Jump to content

Krystyna Moustafa

Medlem
 • Posts

  40
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Krystyna Moustafa

 1. Hej. Håll tummarna för mig att det går bra denna gången Det gick inte alls bra föra gången då jag fick massor med problem. Efter två veckors uppehåll börjar jag igen.
 2. Undrar hur jag raderat en post som jag har ångrat och vill inte ha den publicerat länge?
 3. Nej, jag misstänker inye kalium brist, men eftersom allt annat kan inte vara problem om inte vanligt salt är problemet, så tänkte jag på kalium. Jag äter avokado varje dag?.
 4. Normal hade jag blodtrycket 120/85-90 men nu ligger den på 150/89-98 Jag mätter både hema och hos läkare på läkarstationen. Samma resultat. Det som jag har ändrat är att äta strikt LCHF. Åt inte så mycket kolhydrater för heller.
 5. Ja, jag har mätt blodtrycket både hemma och hos doktor och den är högt!
 6. Hej Jag undrar hur LCHF dieten påverkar blodtrycket. Under tiden då jag försökte äta strikt LCHF fick jag högt blodtryck. Jag fick gå över till att äta lite mer kolhydrater, för min kropp klarade inte strikt LCHF men blodtrycket är fortfarande för högt!
 7. Jag mådde heller inte så bra av dieten. Åt strikt LCHF i två veckor och efter en vecka fick fruktansvärt huvudvärk. Försatte dieten i en vecka till. Lyssnade på dem råd att jag skulle dricka vatten med lite salt i. Det blev bara värre! Huvudvärken blev fruktansvärt och blodtrycket blev för högt. Tyvärr, jag fick avbryta dieten. Nu, 4 dagar efter jag börjde äta mer kolhydrater mår jag något bättre men huvudvärken har inte försvunnit helt. Det är fruktansvärt jobbigt. Jag tror att det är inte alla som klarar av dieten. Man ska lyssna på sin kropp! Jag vill nämna att jag faktisk åt inte så kolhydratrik innan, så omställningen borde inte vara så dramatisk som den blev. Så Kattis, lyssna på din kropp och ta det väldigt lugnt!
 8. Jag mådde heller inte så bra av dieten. Åt strikt LCHF i två veckor och efter en vecka fick fruktansvärt huvudvärk. Försatte dieten i en vecka till. Lyssnade på dem råd att jag skulle dricka vatten med lite salt i. Det blev bara värre! Huvudvärken blev fruktansvärt och blodtrycket blev för högt. Tyvärr, jag fick avbryta dieten. Nu,
 9. Jag förstår vad dopping är men du skrev " doppinin droppar in" och då undrade jag om man får mer doppinin när man äter strikt LCHF.
 10. Menar du att man får mer dopamin när du säger droppar rejält ? Tyvärr, det var så hemsk och jag klarade inte det. Tog både ett päron och en liten bit choklad. Jag har helt uteslutit frukt i två veckor nu!
 11. Andra effekter av LCHF är att Dopamin droppar rejält.. Förstår inte vad du menar med det. Dessutom har jag aldrig varit stor konsument av snabba kolhydrater som sötsaker, pasta, ris, kakor erc. Dessutom har ätit glutenfri mat i många år. Jag tror inte på saltsbrist då jag äter så.mycket salt nu som aldrig för. Kan vara det motsatta i så fall. Ingen dåligt aptit heller, kanske äter till och med för mycket, då jag blir jätte hungrig på kvällarna och äter då 4 mål. Kan i sådan vara glukos brist.
 12. Jag undrar om kroppen rensar bort medicinen, så att den inte har nån verkan.
 13. Hej igen. Jag undrar om under strikt LCHF dieten rensar kroppen bort medicinen . Huvudvärken jag har är likadan som vid utsättningen av citalopram.
 14. Hej. Jag undrar om här på Kostdoktorn finns det möjlighet att läsa Annikas blogg?
 15. Tack. Ja, jag började strikt. Det tror jag att det är därför får jag sånt huvudvärk. Ska prova äta lite kolhydrater och sen trappa ner. Tack för ditt råd.
 16. Det har det absolut. Samma huvudvärk hade jag när jag försökte fasta. Jag fick avbryta den på grund av huvudvärken. Den var för jobbigt och jag klarade inte den.
 17. Jag dricker bara när jag är törstig och nu när har äter lchf bli jag extra törstig och dricker mycket. Huvudvärk idag igen??
 18. Jag använder så mycket salt som jag aldrig har gjort för. Äter också massor med salta oliver så jag tror att det är inte saltet, men visst ska jag prova. Tack för rådet.
 19. Hjälp! Huvudvärk, huvudvärk, huvudvärk ?. Jag dricker vatten, ca 8 glas per dag, men huvudvärken är hemsk! Värktabletter hjälper inte! Det här pågåt i ca 10 dagar nu!
 20. Ja, den kan jag, men jag tycker om dem vegetariska alternativen och därför ville också ha möjlighet att äta av dem.
 21. Tyvärr, frukost vill jag ha. Det är så att jag och min man tycker att det är den bästa tiden på dagen då vi kan sitta och njuta av frukosten tillsammans . Jag har fastat för, upp till 10 dagar, men nu tycker jag att det är jobbigt då jag får huvudvärk när jag fasta. Nån dag, då och då går bra, men inte mer.
 22. Hej SGK. JAG ÄR 164 cm långt och väger 75,3 kg.
 23. Tack för ditt svår. Ja, jag är kvinna, men dem "månadsliga" kvinnoproblem har jag för länge sen bakom mig. Ja, och det luktar appa från munnen på mornarna. Hade inte det tidigare, men det är bara på morgonen.
×
×
 • Create New...