Gå till innehåll

Christofer

Medlem
 • Innehållsantal

  102
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

17 Bra

Om Christofer

 • Rank
  Stammis

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. @Jamtlandstjej Det är mest hälsoaspekter med vegansk kost och man lever dessutom något år längre. Vad gäller din syn på vegetariskt protein så stämmer inte det. Det saknas vitaminer/mineraler som du har i Animaliskt protein B12 för att nämna en. Sen får du gärna tycka att kolhydrater är dåligt, men verkligheten är annorlunda.
 2. @Effie Vegansk kost är det mest hälsosamma kostalternativet som finns, att föreslå kosttillskott och börja prata genuppsättningar blir way off.
 3. @Charlie du står inför mer än bara viktnedgång, en livsstilsförändring. Så vilken diet du väljer spelar mindre roll bara du håller dig ifrån skitmat mer än du gjort innan. Sockersötad läsk, öl, pizza osv. Sen finns det ingen direkt koppling mellan hälsa och LCHF även fast många vill tro det. Är du ute efter hälsoperspektiv så ska du köra veganskt all in. Har du någon och "hålla i handen" under tidens gång så kommer det gå så mycket lättare. Lite inspiration är denna tjejen. http://bumbisresa.blogg.se/
 4. Om du får svara vad du själv tror, Varför tror du att du skulle går ner i vikt med LCHF?
 5. Det är alltid roligt och se dina utsvävningar och förklaringar. Jag har hela tiden utgått ifrån ett normalt tillstånd, inte syndrom/sjukdomstillstånd eller andra utsvävningar som gör att det inte är applicerbart. Vad gäller Gudiol så är han inte ute efter att skada LCHF, så det är en ren lögn Helge Vad han däremot gör är när LCHF folket skriker "hej vi har 20st forskningsrapporter som påvisar att allt det vi sagt är sant!" Han benar ner rapporten och visar på tydligt sätt att det inte alls är så. Och föga förvånande så har han alltid rätt. Men LCHF folket nöjer sig inte med det, f
 6. Ok, men då får vi dela isär det. 1000 Kalorier är en viss energi. Samma energi ska in i din kropp och omvandlas så du kan röra på dig. Men energin du får är tom. Den kommer inte din kropp till gagn förutom att bilda övervikt hos dig. Om du däremot äter 1000 kalorier broccoli, så får du energi till att röra på dig. Hänger du med? Jag har inte läxat upp någon gällande enzymer, det var en annan diskussion, få gärna torrt på fötterna och läs igenom ALLT innan du diskuterar det. Fösökte även förklara det för dig, men du har uppenbarligen inte läst det heller. Vad s
 7. Du är och tassar på marker som jag känner är obegripliga, mest för att ditt resonemang saknar logisk grund. Du vill hela tiden att jag ska förklara och sätta ord på dina resonemang, till vilken nytta? Sen nämner du hela tiden, insulinresistens,leptinresisten vilket inte finns någon kopplad forskning till övervikt, man har försökt, men misslyckats. Metabolt syndrom och diabetes är sjukdomar, så du utgår jag ifrån att du anser det inte vara ett normalläge.
 8. Hej Melker. Jag är absolut inget troll, jag ställde dessutom fråga till dig om du tycker det känns OK och göra sig lustig över folk, jag fick aldrig något svar. För det är ju inte roligt, eller hur? Du får gärna förtydliga för mig om du tycker jag haft fel i något. Och skriv då hur och varför det är fel.
 9. Du är en frisk fläkt effie, helt klart. Nu måste jag fortsätta med jobbet. Ha det fint.
 10. Jag har aldrig hävdat något annorlunda. Jag vet att det är så också. Men kroppens vikt kommer löpa upp eller ner beroende kalorierna, inte näringsinnehållet. Men det är som jag förklarat andra sidan stängslet när man vill prata hur energin kommer dig till godo, det är en annan debatt. Och INTE det trådskaparen ville veta.
 11. Då ska jag göra det tydligt för dig om du missar något, Energin i 1000kalorier coca cola är exakt samma som 1000Kalorier broccoli. Det kommer ta lika lång tid att göra sig av med de bägge. MEN, du får i dig energi i av äta broccoli, vilket du inte får av Coca cola. Dvs mer energi kommer kroppen tillgodo. Vad exakt är det som är obegripligt?
 12. Förstår inte vad du vill förutom att märka ord. Har jag varit otydlig i någon aspekt så får du läsa om allt i tråden, inte komma med inhopp när det passar dig.
 13. Jo, men sen är energiinnehållet annorlunda. Varför ens svara? Känns onödigt och dra upp saker som faller sig naturliga och inte är jämförbara
 14. Kalorierna är likvärdiga, inte energiinnehållet. Energi ut kan variera genom 2 saker, träning och kost.
×
×
 • Skapa nytt...