Joachim

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

11 Neutral

Om Joachim

  • Rank
    Nyanländ

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Patrix, som myndighet borde det väl ändå kostråden vila på någon slags vetenskap? Chark och annat processat kött, javisst. Jag fattar inte. Är det red-pill läge eller?
  2. Hej! Någon som vet vilken forskning Livsmedelsverket baserar sina råd och riktlinjer på? För de går stick i stäv med vad man läser här och i LCHF-litteratur. Unga äter för lite frukt? https://www.livsmedelsverket.se/matvanor-halsa--miljo/kostrad-och-matvanor/matvanor---undersokningar/riksmaten-ungdom Tacksam för lite ljus i frågan.
  3. Superintressant med AIP med tanke på att forskare i Uppsala nu tror att diabetes typ 1 är en inflammation och på sikt kan behandlas med antibiotika. Eller AIP då...
  4. Förlåt en oinvigd, men vad är AIP? ?
  5. Hej! Nyss avslutat boken Kostrevolutionen och är nyfiken på detta med processad mat. Tycker det är vanskligt att man inte kan enas om rätt och fel i kostvärlden. Bacon och korv hör till kategorin processad mat och är mig veterligen fortfarande hälsovådligt. Ser dock dessa ingredienser ofta i Lchf-recept. Hur kommer det sig? Obs. Jag är inte intresserad av åsikter i denna tråd utan underbyggd fakta. Tack på förhand.