Hampus

Medlem
 • Innehållsantal

  50
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  1

Hampus vann senast 18 November 2018

Hampus hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

196 Utmärkt

Om Hampus

 • Rank

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Jo men det jag inte förstår är att alla ska följa samma matschema. En kvinna behöver ju inte äta lika mycket som en man och om man tränar hårt och har ett fysiskt jobb hur gör man då?
 2. Hej! Jag känner mig väldigt förvirrad med hur jag ska komma igång med en ketogen kost. Hur ska jag veta hur mycket just jag behöver äta egentligen? Jag har en tendens att överäta så jag har ingen aning om hur en lagom dag skulle kunna se ut för mig. Någon som har lite tips?
 3. Jag har nu käkat carnivore i 4 dagar så jag tänkte göre en lite uppdatering. Under den här tiden har jag inte gymmat alls eftersom jag haft ont om tid nu när jag jobbar skift och jag vill inte experimentera med för många faktorer på samma gång. Eftersom jag bestämt mig för att käka när jag är hungrig tills jag blir mätt utan att räkna något hoppas jag att kroppen ska hitta en balans så småningom. Första dagen blev därför väldigt mycket mat, men allt efter som dagarna går känner jag mindre sug och jag äter inte lika ofta. Jag äter fortfarande rejält med mat men om det fortsätter så här kommer jag sakta men säkert äta mindre tills jag når en sorts balans. Jag blir dock väldigt trött efter måltiderna vilket jag kan förstå och det är nog helt naturligt att man vilar lite efter man käkat. En annan sak som är mindre kul än så länge är toalettbesöken, vet inte om jag vill gå in på mer detaljer än så haha. Men jag kör vidare och snart är det även dags att införa träningen så det ska bli spännande
 4. Okej, det låter rimligt tycker jag. Dem första två veckorna blir nog inte så mycket träning ändå eftersom jag jobbar skift under den perioden och har svårt att få in en bra träningsrutin så jag väljer att fokusera på kosten till att börja med.
 5. Ja det kan jag absolut tänka mig göra lite då och då 🙂
 6. Ja jag har tänkt gymma innan jag gör till jobbet på morgonen så jag får en form av morgonrutin. Tack för din feedback 🙂
 7. Nu är det min tur att testa Carnivore. Efter att ha provat LCHF i olika former utan att få bukt på mitt sug och min hunger tänker jag nu ta steget längre och prova Carnivore dieten i 30 dagar för att se hur det påverkar mig. Mitt protokoll ser ut på följande vis: Dryck: vatten, kaffe. Kost: kött, fisk, fågel, ägg, salt. Äta när jag är hungrig till jag blir mätt. Träning: minst 10 000 steg/dag, Stronglifts 5x5 (3 gånger/vecka). Jag är 183 cm lång och väger nu 99 kg. Mitt mål är att komma ner på 92 kg och förhoppningsvis öka i styrka på vägen. Jag har lyssnat på många framgångshistorier med hjälp av den här typen av kosthållning men vi är alla olika så det ska bli spännande att se hur jag påverkas. Tack för allas fantastiska stöd 🙂.
 8. Tack så mycket, det ska jag kolla upp ?
 9. Jag bor i en liten ort i Halland så jag tror det får bli på distans tyvärr.
 10. Det var synd. Nä det går tyvärr väldigt dåligt för mig och jag vet inte vad jag ska ta mig till.
 11. Tror du han har någon hemsida eller något så jag kan ta kontakt med honom?
 12. Hej! Nu är jag verkligen trött på att få ihop pusslet på egen hand, jag behöver verkligen hjälp på traven. Någon som vet var jag ska leta för att få tag i personlig rådgivning utefter mig och mina mål osv? Gärna någon som kan en del om träning också.
 13. Nä det finns inte här där jag bor men jag vet vad det är och det var lite så vi gjorde på Sockerskolan
 14. Tack för ditt fina svar, jag känner igen det mesta du beskriver och det kan verkligen få en att känna sig maktlös. Jag är verkligen glad att mitt sötsug har försvunnit och jag hoppas min hunger och mättnad kommer igång så småningom. Förutom att jag är hungrig och äter stora mängder mat så mår jag bättre nu än vad jag gjort på väldigt länge.
 15. Ja vi har alla våra utmaningar här i livet.