena jag. Mat med vetemjöl, potatis, ris, m.m.
 5. Har hållit på med lchf i ca 2 månader. Ibland slarvar vi och äter vanligt. Är mest på helger vi äter vanlig mat. Är det dåligt att kombinera lchf? Jag har ett fysiskt jobb inom lager och tränar ibland. Då ska man kanske ha i sig kolhydrater? Jag är 167 låg väger 62kg. 65kg Innan lchf. Har inget behov av att minska i vikt. Vill öka lite i vikt, muskelmassa. Vad ska man äta då?