Jump to content

Hampus

Medlem
 • Posts

  54
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Hampus last won the day on November 18 2018

Hampus had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Hampus's Achievements

(2/7)

206

Reputation

 1. Tack för ett mycket genomgående svar. Jag håller med om att kosten är prio 1 men jag vill samtidigt inte bara tappa vikt utan även bevara den muskelmassa som jag lyckats bygga upp. Jag ska ta mig en titt på inläggen du länkat och se om jag hittar några passande råd :).
 2. Ja fast det är ju ändå ingen personlig coach på det sättet. Jag behöver någon som styr upp mig så att säga.
 3. Det bästa hade varit att hitta en PT som kan kombinera Keto och träning men det verkar svårt att hitta tyvärr. Jag behöver hjälp att hitta en balans i träning och kost så att jag kan gå ner i vikt på ett sunt sätt för just nu går jag bara upp i vikt på grund av hetsätning.
 4. Hej, jag undrar var jag kan hitta en personlig coach som kan hjälpa mig att gå ner i vikt med hjälp av ketogen kost. Jag har frågat olika personliga tränare men dem vill inte att jag ska äta Keto.
 5. Jo men det jag inte förstår är att alla ska följa samma matschema. En kvinna behöver ju inte äta lika mycket som en man och om man tränar hårt och har ett fysiskt jobb hur gör man då?
 6. Hej! Jag känner mig väldigt förvirrad med hur jag ska komma igång med en ketogen kost. Hur ska jag veta hur mycket just jag behöver äta egentligen? Jag har en tendens att överäta så jag har ingen aning om hur en lagom dag skulle kunna se ut för mig. Någon som har lite tips?
 7. Jag har nu käkat carnivore i 4 dagar så jag tänkte göre en lite uppdatering. Under den här tiden har jag inte gymmat alls eftersom jag haft ont om tid nu när jag jobbar skift och jag vill inte experimentera med för många faktorer på samma gång. Eftersom jag bestämt mig för att käka när jag är hungrig tills jag blir mätt utan att räkna något hoppas jag att kroppen ska hitta en balans så småningom. Första dagen blev därför väldigt mycket mat, men allt efter som dagarna går känner jag mindre sug och jag äter inte lika ofta. Jag äter fortfarande rejält med mat men om det fortsätter så här kommer jag sakta men säkert äta mindre tills jag når en sorts balans. Jag blir dock väldigt trött efter måltiderna vilket jag kan förstå och det är nog helt naturligt att man vilar lite efter man käkat. En annan sak som är mindre kul än så länge är toalettbesöken, vet inte om jag vill gå in på mer detaljer än så haha. Men jag kör vidare och snart är det även dags att införa träningen så det ska bli spännande
 8. Okej, det låter rimligt tycker jag. Dem första två veckorna blir nog inte så mycket träning ändå eftersom jag jobbar skift under den perioden och har svårt att få in en bra träningsrutin så jag väljer att fokusera på kosten till att börja med.
 9. Ja det kan jag absolut tänka mig göra lite då och då
 10. Ja jag har tänkt gymma innan jag gör till jobbet på morgonen så jag får en form av morgonrutin. Tack för din feedback
 11. Nu är det min tur att testa Carnivore. Efter att ha provat LCHF i olika former utan att få bukt på mitt sug och min hunger tänker jag nu ta steget längre och prova Carnivore dieten i 30 dagar för att se hur det påverkar mig. Mitt protokoll ser ut på följande vis: Dryck: vatten, kaffe. Kost: kött, fisk, fågel, ägg, salt. Äta när jag är hungrig till jag blir mätt. Träning: minst 10 000 steg/dag, Stronglifts 5x5 (3 gånger/vecka). Jag är 183 cm lång och väger nu 99 kg. Mitt mål är att komma ner på 92 kg och förhoppningsvis öka i styrka på vägen. Jag har lyssnat på många framgångshistorier med hjälp av den här typen av kosthållning men vi är alla olika så det ska bli spännande att se hur jag påverkas. Tack för allas fantastiska stöd .
 12. Tack så mycket, det ska jag kolla upp ?
 13. Jag bor i en liten ort i Halland så jag tror det får bli på distans tyvärr.
 14. Det var synd. Nä det går tyvärr väldigt dåligt för mig och jag vet inte vad jag ska ta mig till.
 15. Tror du han har någon hemsida eller något så jag kan ta kontakt med honom?
×
×
 • Create New...