Marhiiia

Medlem
 • Innehållsantal

  7
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

2 Neutral

Om Marhiiia

 • Rank
  Nyanländ
 • Födelsedag 1991-06-04

Contact Methods

 • Website URL
  http://marhiiia.blogg.se/
 1. Hej Jag är 22 år och dricker ofta alkohol, mestadels ekologiskt rödvin. Har ätit lchf i två år och periodvis ohyggligt liberalt men har inte behov av att gå ner i vikt utan gör det för att det känns toppen. Mitt problem är dock att det inte känns toppen när jag dricker. Alkoholen slår snabbare, jag tål mindre, får stora minnesluckor i princip varje gång jag dricker och mina bakfyller gör mig krasslig. Jag upplever inte alls att min kropp reagerade såhär innan jag började med lchf. Jag hittar inte heller mycket information på internet om varför kroppen verkar reagera såhär eller vad man kan göra för att motverka effekterna. I samband med alkohol och bakfylla så känns det ändå inte helt fel att äta exempelvis pizza och hamburgare ( klassiskt fyllekäk). Har det i samband med alkohol någon fördel? Har läst om läckande tarm och då känns det givetvis orimligt att nånting med gluten skulle vara bra på något sätt alls. Så tips på hur man som lchf-ätare dricker och festar smart ? =)
 2. Hoppas att det blir enklare att lyckas med den tanken =D
 3. Jag tror det är viktigt att påminna sig själv om att jag älskar mig själv mer än vad det än är som är dåligt för mig. I det här fallet sötsaker. Tex när jag har slutat röka så har jag tänkt att jag älskar mig själv mer än vad jag älskar ciggen. Min kropp förtjänar bättre och det är bara jag som förlorar på att röka. Jag försöker tänka så i alla destruktiva beteenden. Jag är värd mer! =)
 4. Sen är vi alla byggda och skapade olika. Så länge du känner att du mår bra är mätt, pigg och bekväm med vad du ser i spegeln. Så skulle jag inte se någon anledning till att öka i vikt, om det inte är för utseendets skull då =) BMI måttet är inte bra nånstans! Känn efter =)
 5. Jag tycker om att använda ost när jag lagar mat =) Riven ost i äggröran och köttfärsen. Sen kan man tänka på vilket kött man inhandlar. Fisk är i regel fetare än kreatur, en av mina favorit rätter är Tonfisk som steks tillsammans med krossade tomater, riven ost och taco krydda på det. =) Gott, mättande, protein rikt och FETT!
 6. Min förebild är Martina =) http://www.primalscienista.com/ Stor inspirations källa med snygg vältränad kropp!
 7. Jag brukar kläcka ett ägg i min morgonkaffe, ibland åker det ner någon sked kokosolja också, mycket smakligt och rekommenderas starkt =)