Jump to content

jeanette kiskanyadi

Medlem
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jeanette kiskanyadi's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

7

Reputation

  1. Jag hade en pt-online. Fick träningsprogram, och matschema på vaf jag skulle äta. Eftet jag hade gått 10 v av denna diet, då jag hade satt mål 10kg, blev det 5 kg ner. Tränade som ett svin 3ggr i veckan. Så lägst låg jag på 57, men hamnade senare runt 60. Inte svårt att gå ner, svårare att hålla det. Åt enligt mitt matschema, men träningen blev mer halt, valde andra aktiviteter under våren o sommaren och gick upp. Har prövat LCHF innan o då gick jag ner 3-4 kilo. Men hoppade på en annan utmaning. Mitt tidigare matschema åt jag under veckorna o lite friare under helgen. Den är helt tvärt emot LCHF, inget grädde eller smör,men kokosolja och nötter,avokado. Vissa mängder av potatis, ris och pasta. Fri mängd av sallad o gurka. Mejeriprodukter.
  2. Ja tydligen vill den inte släppa ett jäkla gram väger just nu 68.5 och jag är 163 cm. Hmm! Ålder... Är 53 år och jag vet att det är inga problem att gå ner, har varit nere 60kg i början av året, men varför inte nu? Jag håller mig till de strikta veckomenyerna som finns. Lättare att förbereda måltiderna.
  3. Tack för svaren. Jag vill gå ner minst 8 kg och det har inte hänt något. Körde nu 1 vecka periodisk fasta. Hände inget med vikten. Tränar inte just nu. När jag anstränger mig så känns det som jag har gått ett jäkla pass. Blir precis slut i musklerna. Äter jag för mycket? Går annars på strikt meny. Känner mig lagom mätt när jag ätit. Så vad är fel? Vad kan jag göra?
  4. Har nu gått på strikt LCHF i 1 mån och har kört 1 v med periodisk fasta. Har inte haft någon framgång med vikten de 3 första veckorna. Har haft huvudvärk till och från hela tiden. När slutar det? Innan jag började med lchf gick jag på en form av fitnessdiet. Saltade inte maten, utan fick i mig saltet via maten jag åt. Enligt daglig rekommendation. Undvek oxå socker, fet mat och fett. Använde kokosolja att steka i. Hade aldrig huvudvärk. Tycker jag borde få i mig tillräckligt med salt via maten jag äter nu. Dricker buljong lite då och då. Är ingen saltmänniska, vad ska jag göra? Varför händer det inget med vikten? Hur vet jag att maten är anpassad till mig? Äter mig mätt av den maten enligt olika menyer.
×
×
  • Create New...