Gå till innehåll

K.A

Medlem
 • Innehållsantal

  5
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

15 Bra

Om K.A

 • Rank
  Nyanländ

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Läkare på mitt sjukhus önskar ny kamera , nedan text från artikeln: Tumörceller har en högre konsumtion av socker och genom att spruta in radioaktiva spårämnen kan PET-kameran hitta tumörceller som lyser mer än normalvävnaden. Undersökningen kombineras med CT-röntgen (datortomografi), för att få mer exakt information om var förändringen är placerad i kroppen. PET-CT-kameran kan även upptäcka dottertumörer (metastaser) som man inte hittat på annat sätt.
 2. Håller med dig Jala om industriproduktion av boskap och näringsrik mat, har inte ratat dina länkar heller. många familjer köper nästan lika mycket skräp med godis,läsk etc som kött och då är min undran hur mycket det som är nonsens belastar miljön? Jag aldrig sett eller hört någon sådan uträkning men det kanske skulle bli en extra miljöbonus. PS.jag är ingen militant köttoman
 3. Varför rikta in sig på att begränsa det som ändå är näring? Vi ska ju uppfylla kroppens näringsbehov. Ta bort godis,chips,läsk, energidrycker , bars och övrigt skräp som inte fyller en funktion och aldrig ens varit med i den så kallade kostcirkeln eller pyramiden.
 4. K.A

  Lipödem

  Kronisk och troligen ärftlig står det i länken, lipödem kanske är lika kroniskt och ärftligt som sockersjuka typ 2 så hjälp/lindring eller bot kan ske med rätt kost och träning.
×
×
 • Skapa nytt...