Jump to content

Krystyna Moustafa

Medlem
 • Posts

  40
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Krystyna Moustafa's Achievements

(2/7)

43

Reputation

 1. Hej. Håll tummarna för mig att det går bra denna gången Det gick inte alls bra föra gången då jag fick massor med problem. Efter två veckors uppehåll börjar jag igen.
 2. Undrar hur jag raderat en post som jag har ångrat och vill inte ha den publicerat länge?
 3. Nej, jag misstänker inye kalium brist, men eftersom allt annat kan inte vara problem om inte vanligt salt är problemet, så tänkte jag på kalium. Jag äter avokado varje dag?.
 4. Normal hade jag blodtrycket 120/85-90 men nu ligger den på 150/89-98 Jag mätter både hema och hos läkare på läkarstationen. Samma resultat. Det som jag har ändrat är att äta strikt LCHF. Åt inte så mycket kolhydrater för heller.
 5. Ja, jag har mätt blodtrycket både hemma och hos doktor och den är högt!
 6. Hej Jag undrar hur LCHF dieten påverkar blodtrycket. Under tiden då jag försökte äta strikt LCHF fick jag högt blodtryck. Jag fick gå över till att äta lite mer kolhydrater, för min kropp klarade inte strikt LCHF men blodtrycket är fortfarande för högt!
 7. Jag mådde heller inte så bra av dieten. Åt strikt LCHF i två veckor och efter en vecka fick fruktansvärt huvudvärk. Försatte dieten i en vecka till. Lyssnade på dem råd att jag skulle dricka vatten med lite salt i. Det blev bara värre! Huvudvärken blev fruktansvärt och blodtrycket blev för högt. Tyvärr, jag fick avbryta dieten. Nu, 4 dagar efter jag börjde äta mer kolhydrater mår jag något bättre men huvudvärken har inte försvunnit helt. Det är fruktansvärt jobbigt. Jag tror att det är inte alla som klarar av dieten. Man ska lyssna på sin kropp! Jag vill nämna att jag faktisk åt inte så kolhydratrik innan, så omställningen borde inte vara så dramatisk som den blev. Så Kattis, lyssna på din kropp och ta det väldigt lugnt!
 8. Jag mådde heller inte så bra av dieten. Åt strikt LCHF i två veckor och efter en vecka fick fruktansvärt huvudvärk. Försatte dieten i en vecka till. Lyssnade på dem råd att jag skulle dricka vatten med lite salt i. Det blev bara värre! Huvudvärken blev fruktansvärt och blodtrycket blev för högt. Tyvärr, jag fick avbryta dieten. Nu,
 9. Jag förstår vad dopping är men du skrev " doppinin droppar in" och då undrade jag om man får mer doppinin när man äter strikt LCHF.
 10. Menar du att man får mer dopamin när du säger droppar rejält ? Tyvärr, det var så hemsk och jag klarade inte det. Tog både ett päron och en liten bit choklad. Jag har helt uteslutit frukt i två veckor nu!
 11. Andra effekter av LCHF är att Dopamin droppar rejält.. Förstår inte vad du menar med det. Dessutom har jag aldrig varit stor konsument av snabba kolhydrater som sötsaker, pasta, ris, kakor erc. Dessutom har ätit glutenfri mat i många år. Jag tror inte på saltsbrist då jag äter så.mycket salt nu som aldrig för. Kan vara det motsatta i så fall. Ingen dåligt aptit heller, kanske äter till och med för mycket, då jag blir jätte hungrig på kvällarna och äter då 4 mål. Kan i sådan vara glukos brist.
 12. Jag undrar om kroppen rensar bort medicinen, så att den inte har nån verkan.
 13. Hej igen. Jag undrar om under strikt LCHF dieten rensar kroppen bort medicinen . Huvudvärken jag har är likadan som vid utsättningen av citalopram.
 14. Hej. Jag undrar om här på Kostdoktorn finns det möjlighet att läsa Annikas blogg?
×
×
 • Create New...