Patrix, som myndighet borde det väl ändå kostråden vila på någon slags vetenskap?
Chark och annat processat kött, javisst.
Jag fattar inte.
Är det red-pill läge eller?
Hej!
Någon som vet vilken forskning Livsmedelsverket baserar sina råd och riktlinjer på? För de går stick i stäv med vad man läser här och i LCHF-litteratur.
Unga äter för lite frukt?
https://www.livsmedelsverket.se/matvanor-halsa--miljo/kostrad-och-matvanor/matvanor---undersokningar/riksmaten-ungdom
Tacksam för lite ljus i frågan.
Superintressant med AIP med tanke på att forskare i Uppsala nu tror att diabetes typ 1 är en inflammation och på sikt kan behandlas med antibiotika.
Eller AIP då...
Hej!
Nyss avslutat boken Kostrevolutionen och är nyfiken på detta med processad mat.
Tycker det är vanskligt att man inte kan enas om rätt och fel i kostvärlden.
Bacon och korv hör till kategorin processad mat och är mig veterligen fortfarande hälsovådligt.
Ser dock dessa ingredienser ofta i Lchf-recept. Hur kommer det sig?
Obs. Jag är inte intresserad av åsikter i denna tråd utan underbyggd fakta. Tack på förhand.