Charlie

Medlem
 • Innehållsantal

  3
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

15 Bra

Om Charlie

 • Rank
  Nyanländ

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Tack alla för era peppande ord, verkligen snällt av er! För ca 18 månader sedan lade jag ner öldrickandet under 6 veckor pga att levern gjorde sig påmind, men åt fortfarande samma skräpmat som vanligt. Trots det så gick jag ner i vikt, hur mycket vet jag ej, men mitt arbetstöj (hängselbyxor) som tidigare suttit som ett korvskinn blev alldeles löst och hängde sladdrigt. Det var med anledning av detta jag på något sätt fick för mig att det kanske skulle kunna gå extra fort för mig att gå ner i vikt. Sluta med öl kombinerat med lchf, en superkombo liksom! Så länge det går åt rätt håll så kommer jag att vara nöjd och fortsätta, jag förväntar mig inga mirakel. Det som känns svårast så här efter knappt en vecka är maten, järnspikar så jag längtar efter hamburgare, pizza, kebab och carbonara! Men jag tänker kämpa på och väntar med spänning(!) på att töjet börjar kännas mer löst och ledigt! @Tureborgaren Jag har läst det du länkade tidigare och även blivit medlem hos DietDoctor. Tack åter igen alla, mvh Charlie.
 2. Tack Maria & Marie! Angående det fetade så förstår jag inte riktigt vad du menar! Jag har länge vetat om att min livsstil varit oerhört destruktiv, men det var först när jag började få svårt med mitt dagliga fysiska arbete som jag verkligen förstod att nu är det j***ar i mig dags att ta tag i problemet som jag så länge skjutit på. Gör jag fel som testar lchf tycker du, och i sånt fall vad rekommenderar du? Jag vet inte riktigt hur jag annars ska tolka det understrukna! Jag förstår att detta inte kommer bli en dans på rosor, men ett första steg mot god hälsa för mig är helt enkelt att sluta dricka öl och gå ner i vikt. Detta sätt känns som det mest radikala för någon i min situation, jag måste ju börja nånstans! Jag kan absolut ha fel men man måste ju testa sig fram antar jag. Mvh Charlie.
 3. Hej, jag ber på förhand om ursäkt om min fråga är felplacerad eller om liknande tråd redan finns. Jag är 50 år och har precis börjat (5 dagar) med lchf då jag knappt klarar av mitt jobb (fysiskt) längre och ser det som en stor (enda!) möjlighet att få ordning på mitt fysiska liv. Jag vägde 130 kg för ett år sedan, efter en 7 veckors sjukskrivning pga fotproblem gick jag upp till 140 kg. När jag i november 2017 så äntligen fick tid för operation av min fot (ej viktrelaterat) så visade vågen 145 kg. Då jag varit sjukskriven sedan början av november till mitten av mars och knappt kunde röra mig de första månaderna så tror jag att jag passerat 150 kg! Jag har alltid ätit en herrans massa snabb/skräpmat kombinerat med läsk och i 20-25 års tid druckit 4-5 liter starköl dagligen. Jag har trots detta alltid haft bra blodvärden, kolesterol osv vid företagets hälsokontroller, det enda som varit dåligt är levervärden och högt blodtryck som jag nu medicinerar mot sen ca 2 år. När jag var ca 30 år vägde jag drygt 90 kg vilket jag gillade och det vore en dröm att nå dit igen även om jag inte har så stora förhoppningar. Det enda problem jag haft under dessa dagar är att jag vaknat två mornar med pannknack men det har gett med sig efter 1-2 timmar. Sötsug har jag inte alls känt av, alla kanske inte har det eller så kanske det infinner sig snart! Så till sist min lilla undran, tror ni jag ligger bra till för en snabb viktnedgång med tanke på de ohyggliga mängder läsk, skräpmat och öl jag vräkt i mig under åren? Mvh Charlie.