Jump to content

Caroline75

Medlem
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Caroline75's Achievements

(2/7)

26

Reputation

 1. Tack för ditt engagemang, känns bättre när man har lite info och börjar förstå hur det fungerar...i stora drag iallafall?. Jag tror jag kan sova lugnt nu??
 2. Tusen tack för ditt svar, nu känner jag mig genast mycket lugnare☺.
 3. Hej! Har kört 3 veckor med strikt LCHF, fastat en del men också fuskat med lite vin ett par gånger. Idag köpte jag hem ketosstix för att se om jag var i ketos. Mitt resultat låg på 8. Bör jag vara orolig?
 4. Tusen Tack för din hjälp. Precis som du förklarar har mina tankar gått. Ska vara snällare mot mig själv och lägga till lite mer kolhydrater i form av bär och rotfrukter och inte bry mig om klockslag när jag ska äta. Ser också när du förklarar portionsstorlek att jag har ätit för lite mat. Ska köra på dina tips och hoppas bli bättre. Tack☺
 5. Har ätit d-vitamin i ca 1,5 år med en dos på 5000 ie, tar en sådan varannan dag som jag blivit rekommenderad. Tänker också att jag kanske borde äta lite mer liberalt men är samtidigt lite rädd att jag inte ska få de önskade resultaten på minskad viktminskning.
 6. Nä, mejerier klarar min mage dåligt så det mesta jag ätit har varit mejerier.
 7. Jo det stämmer bra att jag är väldigt stresskänslig och har även problem med ibs. Hoppas verkligen att min nedstämdhet ska ge med sig för jag vill verkligen fortsätta med den här kosten. Från att alltid gått runt med hunger och godissug så är det i stort sett helt borta. Funderar på om det kan vara så att jag ätit för lite och också därför blivit låg. Började ganska hårt med strikt LCHF och fastade varje dag 16 timmar samt träning dagligen, kanske gick jag för hårt ut? Tycker det är jättesvårt att känna hunger och mättnad och kanske är det så att jag äter för små portioner? Tar dagligen saltshotar och magnesium plus kosttillskott. Ska jag kämpa vidare som det är eller tror du jag måste ändra på något?
 8. Hej! Har gått på LCHF i 3 veckor nu. De första 2,5 veckor gick väldigt bra. Kände mig pigg och glad och tappat flera kilon. Men från den ena dagen till den andra så tog all energi slut och jag känner mig jättelåg och vill stundtals bara gråta plus att jag fått min magkatarr tillbaka. Behöver råd om vad jag ska göra? Mvh Caroline
×
×
 • Create New...