Jump to content

Ploppis

Medlem
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ploppis's Achievements

Nyanländ

Nyanländ (1/7)

20

Reputation

 1. Tyvärr så är det ingen match idag att få en op. Jag har två vänner som opererat sig. Min stora fråga är fortfarande hur man kan utesluta metoder som t.ex LCHF... Påföljderna av en op är livslånga och kan vara väldigt obefriade från negativa effekter. En op. är en snabb lösning på problemet...Tyvärr ?
 2. Självklart är det så! Men det hela handlar om att förändra en bestående metod. Den passar inte alla och den kan ge bieffekter. För mig är inte LCHF ett tillfälligt leverne, det är ett långsiktigt mål som jag mår bra av
 3. Tack så hjärtligt ? Ja , motion och en bra kost är hållbart motto. Motion kan ju utföras på många olika sätt, det viktigaste är att man hittar sin egna träning
 4. Envis som 17 och väldigt positiv, vad kan bil tokigt?? Det handlar om att hitta sin egna lilla väg till välmående, tillsammans med den fortsatta fysiska träningen ?
 5. Känner mig grymt peppad och älskar maten i LCHF: S tecken ✌? " Död råtta i munnen samt riddarutrustning " ???Mitt nya jag ???
 6. Under 2011 testade jag LCHF för första gången. Jag var egentligen inte överviktig men kände att jag ville testa att lyfta bort kalorierna och smaksätta mina vanor med något nytt. LCHF och jag blev bästa vänner på en gång ? Under mina första 3 månader tappade jag 12 kilo och insåg då att Keto- strikt drog ner min vikt rasande fort och det var inte egentliga målet. Men nu är jag här och jag är lika kär i LCHF denna gång ?
 7. Hejsan! Jag är ny här och här precis börjat tittat lite på forumet fantastiskt bra sight Glad att jag funnit detta ?
×
×
 • Create New...